• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
madem şuna da bi bakın kızlar ya bi zahmet..

10.gün : 36,4
11.gün : 36,7
12.gün : 37,1
13.gün : 37,4
14.gün : 36,8
15.gün : 36,7
16.gün : 36,7
17.gün : 36,7
18.gün : 36,3

ne ki bu şimdi :26:

Doktorların alternatif tıp önerecekleri hiç aklıma gelmezdi.Şiddetle karşı çıkarlardı kocakarı ilacı diye :9:
Bende aralık için deneyim bari :) Bu ay ümidim yok.Hesaplamadık,takip ederek çalışmadık.Ne zaman istedik o zaman oldu.Çok da güzel oldu. :1::1::1::1: Olursa bu ay(ki ihtimali düşük) tavsiyelerim arasında olacak.Kasımı atlatayım çörekotu kürünü uygulayacağım.Eşimde sürekli incir ve keçi boynuzu yer zaten.Okuduğum kadarıyla bunlarda faydalıymış.Kocacığım sevdiğinden yiyordu iyi yapıyormuş:9: 2013e hamile girmek umuduyla :emir_bebek:

benim doktorum önce bitkiler..oda olmazsa kimyasal diyen bi hatun saolsun: )
amin hayırlısıyla : ) :40:

Peri ovu testin tam tavan yapmadı sanırım. Ama normal, yumurtlaman yakındır ama. Ateşin de normal seyrinde henüz. Tugra yanlış gördü sanırım ya da dikkatinden kaçtı...Sen ovu testlerini 10 dk dolmadan fotograflasaydin kiyaslardik. Yolla isterse bakalım bir bir:cool:

bu ovulasyon testlerini hergün mü yapıosunuz kızlar..ne zaman başlıosunuz peki ?bide bi saati bişei var mı :44:

Peri ovu testin tam tavan yapmadı sanırım. Ama normal, yumurtlaman yakındır ama. Ateşin de normal seyrinde henüz. Tugra yanlış gördü sanırım ya da dikkatinden kaçtı...Sen ovu testlerini 10 dk dolmadan fotograflasaydin kiyaslardik. Yolla isterse bakalım bir bir:cool:

aynen 9.gunu 36.9 gördüm canım kusura bakmaaa
meğerse 35.9 muş :34:

aynen budur.
ama bana doktorum adet olmadan önce başla..yumurtlama sonuna kadar.en azından 18.güne kdr ye dedi.

bu ovulasyon testlerini hergün mü yapıosunuz kızlar..ne zaman başlıosunuz peki ?bide bi saati bişei var mı :44:

Ovulasyon testini alınca kullanma klavuzunu mutlaka oku.Testten önceki su almama konusuna çok dikkat et.O çok etkiliyor sonucu.

içimden öyle gçti inşallah dua niytine gçer hadi hayırlısı..

inşallah şulecim rabbim dua olarak kabul etsin ama bu ay biraz zor çünkü bi kistim var onun için tedavi oluyorum ama rabbim ol derse olur tabi

inşallah şulecim rabbim dua olarak kabul etsin ama bu ay biraz zor çünkü bi kistim var onun için tedavi oluyorum ama rabbim ol derse olur tabi

elbette Rabbim istedimi herşey olur ümidi kesmemek gerek Rabbim yardımcımız olsun
tedavinizde şifalar dilerim geçmiş olsun...

ayşe.bu ovulasyon testini nerden alsam daha iyi.markası filan var mı ? :44:

İnternetten alabilirsin.Hem ucuz hem adeti çok.2günde de eline geliyor.20 ovulasyon+6 gebelik olanından aldım ben ovula markalı.laboric gibi bi marka vardı.Onu kullananda var.Pahalı birşey almana gerek yok.Hepsi aynı işi görüyor.Adetim biter bitmez başlamıştım ben.Erken yumurtlama riskine karşı.Hergün aynı saatte yaptım.10.dakikadan sonraki sonuçları önemsemedim.Testleri biriktirdim.Koyulaşmayı takip ettim.Günleri ona göre değerlendirdim.Oldumu olmadı :9: Benim stres sorunum vardı ondan olmadı. İnşallah sende olur.

Reann eğer bunları aynı saatte olctuysen 13. gün çatlamış görünüyor. Ama sen fertility friend sitesine üye ol, oraya işle bu ateş bilgilerini.
Kızlar o siteyi hepinize tavsiye ederim ateş takip ve ovu işleme bakımından... Ateş ölçme topiginin ilk sayfasında var tarifi. Hatta orda benim de tablom var ismimin karşısında, bakabilirsiniz..

selam canlar nasılsınız çok ösledim hepinizi tatil bittti artık burdayım nasılsınız bakalım:16::16::16::8::8::8::8:

Sunbal'ım hoşgeldin... Nasılsın bakalım?
Ben beklemedeyim son 6 gün.

İnternetten alabilirsin.Hem ucuz hem adeti çok.2günde de eline geliyor.20 ovulasyon+6 gebelik olanından aldım ben ovula markalı.laboric gibi bi marka vardı.Onu kullananda var.Pahalı birşey almana gerek yok.Hepsi aynı işi görüyor.Adetim biter bitmez başlamıştım ben.Erken yumurtlama riskine karşı.Hergün aynı saatte yaptım.10.dakikadan sonraki sonuçları önemsemedim.Testleri biriktirdim.Koyulaşmayı takip ettim.Günleri ona göre değerlendirdim.Oldumu olmadı :9: Benim stres sorunum vardı ondan olmadı. İnşallah sende olur.

sağolda.sonunu iyi bağlayamadın ya :50:

Reann eğer bunları aynı saatte olctuysen 13. gün çatlamış görünüyor. Ama sen fertility friend sitesine üye ol, oraya işle bu ateş bilgilerini.
Kızlar o siteyi hepinize tavsiye ederim ateş takip ve ovu işleme bakımından... Ateş ölçme topiginin ilk sayfasında var tarifi. Hatta orda benim de tablom var ismimin karşısında, bakabilirsiniz..

sabah 7-8 arasında ölçmüştüm evet.o siteyede bakıyım.sağolasın :38:

Back