• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bende supelenıorum ama test yapmıorum gecen adetım 2 gun surdu baslamadın 2 gun oncede pembe akıntım gelmeye baslamıstı su anda kirpiklerim felket uzadı gurleştı falan acaba hamılemıyım ya :44:

2 yıldır bebeğime kavuşmayı bekliyorum. bu forumda okuduğum belirtileri ay ay yaşadım. idrarda koyuluk ve tortu, kirpiklerin çaprazlaşması, kasıklarda batma, göğüslerde acı hissi, vücut ısısı artışı, mide bulantısı, uyku hali, halsizlik, iştah artışı, duygusal değişimler, 2-3 günlük adet gecikmeleri, normalde olduğundan kısa adet görme (üstüne görme sanmıştım) ama her umudum hüzünle sonuçlandı. Çok umutlandığımda testlerde negatifi gördüm. Bu beklediğim 2 yılın öncesi evliliğimin 6. ayında dış gebelik geçirdim bebeğimi ilaçla düşürdüm. Bekledim ve hala umutla bekliyorum. İnşallah bu ay hamile kalırım. Sizden dua istiyorum. Kimin duası kabul oluncak belli olmaz. Benim dualarım da sizlerle. :16:

iyi akşamlar canım heyacanla ve büyük bir umutla batı bekliyorum yarın yada perşembe :26: bugün test yaptım negatif çıktı :44::44::43: sen nasılsın?

iyiyim canım bugün yarın yumurtluycam bende sol kasığımda ara sancı var canım test için erken değilmi daha bat günün geçtikten sonra yap bence:16:

:nazar::nazar::49::49: rabbim kucağına almayı da nasip eder inşllah.kaç gün geçti adetini üstüne maşallah değerin epey yüksek sen bu gidişle bi kaç güne kadar gidip keseyi görürsün.:nazar::nazar:

amin canım benim aminnnn..Kuzum adet günüm yarındı ben dayanamadım ve dün test yapmıştım.Yapmayacaktım testi ama rahmetli babaannemi rüyamda gördüm ve eliyle 2 işareti yaparak genital bölgemi gösterdi sonra rüyamda test almışım ve 2 çizgiyi görüp şok oluyordum.Bu rüya üzerine dayanamadım yapıverdim:1: :1: evet bayağı bir yüksek canım bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim çok heyecanlıyım :10::10:

iyiyim canım bugün yarın yumurtluycam bende sol kasığımda ara sancı var canım test için erken değilmi daha bat günün geçtikten sonra yap bence:16:

iyi değerlendir bugünleri canım :34: ne bileyim phianın gazına geldim hemde ateşimde yüksekti dahada heveslendim yaptım bakalım beklemedeyim şu an

kızlar benim işyerinde arkadaşım var.bata 1 hafta kala şu ucuz gebelik testlerinden alıp test yaptı ve hamile kaldığını öğrendi.bende bu yüzden 13 kasım olan bat tarihim gelmeden test yaptım bugün ama negatif çıktı.ama daha erken dimi :( yani 3 ekime kadar bi ümidim var dimi? yinede hamile olsamda ileriki günlerde çıkar dimi? tek çizgiyi görünce kızdım kendime neden bukadar erken den baktın dayanamadın manyak kadın dedim.arkadaş hamile yaa bende heyecanla atladım tabi sazan gibi.salaklık bende işte.durudk yere moralim bozuldu.

kızlar benim işyerinde arkadaşım var.bata 1 hafta kala şu ucuz gebelik testlerinden alıp test yaptı ve hamile kaldığını öğrendi.bende bu yüzden 13 kasım olan bat tarihim gelmeden test yaptım bugün ama negatif çıktı.ama daha erken dimi :( yani 3 ekime kadar bi ümidim var dimi? yinede hamile olsamda ileriki günlerde çıkar dimi? tek çizgiyi görünce kızdım kendime neden bukadar erken den baktın dayanamadın manyak kadın dedim.arkadaş hamile yaa bende heyecanla atladım tabi sazan gibi.salaklık bende işte.durudk yere moralim bozuldu.

yanlış yazmışım 3 ekim falan yazmışım nerden çıktıysa bat 13 kasım :)

Canım, senin bebiş ikiz olabilir, değerin BAT'a göre epey yüksek, çok iyi. Bence babaannen ikiz demek istemiş sana :)

:nazar:kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :emir_bebek::119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür :emir_bebek::1: Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm:31::nazar: hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee

Tebriklerrrrr:46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar: MASALLAH

Selam nasılsınız kızlar ben hastayım fena halde grıp olmuşum bıde ben doğumdan sonra 2 ay folik asit kullandım kilo yaptı hayırlısıyla hamile kalsaydım aldığım kiloları nasıl olsa veririm ama kalamazsam kilo almaya devam ediyo bünyem napayım vermek için???

Selam nasılsınız kızlar ben hastayım fena halde grıp olmuşum bıde ben doğumdan sonra 2 ay folik asit kullandım kilo yaptı hayırlısıyla hamile kalsaydım aldığım kiloları nasıl olsa veririm ama kalamazsam kilo almaya devam ediyo bünyem napayım vermek için???

canım yeşil çay al içinede çubuk tarçın at iç.günde iki fincan kadar.inan bak yavaş yavaş veriyorsun sonra kiloları.ben ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım.doğumdan sonra bunu yaptım ve 6 ayda gitti kilom.şimdi nezaman kilo alsam içiyorum 3-4 ayda iniyor hemen kilolar.ama içine sakın şeker koyma.ve günde iki fincandanda fazla içme sakın.

geçmiş olsun aseletlim,sen doğum yaptın ıkıncıyımı istiyorsun?

:nazar:kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :emir_bebek::119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür :emir_bebek::1: Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm:31::nazar: hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee

Hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım yeşil çay al içinede çubuk tarçın at iç.günde iki fincan kadar.inan bak yavaş yavaş veriyorsun sonra kiloları.ben ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım.doğumdan sonra bunu yaptım ve 6 ayda gitti kilom.şimdi nezaman kilo alsam içiyorum 3-4 ayda iniyor hemen kilolar.ama içine sakın şeker koyma.ve günde iki fincandanda fazla içme sakın.

tamam canım deneyecem sağolasın.

slm..şu muayne gunum bır gelsede acıııları ,iğneleri bı an evvel çeksem bebeğimi beklemeye başlasaammm:(((( zaman durdu.cumartesi ilk muaynem iyi bir doktorda tüp bebek için görüşcez....ben sızler gıbı hıc bır zaman normal yolla hamıle kalamıyacagım kızoşlarr :50: sizlerle burda kı muhabbetlerımızı ozledım heycanlarımızı özledim phia,rose,tubiş...dier can dostlarım :43:

Back