- 12 Temmuz 2006
- 422
- 1
- 621
- 47
evet cnm benim kız sağol teyzesi tatlıdır hemde inatçı
Maşallah cimcime bişey belli Öp bizim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm benim kız sağol teyzesi tatlıdır hemde inatçı
Ağzınızdan bal damlıyor kızlar sağolun
Test almamıştım bugün alırım,adet olmazsam inşallah yarın sabah yaparım diyorum..Sabahları yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla...
Kendimi oyalamam lazım artık bugün,pazar alışverişime gidip geleyim yine yanınızdayım canlarım ben gelene kadar kendinize iyi bakınn
dikkat et cnm ağır kaldırma
bebeklerimiz olana kadar biz kafayı yiyecez sanırımAklıma bişey geldi benim.Vajinal fitil kullanıyorum.Düşüğe sebep olurmuki?
bebeklerimiz olana kadar biz kafayı yiyecez sanırım
tunazehra gözünaydın canımmm
ne güzel ya sabah sabah başladı hamile haberleri gelmeye,devamı da gelir inş.
Rabbim seni ve bebeğini korusun canım darısı bizlere
Ben bu ay hazırlık yapmadımki Beklentim yüksek değil.Acaba mı sorusu sadece? 3 kutu ilaç+fitil+bitki ilaçlarıyla hamile de kalırsam bütün kriterleri yıkmış olacağım.Üstelik yumurtlama günlerini de özellikle değerlendirmedim.Sadece 1 gün öncesini. Düşünsene bir de hamile olurmuşum
Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...
Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...
allahım kucagınıza almayıda nasip etsin canım sağlıklı bir şekilde
çoğu kişiden duyuyorum en rahat oldukları dikkat etmedikleri zamanda hamile oldukları haberini alıyolarmışş
neden olmasın güzelimm??
bu arada gunaydın kızlarrrrrrrrr
Maşallah sana canımm :) çok sevinim...İlk belirtilerin nelerdi peki
Aslında hiç belirtim yoktu yani adet belirtilerim devam ediyordu ama dün belim o kadar çok ağrıdıki kopacak sandım ve bugün sabah mide bulantısıyla uyandım hala midem bulanıyor öyle yani bugün öğleden sonra gideceğiz doktora gelişmelerden haberdar ederim sizi...
bebişin hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayıda nasip etsin....
bu ay da olmadı... bu sabah adet oldum içim çok sıkkın... ne yapsam ben şimdi napıyim yapmadığım bişey de kalmamıştı(soğan kürü,btç,hayıt)... anlamıyorum spoşlar yolda mı ölüyor, yanlış tüpe mi ilerliyor, yumurtayı mı tutturamıyoruz, erken mi yumurtluyorum geç mi? adete bir hafta kala yumurtlayanları duyuyoruz. Bu durumda bir sonraki adetten 14 gün öce yumurta salınımı tezi çürüyor.. Yok, ben karar aldım öyle 5,6 gün değil adet bitiminden diğer adete gelene kadar günaşırı ilişiki olmalı...