- 19 Eylül 2012
- 558
- 0
- 66
Sağol canım darısı sizin başınıza inş...
inşallah canım :122:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım darısı sizin başınıza inş...
amin cnm tebrik ederimmmGünaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...
Ay kız şu güzel cümleyi kurdun ya.Rabbim sana bu ay yaşatsın mucizeni.... :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Vakti zamanı gelmedi de ondan olmadı canım.Üzülme lütfen.Gelecek ay sadece gün aşırı ilişki denersin.Stres yaptıkça olmazmış bebek.İçin daralmasın.
aysedurmaz canım sağol. Düşüncelerin çok pozitif eksik olma...
Günaydın kızlar nasılsınız ben bomba gibiyim bugün doktora gitmeden tekrar test yaptım biraz önce ve ilk yaptığımda ikinci çizgim silik çıkmıştı ya şimdi iki çizgi de gayet net yani HAMİLEYİM
Allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin...
tuğracım nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:
tuğracım nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben çok heyecanlıyım canım ya ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra bugün 17.günümmüş yani bat bugünmüş yanlış hesaplamışım listeye 8i yazdırmıştım. hala daha olmadım ve hiçbi ağrım da yok :26: ayyy inşallah olmam inşallah hamişimdir canım ya Rabbime dua ediyorum sürekli inşallah kabul eyler :44:
İnşallah hamilesindir canım..Güzel haberlerle gel tekrar inşallah
phia canım beni tabloda mutsuz olarak işaretleyebilirsin(((
bgn adet oldum çünki((
artık aralık ayına kaldı umutlar
canım ben ben iyiyim şükürler olsun
bekliyorum sakin sakin batımı heyecanda vartabi arada
senin bat ın yarınmış yaaa kızzzzz.=))..
ayy hadi inşallah hiçbiş belirti neyin bişicikolmaz o kırmızılarda gelemz olurdaa gusel haberlerini alırız tatlımm
merakla bekliyorum senden haber
Rabbim herseyin güzelini nasip etsin cnm benmm
habersiz bırakma sakın beni tamam mıı
peki tst falan yapmayı düşünüyomusun?
Canım benim hep gülsün yüzleriniz..Allah sağlık versin hayırlısıyla gelecek bebisler...Önümüzdeki ay yeni yıl hediyesi olur hem bak ne güsel