- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
evet evet katılsın bize biraz kafa dağıtır üzüldüm canım ya herşey yoluna girer umarım ablanın hayatındayarın söyleyimde oda katılsın aramıza ablamda çok sıkıntılı günler geçirdi geçiriyorda eniştem uzman çavuştu istifa etti 8 yıl kayvalideden ayrıydı 3 senedir kayınvalidenin yanında eniştem 2 yıldır boş geziyor baya üzülmüştü ablamda kaynana yokta bir kayınbabası var ben bile tırsıyorum valla.
kafandan attığın an oluyor diyo herkes...belki senin de olur hemencik düşünmeyi bırak,yani hepimiz bunu yapmalıyızda işte olmuyor..sen unutsan da başkaları unutturmuyor..bende kendimi zor tutuyorum,4 gün kaldı ve ben test yapmamak için direniyorum resmen.
günaydın arkadaşlare listede ismim var 3 kasımda malesef regl oldum çalışmalara devam
bana cevap yazacak yoookkkkmuuuuuuuuuuuuuu
bana cevap yazacak yoookkkkmuuuuuuuuuuuuuu
kızlar günaydın ben geldim ya kızlar birşey soracam hani demiştim ya küçük bi kist varmış bende cumartesi doktora gittim kan sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür ama benden bi parça aldılar o kist için teste gönderdiler ama doktor bana ginera diye bi doğum kontrol hapı yazmış bu ne için arkadaşlar
kızlar günaydın ben geldim ya kızlar birşey soracam hani demiştim ya küçük bi kist varmış bende cumartesi doktora gittim kan sonuçlarım temiz çıktı allaha şükür ama benden bi parça aldılar o kist için teste gönderdiler ama doktor bana ginera diye bi doğum kontrol hapı yazmış bu ne için arkadaşlar
kızlar benim bat bu ay kaçı ki ya:26: normalde 31 güne bi oluyorum geçen ay 4 gün erken oldum.aın 10 unda.bu ayki batımı da 10 u diye hesapladım,doğru mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?