benim bebeğim karnımda öldüğü icin ölü doğum yaptım canım hiç çocuğum yok...
anladım canım,çok üzüldüm inşallah hemencik hamile kalırsın...sağlıkla kucağına alırsın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bebeğim karnımda öldüğü icin ölü doğum yaptım canım hiç çocuğum yok...
anladım canım,çok üzüldüm inşallah hemencik hamile kalırsın...sağlıkla kucağına alırsın..
slm..şu muayne gunum bır gelsede acıııları ,iğneleri bı an evvel çeksem bebeğimi beklemeye başlasaammm((( zaman durdu.cumartesi ilk muaynem iyi bir doktorda tüp bebek için görüşcez....ben sızler gıbı hıc bır zaman normal yolla hamıle kalamıyacagım kızoşlarr sizlerle burda kı muhabbetlerımızı ozledım heycanlarımızı özledim phia,rose,tubiş...dier can dostlarım
cnm ben hatırlıyorum seni diğer topikten,niye kalamıycam diyosun sorun neydi sizin?belki kalırsın ya ne mucizeler oluyor hayatta..
Mmlkk, canimm, hosgeldin :)
Kendini üzmen için bir neden yok, lütfen yıpratma kendini. Olacak mi olacak, sen sonuca bakacaksın. Heyecanını, ümidini yitirme. Hem bak belki sen bizlerden de çabuk hamiş olacaksın, bunu da düşün ve umutlu ol.
Bu arada eşin tedavi öncesi bir kez daha başka bir yere tahlil versin. Bir de farklı yerde ölçülsün bakalım. Çünkü 1 tanesi doğru sonuç için yeterli olmayabilir yani...Laborantın profesyonelliğine göre değişebiliyor çünkü...
canım bende hatırlıyorum senı,cnm ben dr gıttım eşimde sorun cıktı dunya basımızıa yıkılmıstı o kadar ümitten sonra kesin cozum tup bebek mıktoenjeksıyon dendı sımdıde dr dr gezıyoruz tedavı olmak ıcın yer bakınıyoruz
hoşbulduk pihacımm sızler nasılsınızz takıp ediyorum ara ara szlerı genelde tüp bebek formlarındayım malesef ama morLIm ılk zamanlara gore ıyı alıştırmaya calısıyorum kendımı bu aradada 2ci testını verdı eşim yine 0 hareket ,sayı az ve morfolojı kotu cıktı ılk teste gore tek fark bıtane ıyı hareketlı sperm bulunmus ama düşünebılıyormusun hepsı 0 bır tanecık bulmuslar..bakalım sımdı memorıal semra kahraman dr ıle gorusucez cumartesi tekrar 3testını orda yaptıracak ısterlerbuyuk ıhtımallebenıde muayne ederler ona gore dosyamıza bakıp yol cızceklerdır bıze haberdar ederim sizleri her sanıyee kızlar başlasın bıtsın dıyorum o kadrr yoruldumm düşünmekten..inşallhhh hepimizzzzzzzz hamile kalırızzzzzz bebeklerımızın kokusunu koklamayı nasıp etsın allahımmmmmm......bı yandanda korkuyorum phıaa geçireceğim işlemlerden iğneler göbektn fln, yumurta toplaması trnsfer fln ama 15gunde bıtıo allhtn dayanıcam kuzum ıcınn inşallh hemen baslatırr dr...dua edın bnadaa aklınıza geldıkce canlarımm..hepinizi cok ozledım
canım bak sakın moralini bozma.benim abimlerinde tüp bebekle çocukları oldu.hemde ikiz ve ikiside kız.memorial semra kahraman tedavi etti.ilk denemede olmadı ama ikinci denemede oldu.lütfen kendini onlara emanet et.aynı zamanda şu manken emine ün ve emre kınayda abimlerle beraber tedavi olmuştu semra hocaya.onların kızıda tüp bebek bak.duanı et işin ehline kendinizi bırak ve gerisini bekle canım.
canım bak sakın moralini bozma.benim abimlerinde tüp bebekle çocukları oldu.hemde ikiz ve ikiside kız.memorial semra kahraman tedavi etti.ilk denemede olmadı ama ikinci denemede oldu.lütfen kendini onlara emanet et.aynı zamanda şu manken emine ün ve emre kınayda abimlerle beraber tedavi olmuştu semra hocaya.onların kızıda tüp bebek bak.duanı et işin ehline kendinizi bırak ve gerisini bekle canım.
Canım benim, Allah dayanma gücü verecektir merak etme. Şimdi sende ister istemez korku ve paniklik var ama göreceksin geçecek hepsi ve bu çektiğiniz sıkıntıların ardından güzelliklere ulaşacaksınız inşallah Rabbim'in izniyle...
Canım benim, Allah dayanma gücü verecektir merak etme. Şimdi sende ister istemez korku ve paniklik var ama göreceksin geçecek hepsi ve bu çektiğiniz sıkıntıların ardından güzelliklere ulaşacaksınız inşallah Rabbim'in izniyle...
çok iyi allah uzun omur versın bebeıslerınıze inş..teşekkür ederim canımm iyi bir doktor benım kuzanımde onun sayesınde hamıle kaldı..dua edip kendimi onlara teslım edecegım inşallah.ilk görüşmeden sonra başlatırmı acaba hemen çok meraktayım herşey cumartesı aydınlanacak bnm içinde saol cnm..
:) Sorma canım, ben de bu sabah ilk idrarimla yaptım test, çıkmadı. 2 gün sonra yine yapabilirim, belki de bekleyemem yarın sabah yaparım :) Ben de sabirsizim bu hususta. BAT'tan 1 gün önce varsa kesin belli olur diye düşünüyorum. Sen yarın yapacak mısın?
Canım, ben cumartesiye mümkün değil sabredemem, kan testine bile kacabilirim yani o derece :)
Bak, ben sana ateş, ovu ve beraberlik tablomu yollayayim. Tabloda günlük ateslerim var, çizgi olan yer çatlama günü, am/pm yazıları beraberlikler, ilk 5 gün regl, yeşiller de Ovulasyon testlerim, * işareti lekelenmem, DPO demek ise çatlamadan sonraki gün sayısı ok?
My Ovulation Chart
My Ovulation Chart
cd nedemek? ben bu tabloyu nasıl yapabilirim peki? senin bu ay çok hareketli geçmiş güzelim.neredeyse hiç boş yok :) benim bu haftayıda sayarsak topu topu 5 gün çalışma oldu.