- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.101
kızlar merhaba dün izinliydim dopdolu bir gün ve geceden sonra işbaşı bugün sebin cim herşeyin hayırlısı canım inş.kasım ayında kavuşursun bebişine kızlar dün okadar yoğundumki hala her yerim ağrıyor.kayınvalideyi doktora götürdüm ordan kızımın okuluna gittim sonra merket sonra evde yemek falan koşturup durdum bütün gün bunlar yetmezmiş gibi gece mutfaktaki su hortumu patlamış mutfak su içinde gece kalkıp mutfak temizledim ay sormayın kabus gibi bir gün ve gece
hoşbulduk iyilik valla nolsun canım be :hulya:
sende ne var ne yok adet tarihin 29 kasımsa eger olası yumurtlama tarihinde
12 kasım 17 kasım aralıgında sositososito Aklıma geldide söliyim dedim
merhaba arkadaşlar duydum ki bu site ugurlu geliyomuş bende adımı listeye ekleteyim dedim 25 yaşındaYım 10 aylık evliyiz ve bu ilk denememiz 8 kasım adem günüm umarım ilk denemede bunu başaranlardan olurum
Aman Yarabbim. Geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle olmuş sanırım.Allah sağlık sorunu vermesin gerisi gelip geçiyor.Bugün akşam ayaklarını uzatıp dinlenme fırsatı bulursun umarım.:1rolleyes:
aynı ayda iki kez regl görmek istemiyorum ikincisi bebiş olsun istiyorum. Sağol canım tarihler çok önemli çalışma günlerimiz, kaçırmamak lazım tatlım.
sebin yoğun sanırım supremem. iş yapamamaktan yakınıyordu ama bağımlıklık yaptı topic bizde. işimi yaparken sizleri düşünüyorum acaba kızlar ne yapıyor diye?
çok sağol canım inşallah bulabilirim vakit ama kızım butün gecemi rehin alıyo zaten onun ödevleri sohbetler oyunlar derken iyice yoruluyorum ama olsun onlar tatlı yorgunluklar :)
Güzel anne adayları hepinize günaydınlar
Günaydın canım benim hoşbuldum.nasılsıngünaydın canm hoşgeldin
Tatlım aksilikler geldi mi böyle aynı günde geliyor. ne yapalım sabır kendini yıpramadan üstesinden gelmek lazım. bu akşam iyi bir dinlenemeyi haketmişsin[/QUO
canım benim sağol evet aksilikler hep üst üste giliyo bizim bu hafta çalışmamız lazım kocişle özellikle cuma va pazar ama kociş hastalandı yarın iyleşirmi bilmiyorum senağlama bu ay bizde boş geçicez galiba çok ta heveslenmiştim ama hayırlısı bakalım belki iyleşir :sinifsinif:
Günaydın canım benim hoşbuldum.nasılsın
kızın kaç yaşında? okula gidiyor sanırım. ayy ne güzel ikinciyi düşünüyorsunuz. Bende düşünüyorum ikinci tabi ilk önce ilk bebişimiz olsun da:)
evet ya bugün hava çok güzel ya kombiyi bile açmadım evin sıcaklığı da güzel :)iyilik valla hava güzel bugün içim açıldı. bide sizlerle burda olmak oh oh zemuszemus
Kizlar bebisimi kaybettim sanirim kanamam oldu doktora gittim sabah. yarini bekleyelim dedi resmen adet oldum sanki. cok kötüyüm mafoldumben
evet ya bugün hava çok güzel ya kombiyi bile açmadım evin sıcaklığı da güzel :)