En büyük kizlar bizim kizlar..
Sizleri seviyorum yaa..
Buraya girince, baska bi dünya'daymisim gibi oluyorum..:13:
Tanimasamda sizleri, sanki yillardir tanisiyormusuz gibi..
kızlar ben de kullandım bu testlerden ,insanı daha çok strese sokuyor,siz düzenli adet oluyorsanız eğer bu testi boşverin,iki günde bir ilişki hamilelik için zaten yeterliymiş,bütün doktorlar bunu söylüyor ve matematiksel olarakta bu doğru ,yumurtanın ve spermin yaşama süresini göz önüne alırsak,boşverin yapmayın ya,2 günde bir yapın belli aralıktaki günlerde yeterli bence,stres yokk..
canımcım 13.gününde yumurtlamışın phiam ın da dediği gibi
yumurtlaman bitmiş ve inşallah bu düşüş yerleşme düşüşüdür.
şu an önemli olan yarınki ateşin.
inşallah tekrar yüksek çıkar canım.
inşallah bebişin yerleşiodur
Aynen bende bu ay ilk defa kullanmıştım ama biraz doğallığını kaybediyor sanki iş...Bu ay olmazsa bende oluruna bırakıcam...Gün aşırı ilişki ve zevk alarak severek, aklıma bişey takmadan:)))Yani bugün yumurtlama günüm deyince kocama b tuhaf oluyor sanki
kız nerelerdesin özledim seni ne yapıyorsun
Sunbal'ım hoşgeldin... Nasılsın bakalım?
Ben beklemedeyim son 6 gün.
Aynen bende bu ay ilk defa kullanmıştım ama biraz doğallığını kaybediyor sanki iş...Bu ay olmazsa bende oluruna bırakıcam...Gün aşırı ilişki ve zevk alarak severek, aklıma bişey takmadan:)))Yani bugün yumurtlama günüm deyince kocama b tuhaf oluyor sanki
benim kociş delirmiş bırak şu tsetleri ben inanmıyorum sen günleri tutturamıyon dio bana dra sorcakmısız allahım yarabbim ben daha napim
erkek milleti işte.
napsın 40 yasında kuzeni 4.ye hamile diğer kuzeni 2. hamile benim kuzen yeni doğurdu halimiz çok vahim
Tabii hesaplıyorum.... Kocama da hissetirmiyordum ama son bir iki aydır kendisi sorup takip eder oldu...ama ister istemez adet oldugun gun yumurtlama hesaplam gereği duyuyomusunuz ? ben duyuyorumama eşlere hissettirmemek lazım onlar strese girmemeli:)))
ne zamandır evlisiniz? ne zamandır deniyorsunuz ?
bilmiyorum ki canım ya inşallah bu ay olmuştur çok yoruldum artık yagecikmeden on gün sonra öğrenende var ama..hiç bu tarafını düşünmüyorsun.bide o ateş oalyı ne alaka :S
keşke öyle olsa canımm keşke başka ne isterdim kiiiSıkma canını belki daha yeni alışıyordur yerine sıpan
alt altta tam olarak yollasana guselim su ateş ölçümünü bi bakalım??
ilk gunden beri ölçüyomusun bide kaçıncı gun yumurtladın ??bu ölçümler kaçıncı gunlerin değerleri yaz onları bakalım tekrar??
kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?