• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
En büyük kizlar bizim kizlar.. :32::32:

Sizleri seviyorum yaa.. :54::54::16::16:

Buraya girince, baska bi dünya'daymisim gibi oluyorum.. :4::22::13::7:

Tanimasamda sizleri, sanki yillardir tanisiyormusuz gibi.. :27::27:

Sanal alemleri sevmezdim ,hiç takımazdım netde... Ama sizler bi başka..Çok samimi ve gerçek bence....

Şimdi ezan okundu Allah hepimize hayırlısını nasib etsin... Allah biliyor ya hepimiz için dua ettim:54:

Son düzenleme:
2 aydır olan düzensiz adetlerim kesik gelen adetlerimin 20 ekimde bitmesi sonucu doğru düzgün adet oldum ve adet bitiminden hemen sonrada yumurtlama sıvısını şu aralarda yumurtlama akıntımı gördüm ve bol bol çalıştım bakalım ne olur inşş herşeyın hakkımızda hayırlısı olur kızlar:)))

kızlar ben de kullandım bu testlerden ,insanı daha çok strese sokuyor,siz düzenli adet oluyorsanız eğer bu testi boşverin,iki günde bir ilişki hamilelik için zaten yeterliymiş,bütün doktorlar bunu söylüyor ve matematiksel olarakta bu doğru ,yumurtanın ve spermin yaşama süresini göz önüne alırsak,boşverin yapmayın ya,2 günde bir yapın belli aralıktaki günlerde yeterli bence,stres yokk..:ssz:

Aynen bende bu ay ilk defa kullanmıştım ama biraz doğallığını kaybediyor sanki iş...Bu ay olmazsa bende oluruna bırakıcam...Gün aşırı ilişki ve zevk alarak severek, aklıma bişey takmadan:)))Yani bugün yumurtlama günüm deyince kocama b tuhaf oluyor sanki:27:

canımcım 13.gününde yumurtlamışın phiam ın da dediği gibi :16:
yumurtlaman bitmiş ve inşallah bu düşüş yerleşme düşüşüdür.
şu an önemli olan yarınki ateşin.
inşallah tekrar yüksek çıkar canım.
inşallah bebişin yerleşiodur :16:

anaaağğmm.yarın önemli mi kız.tamam. :38:

Aynen bende bu ay ilk defa kullanmıştım ama biraz doğallığını kaybediyor sanki iş...Bu ay olmazsa bende oluruna bırakıcam...Gün aşırı ilişki ve zevk alarak severek, aklıma bişey takmadan:)))Yani bugün yumurtlama günüm deyince kocama b tuhaf oluyor sanki:27:

ama ister istemez adet oldugun gun yumurtlama hesaplam gereği duyuyomusunuz ? ben duyuyorum:D ama eşlere hissettirmemek lazım onlar strese girmemeli:)))

aynen öyle canım,tuhaf bi hal alıyor ilişkiler,zaten bebek olayınıa başlayınca değişiyor cinsel hayat,kimi zaman istemeye istmeye olmuyormu,ben yaşıyorum şahsen,o yüzde gelişine bırakmak en iyisi...bende öyle yapıyorum,yine olmuyo ama napimmm...:9:

benim kociş delirmiş bırak şu tsetleri ben inanmıyorum sen günleri tutturamıyon dio bana dra sorcakmısız allahım yarabbim ben daha napim

ama ister istemez adet oldugun gun yumurtlama hesaplam gereği duyuyomusunuz ? ben duyuyorum:D ama eşlere hissettirmemek lazım onlar strese girmemeli:)))
Tabii hesaplıyorum.... Kocama da hissetirmiyordum ama son bir iki aydır kendisi sorup takip eder oldu...

