- 28 Eylül 2012
- 1.236
- 10
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar neler yapıyorsunuz.
iyi akşamlar canım heyacanla ve büyük bir umutla batı bekliyorum yarın yada perşembe :26: bugün test yaptım negatif çıktı :44::44: sen nasılsın?
rabbim kucağına almayı da nasip eder inşllah.kaç gün geçti adetini üstüne maşallah değerin epey yüksek sen bu gidişle bi kaç güne kadar gidip keseyi görürsün.
iyiyim canım bugün yarın yumurtluycam bende sol kasığımda ara sancı var canım test için erken değilmi daha bat günün geçtikten sonra yap bence
kızlar benim işyerinde arkadaşım var.bata 1 hafta kala şu ucuz gebelik testlerinden alıp test yaptı ve hamile kaldığını öğrendi.bende bu yüzden 13 kasım olan bat tarihim gelmeden test yaptım bugün ama negatif çıktı.ama daha erken dimi yani 3 ekime kadar bi ümidim var dimi? yinede hamile olsamda ileriki günlerde çıkar dimi? tek çizgiyi görünce kızdım kendime neden bukadar erken den baktın dayanamadın manyak kadın dedim.arkadaş hamile yaa bende heyecanla atladım tabi sazan gibi.salaklık bende işte.durudk yere moralim bozuldu.
kızlar ev hanımlarına çok özeniyorum ya şimdi hiç halim yok midem bulanıyor ama çalışmak zorundayım keşke evde olsam da yatıp dinlensem
kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee
Selam nasılsınız kızlar ben hastayım fena halde grıp olmuşum bıde ben doğumdan sonra 2 ay folik asit kullandım kilo yaptı hayırlısıyla hamile kalsaydım aldığım kiloları nasıl olsa veririm ama kalamazsam kilo almaya devam ediyo bünyem napayım vermek için???
Selam nasılsınız kızlar ben hastayım fena halde grıp olmuşum bıde ben doğumdan sonra 2 ay folik asit kullandım kilo yaptı hayırlısıyla hamile kalsaydım aldığım kiloları nasıl olsa veririm ama kalamazsam kilo almaya devam ediyo bünyem napayım vermek için???
kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee
canım yeşil çay al içinede çubuk tarçın at iç.günde iki fincan kadar.inan bak yavaş yavaş veriyorsun sonra kiloları.ben ilk hamileliğimde 8 kilo almıştım.doğumdan sonra bunu yaptım ve 6 ayda gitti kilom.şimdi nezaman kilo alsam içiyorum 3-4 ayda iniyor hemen kilolar.ama içine sakın şeker koyma.ve günde iki fincandanda fazla içme sakın.
geçmiş olsun aseletlim,sen doğum yaptın ıkıncıyımı istiyorsun?