Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

dikkat et cnm ağır kaldırma

Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM

Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Son düzenleme:
tunazehra gözünaydın canımmm
ne güzel ya sabah sabah başladı hamile haberleri gelmeye,devamı da gelir inş.

Rabbim seni ve bebeğini korusun canım darısı bizlere

bebeklerimiz olana kadar biz kafayı yiyecez sanırım

Ben bu ay hazırlık yapmadımki Beklentim yüksek değil.Acaba mı sorusu sadece? 3 kutu ilaç+fitil+bitki ilaçlarıyla hamile de kalırsam bütün kriterleri yıkmış olacağım.Üstelik yumurtlama günlerini de özellikle değerlendirmedim.Sadece 1 gün öncesini. Düşünsene bir de hamile olurmuşum

çoğu kişiden duyuyorum en rahat oldukları dikkat etmedikleri zamanda hamile oldukları haberini alıyolarmışş
neden olmasın güzelimm??

bu arada gunaydın kızlarrrrrrrrr

allahım kucagınıza almayıda nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde

Maşallah sana canımm :) çok sevinim...İlk belirtilerin nelerdi peki

çoğu kişiden duyuyorum en rahat oldukları dikkat etmedikleri zamanda hamile oldukları haberini alıyolarmışş
neden olmasın güzelimm??

bu arada gunaydın kızlarrrrrrrrr

Ay kız şu güzel cümleyi kurdun ya.Rabbim sana bu ay yaşatsın mucizeni.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Maşallah sana canımm :) çok sevinim...İlk belirtilerin nelerdi peki

Aslında hiç belirtim yoktu yani adet belirtilerim devam ediyordu ama dün belim o kadar çok ağrıdıki kopacak sandım ve bugün sabah mide bulantısıyla uyandım hala midem bulanıyor öyle yani bugün öğleden sonra gideceğiz doktora gelişmelerden haberdar ederim sizi...

bebişin hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin....

bu ay da olmadı... bu sabah adet oldum içim çok sıkkın... ne yapsam ben şimdi napıyim yapmadığım bişey de kalmamıştı(soğan kürü,btç,hayıt)... anlamıyorum spoşlar yolda mı ölüyor, yanlış tüpe mi ilerliyor, yumurtayı mı tutturamıyoruz, erken mi yumurtluyorum geç mi? adete bir hafta kala yumurtlayanları duyuyoruz. Bu durumda bir sonraki adetten 14 gün öce yumurta salınımı tezi çürüyor.. Yok, ben karar aldım öyle 5,6 gün değil adet bitiminden diğer adete gelene kadar günaşırı ilişiki olmalı...

bu arada kızlar test yaparken fark ettim idrarım koyulaşmış normalmi sizce ilk testimde normaldi şimdi koyulaşmış...

Vakti zamanı gelmedi de ondan olmadı canım.Üzülme lütfen.Gelecek ay sadece gün aşırı ilişki denersin.Stres yaptıkça olmazmış bebek.İçin daralmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…