İnternetten alabilirsin.Hem ucuz hem adeti çok.2günde de eline geliyor.20 ovulasyon+6 gebelik olanından aldım ben ovula markalı.laboric gibi bi marka vardı.Onu kullananda var.Pahalı birşey almana gerek yok.Hepsi aynı işi görüyor.Adetim biter bitmez başlamıştım ben.Erken yumurtlama riskine karşı.Hergün aynı saatte yaptım.10.dakikadan sonraki sonuçları önemsemedim.Testleri biriktirdim.Koyulaşmayı takip ettim.Günleri ona göre değerlendirdim.Oldumu olmadıBenim stres sorunum vardı ondan olmadı. İnşallah sende olur.
Relax ol tatlım.Bak ben takıyormuyum? Bir de o günlerde göreydin beni :18::18: Bu şekilde bi ruh halim vardı.Stresten adetim bile 2 gün sürdü.Düşün yani.Takma kafaya.Takınca olmuyor..
madem şuna da bi bakın kızlar ya bi zahmet..
10.gün : 36,4
11.gün : 36,7
12.gün : 37,1
13.gün : 37,4
14.gün : 36,8
15.gün : 36,7
16.gün : 36,7
17.gün : 36,7
18.gün : 36,3
ne ki bu şimdi :26:
Canım, hepsini aynı anda cekmissin, bunların süresi geçince çizgiler değişiklik gösteriyor. Ben sana o yüzden demiştim ki 10. dakikalarında çek fotoğraflarını öyle kıyasla diye :) Çok değişmemiş halleri bunlar diyorsan da yorumlayayayim istersen :)
Muhtemelen yarın çizgin tavan yapıp sonraki 24-36 saat içinde catlayacaktir canım. Sen yarın testini iki kez yap, aradaki bekleme süresine uyarak. Öbür gün de iki kez yap çatlama anını yakalarsin :)
hadi hayırlısı cnmm sen bu ay sıkı çalışmıştın dimiyarın da senin güzel haberlerini alalım 10unda da ben vercem inşallah öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?