Senin beraberlikler de güzel günlerde olmuş görünüyor canım, eğer yumurtlama gününde extrem bir durum yoksa...:)
Canım, heyecan ve merak içinde beklemekteyim inan. Senden ne haber canım? Senin büyük gün geldi bile...
Amin canım, inşallah bebişlerimiz gelir de bu ay sevindirir bizleri :)
Bugün bat günüüm
Hiçbir belirti hissetmiyorumm sanki hafif bir sancı var gibi sağ tarafımda ama üşütme durumu da var gibi gibi....
Eşim de 2 gündür stresli ve gergin iş sebebiyle..O yüzden bana ters davranıyor sebebsizce...Ah bi bilse içimde ne fırtınalar kopuyor da belli etmiyorumm
Bugün bat günüüm
Hiçbir belirti hissetmiyorumm sanki hafif bir sancı var gibi sağ tarafımda ama üşütme durumu da var gibi gibi....
Eşim de 2 gündür stresli ve gergin iş sebebiyle..O yüzden bana ters davranıyor sebebsizce...Ah bi bilse içimde ne fırtınalar kopuyor da belli etmiyorumm
Bugün bat günüüm
fatmaipek resimdeki senin kızın mı?nasıl tatlı maşaAllah,Allah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?