Yesin yesinolur ınsallah..evet catlamadan olabılır canım ama zaten sabah degerlendırdıysenız bos gıtmemıs olmusayyyyyy teyzesı yesın onları ınsallahhhh
kızlar... bi şeyler anlatın kafam dalsın
kızlar phia neden hıç grmıyorum bilenınız varmı acaba?
Yesin yesinAfiyet olsun.Olsunlar da bi
Anlat mı dedi biriO benim işte.İşten erken çıkabilirsem bugün çantacıya gideceğim.Uzuuun zaman olmuş yeni bi çanta koklamayalı Sonra bi arkadaşımın kızı olacak şu terlikler yapılıyor ya örgüden cicili bicili onlardan örmek için fuşya ve beyaz renkte ip alacağım.Örünce koyarım fotosunu Yarın kocacık mesai yapacak evde yalnızım büyük ihtimal.Mübinli Yasin duasını okuyacağım bebeklerim için.İçimden acayip dua etme isteği var.Kız arkadaşlarımdan müsait olanlarla bi kahve yapabilirim sakin bi ortamda.İnsan özlüyor kız kıza muhabbeti.Hoş burda olmak bana çok iyi geliyor ama eski arkadaşlar,anılar da bi farklı oluyor tabi. Yarın kurabiye yapabilirim.Börek aklımda ekleyebilirim kurabiyeyi de.İyi oluyor atıştırmalık bişeyler.Abur cubur çok zararlı diye almamaya çalışıyorum.Yoksa prıngles fabrikasına ortak edecekler beni yakında İşte öylesine bişeyler düşündüm.Bi de ütü var kafama takılan.Kazanlı bi ütü istiyorum.Çok pahalı olmayan iyi bişey.Onu da alırsam değmeyin keyfime
haklısın bitanem... sağol moral verdın ıçın,sbh konuştum daha annemlede ozledim işte..
anlatcm canım ya konuşunca iyi luyor...ahh bende alsam bi çanta... iyi olcak
kesinlikle paylaş fotosunu canım erk etim,bizim icinde dua et canım yarn sbh test yapcm 2013 bebegi olur belki...
Kız canım borek istedi işteym yarın kociş evde bende gulaç istedim onu yapcaz eşile... sende yorma kendimi yat dinlen bebiş içn çaliş bu arada eşinle sorunlar duzeldi sanırm... inş hep boyle duzgun gider bitanem...
Bat 4 ocak onun.Ateş tablosundan takip ediyorum ben.Yüksek gidiyor ateşi.Yoğunluktan giremiyorum diyordu.Birde çalışınca kafaya takmıyorum belirtileri demişti.İnşallah hamiş dönecek aramıza...
Evet sesini duyarak özlemini bastır. ben 2 yıl 3 ay oldu evleneli. ilk 1 yıl istemedik zaten sonrada 3 kez hamiş kaldım ama nasip değilmiş şimdi 1 ay oldu istiyoruz bu ay inşaallah olur diyorum :)
Sende yaşın küçükmüş yani yanlış okumadıysam 20 demişsin. kafana takma olur olur bal gibi olur ben 25 e girdim kasımda. Elhamdülillah hamile kalabiliyorum.inşaallah bu kez tedavimi olacam ve bebişimi kucağıma alcam darısı bütün isteyenlereeeeeeeeeeeeee :)
İnşallah canımm.Dua ediyorum hepimize.İsimlerini hatırlayamadığım netteki bütün arkadaşlarıma diyorum özellikle.Aklıma gelen isimleri sayıyorum tabi :) Benim pis bi huyum var yatıp uyuyamam veya dinlenemem.Ateşim 40 derece olsun yine de ayakta olurum.Bişeylerle uğraşmadan duramıyorum.Burnum akarken,iğne vurulup işe gidemez haldeyken bile elişi yapardım oturduğum yerde.Annem gülerdi battaniyemle,sıcak su torbamla,nane limonumla örgü yapardım.Boş durmak bana göre değil yaniDüzeldi aramız çok şükür.Zamanla unutulur içimdekilerde.Bu yılın çanta modellerine bi bakıyımda şimdi netten fikrim olsun.Çok kararsızım alışverişte ben.Alayım diye giderim almadan gelirim
Kızlar bu yılın renkleri neler çantada?Pek moda takip etmem ben gözüme güzel görüneni alırım ama en azından fikrim olsun gitmeden çarşıya.
canım benim tek itedgm canta şu burrbeynın varya kareli gbi ona taktım alcmda sanırm eşim aldı bana :) o yuzden almıyorm beklıycem bakalım sen nasıl cantalardan hoşlanıyosun ki?
canım benim tek itedgm canta şu burrbeynın varya kareli gbi ona taktım alcmda sanırm eşim aldı bana :) o yuzden almıyorm beklıycem bakalım sen nasıl cantalardan hoşlanıyosun ki?
kızlar ya ya benım bıraz islaklıgım var neden oluyo kiii
ayse ordamısn??????
Kasık ağrım fazlalaşıyor gitgideSıcak suyu ayaklarıma koydum hafiflemesi gerekmiyor muydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?