• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
İnternetten alabilirsin.Hem ucuz hem adeti çok.2günde de eline geliyor.20 ovulasyon+6 gebelik olanından aldım ben ovula markalı.laboric gibi bi marka vardı.Onu kullananda var.Pahalı birşey almana gerek yok.Hepsi aynı işi görüyor.Adetim biter bitmez başlamıştım ben.Erken yumurtlama riskine karşı.Hergün aynı saatte yaptım.10.dakikadan sonraki sonuçları önemsemedim.Testleri biriktirdim.Koyulaşmayı takip ettim.Günleri ona göre değerlendirdim.Oldumu olmadı :9: Benim stres sorunum vardı ondan olmadı. İnşallah sende olur.

bide nerden aldığını şeyetseydin iidi :50:

:51::51::51::51::51: Relax ol tatlım.Bak ben takıyormuyum? Bir de o günlerde göreydin beni :52::52::53::53::21::21::20::20::19::19::18::18::17::17::37::37: Bu şekilde bi ruh halim vardı.Stresten adetim bile 2 gün sürdü.Düşün yani.Takma kafaya.Takınca olmuyor..

yok.benim illaki olcak die bi kaidem yok.sadece gereklilikleri yerine getirmeye çalışıyorum o kdr.:40:

ben görmeyeli baya bir müjdeli haber alınmış tebrik ederim arkadaşlar. malesef ben dün adet oldum :43: :43: haber vereyim dedim bir sonraki tarih 7 aralık , yarabbim ol de artık:emir_bebek:

madem şuna da bi bakın kızlar ya bi zahmet..

10.gün : 36,4
11.gün : 36,7
12.gün : 37,1
13.gün : 37,4
14.gün : 36,8
15.gün : 36,7
16.gün : 36,7
17.gün : 36,7
18.gün : 36,3

ne ki bu şimdi :26:

canımcım 13.gününde yumurtlamışın phiam ın da dediği gibi :16:
yumurtlaman bitmiş ve inşallah bu düşüş yerleşme düşüşüdür.
şu an önemli olan yarınki ateşin.
inşallah tekrar yüksek çıkar canım.
inşallah bebişin yerleşiodur :16:

Canım, hepsini aynı anda cekmissin, bunların süresi geçince çizgiler değişiklik gösteriyor. Ben sana o yüzden demiştim ki 10. dakikalarında çek fotoğraflarını öyle kıyasla diye :) Çok değişmemiş halleri bunlar diyorsan da yorumlayayayim istersen :)

Canım, hepsini aynı anda cekmissin, bunların süresi geçince çizgiler değişiklik gösteriyor. Ben sana o yüzden demiştim ki 10. dakikalarında çek fotoğraflarını öyle kıyasla diye :) Çok değişmemiş halleri bunlar diyorsan da yorumlayayayim istersen :)

ben bunu bilmiodum :44:

Muhtemelen yarın çizgin tavan yapıp sonraki 24-36 saat içinde catlayacaktir canım. Sen yarın testini iki kez yap, aradaki bekleme süresine uyarak. Öbür gün de iki kez yap çatlama anını yakalarsin :)

kızlar gün aşırı ilişkıye gırmek hamıle kalmayı etkılıyor degıl mı

Kızlar yumurtlama dönemlerşnde akıntınız oluyor mu ? Benim 3-4 gün olurdu .. ama bu ay daha fazla akıntım oldu sanki .. Şimdi adetime 1 hafta kaldı akıntı da bitti sanki.. Sizde nasıl oluyor ?

Muhtemelen yarın çizgin tavan yapıp sonraki 24-36 saat içinde catlayacaktir canım. Sen yarın testini iki kez yap, aradaki bekleme süresine uyarak. Öbür gün de iki kez yap çatlama anını yakalarsin :)

canım hergün yaptıktan 10 dakka sonra bakttığımda hep silikti dün ve bugünki çizgilerde koyulaşma haafifde olsa var hergün 3 te yapıyorum şimdi saat kaçta yapayım 1.yi ve 2.ovü testini:16:

Canım iki test arası 8 saat olması ideal. Sen birini sabah 11 (ama ilk idrar olmasın sakın) diğerini de saat akşam 7 de yap canım..

kızlar ben de kullandım bu testlerden ,insanı daha çok strese sokuyor,siz düzenli adet oluyorsanız eğer bu testi boşverin,iki günde bir ilişki hamilelik için zaten yeterliymiş,bütün doktorlar bunu söylüyor ve matematiksel olarakta bu doğru ,yumurtanın ve spermin yaşama süresini göz önüne alırsak,boşverin yapmayın ya,2 günde bir yapın belli aralıktaki günlerde yeterli bence,stres yokk..:ssz:

Back