• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Senin beraberlikler de güzel günlerde olmuş görünüyor canım, eğer yumurtlama gününde extrem bir durum yoksa...:)

Senin beraberlikler de güzel günlerde olmuş görünüyor canım, eğer yumurtlama gününde extrem bir durum yoksa...:)

benim teste göre 12.gün en koyu renkti çift çizgide.birde bende 16 ekimde hastalandım canım.galiba sende öyle.biz artık bu ay da olmazsa gelecek ay akışına bırakıcaz.eşim test falna yapıp bakma şu yumurtalara diyor :) 10.günü ile 20.günü arası gün aşırı dedi bize doktorumuz esas.ama sıkılıyor insan işte :) ev ödevi gibi birşey oluyor işte.

CD reglinin gün sayısı. CD 1 birinci gün, CD14 ondördüncü gün gibi yani. Sen hem takvim hem cizelge olarak görebildin demi yolladiklarimi?

Bu cizelgeyi fertility friend sitesine üye olarak yapıyorsun. Bak ateş takip topiginin ilk sayfasında tüm yapılacaklar yazıyor, çok kolay ve zevkli canım. Yalnız ateşini her sabah aynı saatte ve yataktan kalkmadan dil altından ölcmelisin.

Zehra9090 hoşgeldin canım. Listeye eklemek için not aldım seni canım, şimdi tabletten yazdığım için çizelge yapamıyorum ;)

İzmirantalya, canım benim dpo 7 de çook hafif kahvemsi leke oldu çamaşırımda evet. Senin ovu 12. gün tavan yaptıysa 12-13-15 i degerlendirmen iyi olmuş. 14.günü de es gecmeyeydin daha iyiydi ama,yakalamıştır sposlar merak etme :)
Bu arada kanda pozitif, yerleşme olduktan hemen sonra görülebiliyor, yada çatlamadan sonraki 10-12. güne kadar çıkar canım. Benim SAT da 16 Ekim idi. Senle ayniyiz, yalnız benim siklus 27...

phiacımm canım napıyorsun görüşemedik bugün fazla nasılsın :34:

Son düzenleme:
Canım, heyecan ve merak içinde beklemekteyim inan. Senden ne haber canım? Senin büyük gün geldi bile...

Canım, heyecan ve merak içinde beklemekteyim inan. Senden ne haber canım? Senin büyük gün geldi bile...

aynı benim gibi yani canım bende aynı gergin ve heyecanlı bir şekilde bekliyorum hee geldi valla Allahıımm olmam inşallah ya bebeğim benimledir bu ay. inşallah seninde bebişin gelirde gelmez kırmızılar canımcım :16:

Amin canım, inşallah bebişlerimiz gelir de bu ay sevindirir bizleri :)

Günaydın herkese...
Adet günü gelenlerden pozitif testler gelir gün boyu inşşaalllllaaaahhhhh... :54::54::54::54::54::54::54:

Bugün bat günüüm:51:
Hiçbir belirti hissetmiyorumm sanki hafif bir sancı var gibi sağ tarafımda ama üşütme durumu da var gibi gibi....
Eşim de 2 gündür stresli ve gergin iş sebebiyle..O yüzden bana ters davranıyor sebebsizce...Ah bi bilse içimde ne fırtınalar kopuyor da belli etmiyorumm:30:

günaydın kızlar....inşallah bugünde yeni bebiş haberleri alırız bu ay tutturanların çoğu temmuz annesi olcak heralde ....bizim çalışmalar bitti beklemedeyiz bu ay pozitif düşünmeye çalışıyırom inşallah bebişler bizi fazla bekletmez.Bu ay tutmazsa zaten biraz ara vermeyi düşünüyorum dr.yoluda gözükür tabi....

Hiçbir belirti hissetmiyorumm sanki hafif bir sancı var gibi sağ tarafımda ama üşütme durumu da var gibi gibi....
Eşim de 2 gündür stresli ve gergin iş sebebiyle..O yüzden bana ters davranıyor sebebsizce...Ah bi bilse içimde ne fırtınalar kopuyor da belli etmiyorumm:30:

sakin ol canım belki hamilesindir eşinide pek takmamaya çalış bebiş varsa eşinde mutlu olur bütün siniri sıkıntısı geçer

kadın olmanın zorluğu da bu zaten canım,geçer gider takma kafanı...

güzel haberler ver bize inş.

ne zaman test yapıcaksın cnm bat gününde silik de olsa çıkar inşallah bebiş seninledirde eşininde stresini alır bu müjde

fatmaipek resimdeki senin kızın mı?nasıl tatlı maşaAllah,Allah bağışlasın :54:

Ağzınızdan bal damlıyor kızlar sağolun:54:

Test almamıştım bugün alırım,adet olmazsam inşallah yarın sabah yaparım diyorum..Sabahları yapmak gerekiyor bildiğim kadarıyla...

Kendimi oyalamam lazım artık bugün,pazar alışverişime gidip geleyim yine yanınızdayım canlarım ben gelene kadar kendinize iyi bakınn:49:

Back