- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.161
canım son adet tarihim 5 kasım ,beklenen adet tarihim 6 aralıkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım,Sebincim eğer 1 gün daha regl olamazsan benim gibi bir kontrole git istersen canım. Belki sende de birikimden dolayı yada yumurtan çatlamadığı için kist olmuş olabilir.
tabi dua ederken arada birilerini unuturum diye isim isim değil de hem kendi topiğimdeki hem komşu topiktekiler için dedim.
İnş. öyle bir şey yoktur ama doğru diyosun canım.olmazsa dr.u bir ararım ona göre izin ister giderim.
Dün akşam eşim mesaiye kaldı ben de kendi başıma öööle oturdum düşündüm.Sonra bir dua ettim hepimiz için bir dua ettim.sesli sesli.komşular duyduysa kaydirigubbakcemile3 toplu dua seansı yapıyorum evde, ben de başkanım sanmıştır.
Bizim de giderek çoğalacak sayımız.yeni arkadaşlar gelecek ki biz o zaman hamile olcağız.onlarla deneyimlerimizi paylaşacağız.ama inş. olabildikçe burda olacağız.öööleee hamile kalıp çekip gitmek yok heeee lmaz:[/QU
evet gitmeyin arkadaşlarv:gitme: sebin sen gecen doktora gittidinde muayne olmadın dimi. Ya bence kist falan olmamıştır, ama ihmal etme reglini gerçi daha 2 gün geçti
ya kızlar benim çatlamamış bi yumurtam vardı ya hani, dün pembemsi akıntıyla birlikte kan gibi bişey geldi bi kaç kez. Sizce bana noluyo :kedi:
Ben geçen ay ilk defa 18 gün ara ile adet oldum ve dr.a gittim hemen.anormal gecikme ya da erken olma olmadıkça korkma.10 öncesi ve sonrasına kadar normal sayarız demişti ve o gün baktığında "canavar gibi yumurtam" olduğunu 3 ay içinde benden güzel haber almayı beklediğini söylemişti:1no2: bu ay olmadı malesef.biraz daha bekliyim de olmadı gidicem.
Bizim de giderek çoğalacak sayımız.yeni arkadaşlar gelecek ki biz o zaman hamile olcağız.onlarla deneyimlerimizi paylaşacağız.ama inş. olabildikçe burda olacağız.öööleee hamile kalıp çekip gitmek yok heeee lmaz:[/QU
evet gitmeyin arkadaşlarv:gitme: sebin sen gecen doktora gittidinde muayne olmadın dimi. Ya bence kist falan olmamıştır, ama ihmal etme reglini gerçi daha 2 gün geçti
en son adetimin 3. günü muayene oldum.ultrasonla da baktı.yumurtayı gördü.hem de canavar dedi yumurtama :roflol:
bekle bakalım 1 gün falan.dedim ya geçen ay ben 18. günde tekrar adet oldum.ilk pembemsiydi dr.u aradım.Yarını bekle yumurtluyor olabilirsin bazen yumurtlarken de hafif kanama olur ama normal kanamaya dönerse yarın bir gel demişti ki benimki normal kanamaya dönmüştü.Ama dilerim seninki çatlamadan kaynaklanıyordur.
herkese meraba ben doktora gittim ama yüzüme bile bakmadı daha çok erkenmiş sadece bekliycekmişiz ovulasyon testini bu yumurta çatlatma ignesini falan sordum hiç bi bilgi vermedi adet günümü bile sormadı 12 14 16 18 bunu deneyin 5 6 ay olmazsa sonra konuşuruz dedi daha çok sinirlerim bozuldu keşke hiç gitmeseydim
herkese meraba ben doktora gittim ama yüzüme bile bakmadı daha çok erkenmiş sadece bekliycekmişiz ovulasyon testini bu yumurta çatlatma ignesini falan sordum hiç bi bilgi vermedi adet günümü bile sormadı 12 14 16 18 bunu deneyin 5 6 ay olmazsa sonra konuşuruz dedi daha çok sinirlerim bozuldu keşke hiç gitmeseydim