Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Canım,Sebincim eğer 1 gün daha regl olamazsan benim gibi bir kontrole git istersen canım. Belki sende de birikimden dolayı yada yumurtan çatlamadığı için kist olmuş olabilir.

İnş. öyle bir şey yoktur ama doğru diyosun canım.olmazsa dr.u bir ararım ona göre izin ister giderim.

tabi dua ederken arada birilerini unuturum diye isim isim değil de hem kendi topiğimdeki hem komşu topiktekiler için dedim.

ay kuzum benim ya nasılda dua edermiş arkadaşlarına dün bende çok dua ettim, ya olur arkadaslar olur ben çok inanıyorum(= bazen diger topicleri geziyorum, bakıyorum kızların yazdıkları tarihlere, sayfaları ilerletiyorum kızlar degişmiş. Gidenler hamile kalanlar yeni anne adayları. Hep böyle olmuş. :CüvCüv:

Bizim de giderek çoğalacak sayımız.yeni arkadaşlar gelecek ki biz o zaman hamile olcağız.onlarla deneyimlerimizi paylaşacağız.ama inş. olabildikçe burda olacağız.öööleee hamile kalıp çekip gitmek yok heeee lmaz:

İnş. öyle bir şey yoktur ama doğru diyosun canım.olmazsa dr.u bir ararım ona göre izin ister giderim.

Evet atlamamak lazımmış canım böyle şeyleri.Özellikle de çocuk isterken.Dün doktorla konuştum hep.Hamilelik beklerken ve korunmazken böyle gecikmeler önemli.Çünkü gebelik dışında dış gebelik,kist,yumurtlayamama vs. nedenler de var bu gecikmelerin

canım geçmiş olsun bulursun inş. telefonunu. rabbim hepimiz dualarını kabul etsin(zaten herkes önce kendine sonrada burdaki herkese dua ediyor :Saruboceq:

ya kızlar benim çatlamamış bi yumurtam vardı ya hani, dün pembemsi akıntıyla birlikte kan gibi bişey geldi bi kaç kez. Sizce bana noluyo :kedi:

Ben geçen ay ilk defa 18 gün ara ile adet oldum ve dr.a gittim hemen.anormal gecikme ya da erken olma olmadıkça korkma.10 öncesi ve sonrasına kadar normal sayarız demişti ve o gün baktığında "canavar gibi yumurtam" olduğunu 3 ay içinde benden güzel haber almayı beklediğini söylemişti:1no2: bu ay olmadı malesef.biraz daha bekliyim de olmadı gidicem.

ya kızlar benim çatlamamış bi yumurtam vardı ya hani, dün pembemsi akıntıyla birlikte kan gibi bişey geldi bi kaç kez. Sizce bana noluyo :kedi:

bekle bakalım 1 gün falan.dedim ya geçen ay ben 18. günde tekrar adet oldum.ilk pembemsiydi dr.u aradım.Yarını bekle yumurtluyor olabilirsin bazen yumurtlarken de hafif kanama olur ama normal kanamaya dönerse yarın bir gel demişti ki benimki normal kanamaya dönmüştü.Ama dilerim seninki çatlamadan kaynaklanıyordur.

Umarım o yumurtan çatlamıştır canım ve hamişlik olmuştur. Yada bu gerginlik ve stresten dolayı gecikme olmuştur inşallah.

herkese meraba ben doktora gittim ama yüzüme bile bakmadı daha çok erkenmiş sadece bekliycekmişiz ovulasyon testini bu yumurta çatlatma ignesini falan sordum hiç bi bilgi vermedi adet günümü bile sormadı 12 14 16 18 bunu deneyin 5 6 ay olmazsa sonra konuşuruz dedi daha çok sinirlerim bozuldu keşke hiç gitmeseydim

canım yok kanama olmadı çatladı valla bence bu yumoş. Oy benim akıllı yumoşum zemuszemus

aayyyy var öyle tipler.ben evlenmeden nce gittim.Dr erkekti.Dr bey ben diyabetim.Nasıl korunabilirim.Düğünden bir kaç gün önce gel spiral takalım dedi angut.İyi de ben bakireyim nasıl olcak o dedim.Hımmm o zaman düğünden sonra gel dedi.eeee gerizekalı ilk geceden hamile kalmayacağım ne malum demiştim içimden ki o zamanlar filmlerdeki gibi korunmazsan şıp diye hamile kalırsın sanıyordumkaydirigubbakcemile3

Canım sanırım şu ukala,burnu büyük doktorlardan birine denk gelmişsin. Bu gibi şeylerde sağlık güvenceni kullanabileceğin özel kadın sağlığı merkezlerini tercih et.
Ben de dün gittim daha 3,5 ay olmasına rağmen gayet samimi bir şekilde ilgilendi doktorum.Erken olduğunu o da söyledi ama bende dedim ki erken olduğunu biliyorum ama en azından gebeliğe mani bir durumum olup olmadığını bilmek isterim.yumurtlamamı doktor kontrolünde takip edip sorun olup olmadığını bilmek isterim dedim. Ve beni gayet samimi karşıladı doktorum. Eğer bu konuda gerçekten doktor yardımı almak istiyorsan başka bir doktorla tekrar görüşmeni tavsiye ederim

benim ki de erkekti bide benim eşim doktor onun arkadaşı aptal şey ben bile kaç ay ugraştım biliyomusunuz azıcık ugraşcaksınız tabi hemen olurmuymuş dedi

canım haklısında ben mecburi hizmetten dolayı gümüşhanedeyim burası kutu gibi küçücük patlamak mümkün degil doogru düzgün hastanede doktor yokki özel muayenehane olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…