Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Herkese merhaba kızlar. Çarşamba akşamı patates doğrayıcısına sağ baş parmağımı kaptırdım ve parmak ucum tırnak hariç yan tarafıyla alt etinden koptu. Küçük bir yerde yaşadığım için 3 gün boyunca el cerrahı bulamadık ve kanamam durmadı. Şükür bir cerrah bulduk ve kanamam durdu. Çarşamba günü ameliyat olup olmamasına cerrah karar verecek. İnşallah parmak kendini yenilemeye giderse ameliyata gerek kalmayacak. Geçmiş olsun diyen tüm dostlara teşekkürler..

geçmiş olsun canm. ayyy içim bir hoş oldu yaa, çok canın yanmıştır Allah yardımcın olsun, şifa versin canm. inşallah parmağın kendini yeniler de ameliyata gerek kalmaz.

Çook geçmiş olsunn.Allah şifa versin cnm inşallah kendiliğinden düzelir:26:

Kızlar birşey sorucam benim bat 4 ocak ve ben bu kaza nedeniyle çok antibiyotik ve ağrı kesici kullandım. Sizce hamileysem çok etkilenir mi

Kızlar birşey sorucam benim bat 4 ocak ve ben bu kaza nedeniyle çok antibiyotik ve ağrı kesici kullandım. Sizce hamileysem çok etkilenir mi

Öncelikle Rabbim şafi ismiyle acil şifalar versin.
Yok tatlım yaa inşaallah hiçbirşey olmaz Rabbim korur bebeni eger varsa :)
Benim görümcem 2 buçuk aylık hamileydi haberi yoktu kıştı ileri derecede soğuk almıştı hatta doktorlar demiş hamileysen ilaç kullanamazsın diye.
Her neyse tedavisi bittiğinde 3 aylık hamile olduğunu öğrendi şimdi 4 yaşında fıstık gibi ibr kızı var.
Kafana takma Allaha emanett inş Hiçbirşey olma. tıbbende hamile olduğunu öğrendikten sonra antb. vermiyorlar.bizede dua et..

Kızlar merhaba. Bugün hamile haberi yok mu? Hamile haberi verici olan arkadaşlarımız vardı bi ses çıkmadı mı. Benimde bat 22 ocak. ocak ayı üçüncü ay olacak. Daha yeniyiz inşallah Aallah isteyen herkese versin.

Kizlar test negatf bat bugn xatn umudm yktu,aranizda park hasyanesne gdn oldumu? artk bi daha doktora gtcm
Geç döllenmedir inşallah seninki de.

Geçmiş olsun canımmm.Allahım acil şifalar versin.Ameliyata gerek kalmaz inşallahh.

arkadaşlar yeni tablo yapacak olan yok mu..ayşe senin diğer topikte varsa oraya transfer olalım..

aşağıda öyle bekleyip durma gelişmeleri yaz kuzuuuuuuuuuuuu

ben bugün sabah tekrar test yaptım dünkünden daha koyu çıktı yarın kan veriyorum...

Son düzenleme:
aşağıda öyle bekleyip durma gelişmeleri yaz kuzuuuuuuuuuuuu

ben bugün sabah tekrar test yaptım dünkünden daha koyu çıktı yarın kan veriyorum...

Maşaallah perskedisi inşaallah kan sonucunda çoooooooooooook güzel çıkar :)
Benide eklermisin bat 12 ocak :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…