Kasım ve Aralık ayında çift çizgiyi görmek isteyenler buraya....

Kıyamam yaa inşallah sen büyütürsün hayırlısı olur inşallah.Ne iş yapıyosun?

Sana da geçmiş olsun.Hakikaten dopdolu geçmiş.İyi ki izinliymişsin yani.Beklediğim bir şeydi üzüldüm ama çok sarsılmadım.Allah sağlık sıhhat versin bize di çalışma yapabilelim.:kedi:

sebinim yahu nerelerdesin hu huu. Bi konusamadık akşamda sen geldin ben çıktım. Gelmemiş hala seninki. du bakalım nolcak hayırlısı yerimseniben

İleri çok aksattım kaç gündür o nedenle ara sıra çıkıyorum kaydirigubbakcemile3.hala gelen giden yok.akşam kasıklarıda ağrı vardı yine.göğüslerim kaşınıyor, ishal oldum yine kırmızı belirtileri var ama kendileri uzuuun bir yoldan geliyor sanırım.

Sana da geçmiş olsun.Hakikaten dopdolu geçmiş.İyi ki izinliymişsin yani.Beklediğim bir şeydi üzüldüm ama çok sarsılmadım.Allah sağlık sıhhat versin bize di çalışma yapabilelim.:kedi:

amin canım sağlıklı olduktan sonra oooo 10 tane bile yaparız :roflol:

ASOGKL HOŞGELDİN TATLIM AYRICA AFO SENDE HOŞGELDİNNN,
evet bugün burda da güzel bir hava var. Akşam müthiş fırtına vardı ve ama hava yine ılımandı. Mevsimler hemen değişiveriyor bahar ayı yok artık yaz kış oluveriyor

Hoşbulduk canım benim sen de hoşgeldin.Evet ya havalar biraz da ısınsın biraz daha güneş görelim zaten kaç ay kış var önümüzde

Amaaniiin hatunlar ne kadar hızlısınız dün akşamdan beri.Okuyup cevap yazmaya hızım yetmiyor yahuuukafamçokkarıştı

canım ya ben rahim filmi çektirmedim ama diger topiclerde çektiren arkadaslar var. Aşılama içinde hayırlısı olsun, ne zaman başlıcaksınız tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…