Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

canım ya ne güzel bende evimi çok özlüyorum artık biraz evde kalıp çocuklarımla ilgilenmek istiyorum bizim işte bitiyo artık zaten allah nasip ederse 2.bebeğimi ben büyütmek istiyorum bakıcıya falan vermem artık :hulya:
Kıyamam yaa inşallah sen büyütürsün hayırlısı olur inşallah.Ne iş yapıyosun?

kızlar merhaba dün izinliydim dopdolu bir gün ve geceden sonra işbaşı bugün sebin cim herşeyin hayırlısı canım inş.kasım ayında kavuşursun bebişine kızlar dün okadar yoğundumki hala her yerim ağrıyor.kayınvalideyi doktora götürdüm ordan kızımın okuluna gittim sonra merket sonra evde yemek falan koşturup durdum bütün gün bunlar yetmezmiş gibi gece mutfaktaki su hortumu patlamış mutfak su içinde gece kalkıp mutfak temizledim ay sormayın kabus gibi bir gün ve gece

Sana da geçmiş olsun.Hakikaten dopdolu geçmiş.İyi ki izinliymişsin yani.Beklediğim bir şeydi üzüldüm ama çok sarsılmadım.Allah sağlık sıhhat versin bize di çalışma yapabilelim.:kedi:

sebinim yahu nerelerdesin hu huu. Bi konusamadık akşamda sen geldin ben çıktım. Gelmemiş hala seninki. du bakalım nolcak hayırlısı yerimseniben

İleri çok aksattım kaç gündür o nedenle ara sıra çıkıyorum kaydirigubbakcemile3.hala gelen giden yok.akşam kasıklarıda ağrı vardı yine.göğüslerim kaşınıyor, ishal oldum yine kırmızı belirtileri var ama kendileri uzuuun bir yoldan geliyor sanırım.

Sana da geçmiş olsun.Hakikaten dopdolu geçmiş.İyi ki izinliymişsin yani.Beklediğim bir şeydi üzüldüm ama çok sarsılmadım.Allah sağlık sıhhat versin bize di çalışma yapabilelim.:kedi:

amin canım sağlıklı olduktan sonra oooo 10 tane bile yaparız :roflol:

Kıyamam yaa inşallah sen büyütürsün hayırlısı olur inşallah.Ne iş yapıyosun?[/QUOTE

yönetici asistanıyım canım
ne güzel.İnşallah bebişine sen bakarsın.Ben de kendim bakmak için işe girmedim.Bursadan taşındık biz istanbula. dedim hazır işi bırakmışken çocuğum olsun bakayım :) Yoksa kaynana maynana çekemem :S:S

ASOGKL HOŞGELDİN TATLIM AYRICA AFO SENDE HOŞGELDİNNN,
evet bugün burda da güzel bir hava var. Akşam müthiş fırtına vardı ve ama hava yine ılımandı. Mevsimler hemen değişiveriyor bahar ayı yok artık yaz kış oluveriyor

ASOGKL HOŞGELDİN TATLIM AYRICA AFO SENDE HOŞGELDİNNN,
evet bugün burda da güzel bir hava var. Akşam müthiş fırtına vardı ve ama hava yine ılımandı. Mevsimler hemen değişiveriyor bahar ayı yok artık yaz kış oluveriyor
Hoşbulduk canım benim sen de hoşgeldin.Evet ya havalar biraz da ısınsın biraz daha güneş görelim zaten kaç ay kış var önümüzde :KK43:

ne güzel.İnşallah bebişine sen bakarsın.Ben de kendim bakmak için işe girmedim.Bursadan taşındık biz istanbula. dedim hazır işi bırakmışken çocuğum olsun bakayım :) Yoksa kaynana maynana çekemem :S:S

çok zor benim kızıma 4 senedir babaanne bakıyor çok güzel bakıyorlar ama olmuyo işde sürekli problem yaşıyorum çocukla çünki ben başka öğretiyorum babaanne başka çocukta napıcanı şaşırıyo en doğrusunu yapmışsın bebeğin büyüsün okul çağına gelince çalışmayı düşün bence

Amaaniiin hatunlar ne kadar hızlısınız dün akşamdan beri.Okuyup cevap yazmaya hızım yetmiyor yahuuukafamçokkarıştı

kızlar herkese gunaydın,

dr geldim şimdi rahim filmi çektirmemimi istediç çektiren varmı daha önce??

birde aşılama önerdi hızlı hareketli sprem sayısı dusuk dedi. sanırım bu ay asılama olacaım

yaptıran var mı

ne olur yardımmmmmmmmmmmmmmmm

cok saskınım

canım ya ben rahim filmi çektirmedim ama diger topiclerde çektiren arkadaslar var. Aşılama içinde hayırlısı olsun, ne zaman başlıcaksınız tedavine

X