• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar günaydın,adetime 3 gün varbugün sabahuyandığımsa kasığımın sol tarafında şiddetl bi ağrı vard geçer diye önemsemedim ama hala devam ediyor:43: ilaç da içmek istemiyorum,sıcak su fln koydum ama pek fayda etmedi,sizce nedir bu :26:

Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani :49: :-) HAMİLEYİM :-)

Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...
amin cnm tebrik ederimmm
:1: Ay kız şu güzel cümleyi kurdun ya.Rabbim sana bu ay yaşatsın mucizeni.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

ayy inşallahh hepimizee birden tatlımm eksiksizz full kadro gecelim hamişler topiğinee:34:

Vakti zamanı gelmedi de ondan olmadı canım.Üzülme lütfen.Gelecek ay sadece gün aşırı ilişki denersin.Stres yaptıkça olmazmış bebek.İçin daralmasın.

aysedurmaz canım sağol. Düşüncelerin çok pozitif eksik olma...

Merhaba kıslarrr benim ovu testlerim silik çıkmaya başladı yumurtlama zamanın gecti full çalıştık :16: Inş tutmuştur..

tuğracım nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:

Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani :49: :-) HAMİLEYİM :-)

Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...

Çok sevindim canım tebrik ederiiim:emir_bebek:

ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:

İnşallah hamilesindir canım..Güzel haberlerle gel tekrar inşallah:16:

phia canım beni tabloda mutsuz olarak işaretleyebilirsin:((((
bgn adet oldum çünki:(((
artık aralık ayına kaldı umutlar

canım ben ben iyiyim şükürler olsun
bekliyorum sakin sakin batımı heyecanda vartabi arada
senin bat ın yarınmış yaaa kızzzzz.=))..
ayy hadi inşallah hiçbiş belirti neyin bişicikolmaz o kırmızılarda gelemz olurdaa gusel haberlerini alırız tatlımm
merakla bekliyorum senden haber
Rabbim herseyin güzelini nasip etsin cnm benmm
habersiz bırakma sakın beni tamam mıı
peki tst falan yapmayı düşünüyomusun?:34:

Bugün bat günüm ayy ayyy bugünü bi atlatsam:53:

Yarın sabaha kadar bişey olmazsa test yapıcam testimi aldım...Kaç aydır ilk defa test aldım,gerçi bi belirtim yok...Hafif hafif sızılar var gibi yani adet de olabilirim,olmayabilirim de...Bekleyip görücezzz...iyiki varsınııız:54:

phia canım beni tabloda mutsuz olarak işaretleyebilirsin:((((
bgn adet oldum çünki:(((
artık aralık ayına kaldı umutlar

Canım benim hep gülsün yüzleriniz..Allah sağlık versin hayırlısıyla gelecek bebisler...Önümüzdeki ay yeni yıl hediyesi olur hem bak ne güsel:49:

canım ben ben iyiyim şükürler olsun
bekliyorum sakin sakin batımı heyecanda vartabi arada
senin bat ın yarınmış yaaa kızzzzz.=))..
ayy hadi inşallah hiçbiş belirti neyin bişicikolmaz o kırmızılarda gelemz olurdaa gusel haberlerini alırız tatlımm
merakla bekliyorum senden haber
Rabbim herseyin güzelini nasip etsin cnm benmm
habersiz bırakma sakın beni tamam mıı
peki tst falan yapmayı düşünüyomusun?:34:

ne güzel arada sakin de olabiliyorsan :34: kız dedim ya yanlış hesplamışım iğneden sonra 17.gün oluyorum hep o gün de bugün ama ben yarın 3-4 e kadar bekleyecem olmazsam ve belirti hissetmezsem doktoruma gidicem hemen dahada dayanamıcam yani:44: test dün sabah yaptım canım negatif çıktı ümit ediyorum ki daha idrara geçmemiştirde ondan çıkmamıştır da bebişim bana gelmiştir bu ay:16:

Canım benim hep gülsün yüzleriniz..Allah sağlık versin hayırlısıyla gelecek bebisler...Önümüzdeki ay yeni yıl hediyesi olur hem bak ne güsel:49:

inşallah canım ne güzel olur :16:
yeni yıl hediyesi
Allah bana da isteyen herkese de nasip etsin sağlıkla kucağımıza almayı

kızlar merhaba hamıle olanları tebrık edıyorum darısı hepımzn başına merakla batımı beklıyorum bnde daha test almadım netten alıcam ama hangısını alsam kızlar

Back