• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
ne güzel arada sakin de olabiliyorsan :34: kız dedim ya yanlış hesplamışım iğneden sonra 17.gün oluyorum hep o gün de bugün ama ben yarın 3-4 e kadar bekleyecem olmazsam ve belirti hissetmezsem doktoruma gidicem hemen dahada dayanamıcam yani:44: test dün sabah yaptım canım negatif çıktı ümit ediyorum ki daha idrara geçmemiştirde ondan çıkmamıştır da bebişim bana gelmiştir bu ay:16:

Allah seni hamiş etsin emiiii delii kızzz
hehe bende yaptım onuu yanlış yunluş hesaplıyorum bazen sonradan bidaha hesap yapıyorum farklıı hahha:52::52:
sakin sakin bekliyomm tabiiii ama kime göre sakin neye göre sakinn
sen beni bide son 2 gun kala görr burdaa taklalar atıyoo olucamm yawrum merak etmee senn...
bikaç gun bekle yine yaparsın test acele etme
kimisinde hormonlar farklı calıştığından dolayı idrara gec gecebiliyo
uleeennn heyecann yaptımm bak senin yüzündenn hadi inşallah bebeişin senledir tatlım beeee:52::52::52::52::52:

Allah seni hamiş etsin emiiii delii kızzz
hehe bende yaptım onuu yanlış yunluş hesaplıyorum bazen sonradan bidaha hesap yapıyorum farklıı hahha:52::52:
sakin sakin bekliyomm tabiiii ama kime göre sakin neye göre sakinn
sen beni bide son 2 gun kala görr burdaa taklalar atıyoo olucamm yawrum merak etmee senn...
bikaç gun bekle yine yaparsın test acele etme
kimisinde hormonlar farklı calıştığından dolayı idrara gec gecebiliyo
uleeennn heyecann yaptımm bak senin yüzündenn hadi inşallah bebeişin senledir tatlım beeee:52::52::52::52::52:

ağzın bal yesin be gülüm amin inşallah hepimizin bebişi gelir bu ay ondan sonra göbek tokuştururuz buralarda :49::13:

Selam topigin güzel bayanları :)
Kimimiz BAT bekleer,
Kimimiz YUMOŞ bekleer,
Kimisi bu ay TAKMİYOM saldim der ama onlar bizden çok bekleer :)
Hepimiz bekliyoruz işte birşeyler :)
Heyecanla, korkuyla, merakla hep bekliyoruz :cool:

Kimimiz BAT bekleer,
Kimimiz YUMOŞ bekleer,

ben hiç sallamıyorum aslında sırf keyfimden zevk olsun die sabah sabah ateşimi ölçüyorum ..=)))nihahahha:27::27::27::27:

Kimimiz BAT bekleer,
Kimimiz YUMOŞ bekleer,

Her kelimesine katılıyorum şekerim:68:

Hakkımızda hayırlısı...Seviyorum sizi:54:

Rose'um hoşgeldin canım. Yeğenimiz nasıl? Pıt pıt dedi mi?

Tabi canım, zaten topige de gün yapmaya, gezmeye geliyorduk yani demi kız :) Pastamizi yiyip, çayımızı içip gidiyoruz zaten hepsi bu :cool:

Ben de seni sevdim kız, yeğenimiz geldi mi bi de ooohhh yeme de yanında yat :cool:
Testi bugün yapaydin iyiydi, sabah akşam farketmiyor çünkü ;)

Rose'um hoşgeldin canım. Yeğenimiz nasıl? Pıt pıt dedi mi?

Hoşbulduk tatlım:16:Çok şükür iyi teyzesi cuma günü duyacaz inşallah pıtpıtlarııı.
Kızlar gerçekten sizler k.k da ilk göz ağrılarımsınız tam anlamıyla tanımasamda sizleri yeriniz farklıı.Canı gönülden çok istiyorum sizlerinde bu duyguları en kısa zamanda yaşamanızı dualarımdasınız süreklii inşallah güzel haberi alacam sizlerden Rabbimin izniyle bu ay:16::16::16:

Canım benim yaaa, ne kadar içten yazmışsın öyle. Ama biliyor musun bu hisler karşılıklı, beraberce büyüttük sevgimizi, o yüzden birbirimiz için kıymetliyiz :) İnşallah ki dualarınla biz de geleceğiz yanına, temmuz topiğine ;)

phia'cım o listede bende adımı görmek isterim şekerim.. 18 kasım..

yumurtlama takibi: yapıldı
uygulama: gerçekleşti
folik asit: itinayla alınıyor
belirtiler: bekleniyor.

Bugün bat günüm ayy ayyy bugünü bi atlatsam:53:

Yarın sabaha kadar bişey olmazsa test yapıcam testimi aldım...Kaç aydır ilk defa test aldım,gerçi bi belirtim yok...Hafif hafif sızılar var gibi yani adet de olabilirim,olmayabilirim de...Bekleyip görücezzz...iyiki varsınııız:54:

Canim regl oncesindeki agrilar gebelik belirtilerindede oluyor.insalllah olmazsin.sabAha test yaparsin.ve guzel haberi verirsin bize

Hoşgeldin canım :) Yapılması gerekenler yapılmış desene, süper :cool:
Yalnız listeye şuan yazamıyorum canım, tabletten zor oluyor çizelgeyi düzenlemek. Ben seni not aldım,akşam eşim gelince laptoptan yazacağım tamam? ;)

Ben de seni sevdim kız, yeğenimiz geldi mi bi de ooohhh yeme de yanında yat :cool:
Testi bugün yapaydin iyiydi, sabah akşam farketmiyor çünkü ;)

Fazla fazla almıştım test... Seni kıracağıma kafamı kırayım ayol:52:

Yapayım hadi testi biraz sonra:49:

Back