- 19 Ekim 2009
- 6.368
- 2
-
- Konu Sahibi alaycikus67
- #2.181
aayyyy var öyle tipler.ben evlenmeden nce gittim.Dr erkekti.Dr bey ben diyabetim.Nasıl korunabilirim.Düğünden bir kaç gün önce gel spiral takalım dedi angut.İyi de ben bakireyim nasıl olcak o dedim.Hımmm o zaman düğünden sonra gel dedi.eeee gerizekalı ilk geceden hamile kalmayacağım ne malum demiştim içimden ki o zamanlar filmlerdeki gibi korunmazsan şıp diye hamile kalırsın sanıyordumkaydirigubbakcemile3
canım haklısında ben mecburi hizmetten dolayı gümüşhanedeyim burası kutu gibi küçücük patlamak mümkün degil doogru düzgün hastanede doktor yokki özel muayenehane olsun
Canım aslında sen çok haklısın burada.Benim en yakın arkadaşım kilo sorunu olmasına ve daha önce pko tedavisi de görmüş olmasına rağmen ilk seferde hamile kaldı. Bu tamamen bir tesadüf.
itiraf edeyim eşim bebegimizin olmamasına neden üzxülüyo biliyomusun sırf UGRAŞMAMAK için fena sogudum o adamdan bide çocuk istiyorum inanamıyorum kendime
öyle söyleme ama fena kırdı beni çok mu üzüldün hamile degilim diye dedim ya evet ama daha çok ugraşacagız diye üzülüyorum keşke hemen olsaydı şimdi testlerdi hastanelerdi dolaşıp durucaz diyor
görücü usulü evlendik biz aileler tanıştırdı 2 hafta sonra nişan oldu 3 ay sonrada düğün
öyle söyleme ama fena kırdı beni çok mu üzüldün hamile degilim diye dedim ya evet ama daha çok ugraşacagız diye üzülüyorum keşke hemen olsaydı şimdi testlerdi hastanelerdi dolaşıp durucaz diyor
Canım benim belki de sen üzülme diye öyle diyodur.strestesin ya oldu olmayacak diye ondan böyle batıyordur söyledikleri.Bak şimdi eşim dün gece geldi zaten çok yorgundu 12'de geldi.Dün sonucum negatif çıkmıştı.telefonda çok konuşamamıştık.Dedi ki "üzülme, stres yapma çalışmaya devam ederiz herşey Allah'tan.Ben ne dedim biliyormusun "Tabi haklısın canım ama olsaydı da çalışmamıza gerek kalmasaydı.zaten akşam yorgun oluyoruz.sabah erken kalk duş al.saçını kurut uğraşmasaydım" Şimdi bu sizin olayla birebir değil ama dışardan bakınca sanki ben uğraşmamak için bir an önce olsun istiyormuşum gibi algılanıyor.halbuki alakası yok tatlım.Ama eğer diyorsan ki biz görücü usülü evlendiğimizden daha birbirimizi bile tam tanıyamadık.O zaman bebek olmadan geçen süre senin için dezavataj değil avantaj bence.Canı gönülden mutlu bir evlilik dilerim sana ama tam oturmamış evliliklerde erken olan bebeğe yazık oluyor.Benim arkadaşımın kardeşi evlendi hemen bebeği oldu ve şu anda hiç anlaşamıyorlar.Dilerim sizin evliliğiniz görücü usulü olan ama bir ömür süren bir evliliik olur.
onun hayatı üşengeçlik üzerine kurulu ben tanımadan öncede öyleymiş ailesi anlatıyor en çok istedigi şeyden bile vazgeçmiş ufacık sorun çıktıgında
biz aslında çok iyi anlaşıyoruz ikimizde zor durumda kaldıgımızdan evlenmiştik bi anlaşma evliliğiydi çok saçma ama annesi vefat etmiş babası başka bi hatunla evlenmiş eşim evi terkedip çok fakir olan teyzesinin yanında yaşamaya başlamış sırf o durumdan kurtulmak için bende istemedigim bi evliliğe zorlandım onunla evlenecegime bununla evlenirim dedim okumak istiyodum çünkü eşim buna müsade etmişti başlarda ev tutmuş iki arkadaştan farksızdık ama tanıdıkça sevdik birbirimizi 11 aya çok şey sıgdırdık inşallah ben bu aralar hassas oldugum için onu yanlış anlıyorumdur siz haklısınızdır üzüldügümü görüp böyle şeyler söylüyordur
zaten dün nasıl mutlu oldum bi bilsen işte dedim ya birileri hoşgeldin dedi konuşcak insanlarda var bu daglık yerde artık insanlıktan çıkmıştımBak şimdi içime su serpildi.Bak sizinki daha sor bir şey.İnsanlar yıllarca çıkıyor ama aynı evde yaşamaya başlayınca aaaa süpriz adamın ya da kadının türlü türlü huyları çıkıyor.Ufacık şeyler büyük problemler yaratıyor.Aynı evi paylaşmak bambaşka bir şey.Sizinki daha da zor olanı.İki arkadaş olarak aynı evi paylaşıyorsun bununla da kalmayıp aranızda aşk başlıyor.Bence herşeyi oluruna bırak.korunmuyorsun nasılsa.Dilerim Rabbim en uygun zamanda evliliğinizi minicik bir bedenle taçlandırır.Acele etme sabırlı ol.Hayırlısı için dua et her zaman.Eee tabi bizden de ayrılma.seni bulmuşken bırakmayızkaydirigubbakcemile