Ayy ayyy yarın BAT günüm..... Stres yapmıyım diyorum ama işte en iyi siz anlarsınız beni:68:
Burada olmak iyi geliyo iyiki varsınız:54:

Slm kızlar.Ben artık oluruna bırakcam Rabbim isteyince verecek zaten.Doktora gittiğimde daha erken ve rahim tertemiz dedi.Bugün 14.gün.Ben anlamıyorum da bu yumurtlama belirtisi çatlama belirtisi filan.Zaten doğru düzgün doktora gidecek bir yerde değilim.Hayırlısı artık.Allah hepimize nasip etsin.

kızlar yarın tekrar test yaptırmaya gidiyorum.bakalım 2 kat artacak mı.çok heyecanlıyım yaaaa.zaten hiç kendimi hamile gibi hissedemiyom ki bazen unutuyom.salak gibi atlayıp zıplıyom:9:

bana dua edin yaaaa.yükselsin değerim:16:

Yarın BAT günüm.... Sağ yumurtalık kısmında hafif bir sancı hissettim off ne olur adet belirtisi olmasıııın:59:

İşte bir an geliyor yüce Rabbim ne zaman hayırlısı o zaman verecek diyorum bi an geliyor böyle tuhaf oluyorum...

Bi de ancak 20 dk yaşayabilen kızım yaşasaydı 11 Kasım'da 2 yaşında olacaktı....Onun yıldönümünün gelmesi de beni etkiliyor o yüzden de biraz gerginim....o hamileliğimde hamile olduğumu anlamamıştım bile öyle hafif ve belirtisiz geçti ki..7 ay ne bulantı ne bişey bir tek kilo almıştım bool boool:)) 7 ay herşey çok normaldi ama işte Allah'ın takdiri....

Sezeryan sebebiyle 2 sene bekledim ama işte artık istiyorum yaşım gereği de geç kalmak istemiyorum yaş oldu 35:44:

En başta sağlık tabii...Hakkımızda hayırlısı canlarım dualarımdasınız...İyi akşamlar:54:

gecikmeden on gün sonra öğrenende var ama..hiç bu tarafını düşünmüyorsun.bide o ateş oalyı ne alaka :S
bilmiyorum ki canım ya inşallah bu ay olmuştur çok yoruldum artık ya :( ateş olayına gelince adetime yakın düşüyor benim hamişsende yükseliyor
Sıkma canını belki daha yeni alışıyordur yerine sıpan :1:
keşke öyle olsa canımm keşke başka ne isterdim kiii:16:
alt altta tam olarak yollasana guselim su ateş ölçümünü bi bakalım??
ilk gunden beri ölçüyomusun bide kaçıncı gun yumurtladın ??bu ölçümler kaçıncı gunlerin değerleri yaz onları bakalım tekrar??

canım ekim 21de çatlatma iğnesi vuruldum 23-23de çatlamış olabilir iğneden 36 saat sonra çatlıyor ya yumoşlar. ilk günden beri ölçmüyorum canım diğer aylar ölçmüştüm normal vücut ısım 36.2-36.4 tü adet günü de 35.8lere düştü. bu ayda öyle geçenlerde aklıma geldi ölçim dedim işte
cuma 36.5
cmrtsi 36.7
pazar 36.9
pazartesi 36.9
salı yani bugün 36.8
az öncede ölçtüm 37.1 di :26:
batda yarın veya perşembe canım

Son düzenleme:
:nazar:kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :emir_bebek::119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür :emir_bebek::1: Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm:31::nazar: hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee

:nazar:kızçelerrrr öğleden sonra test yaptırdım ve az önce eşim sonucu getirdi beta-hcg değerim 729,1 :emir_bebek::119: yarın kendi doktoruma da görüneceğim umarım herşey yolundadır ve minik mercimeğim yuvasını örmüştür :emir_bebek::1: Allah herkese versin bu mutluluğu ve dualarım sizlerle kuzularımmm:31::nazar: hayırlı akşamlarrrrrr hepinizee

:nazar::nazar::49::49: rabbim kucağına almayı da nasip eder inşllah.kaç gün geçti adetini üstüne maşallah değerin epey yüksek sen bu gidişle bi kaç güne kadar gidip keseyi görürsün.:nazar::nazar:

Back