Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

bende oyle bi şey arıyrm ama daha bakamadm canım ...
işteym ya akşam 5te cıkıyrm ondan sonra eve gdyrm pek gezmeye vaktm olmuyr yani...

bende oyle bi şey arıyrm ama daha bakamadm canım ...
işteym ya akşam 5te cıkıyrm ondan sonra eve gdyrm pek gezmeye vaktm olmuyr yani...

Benim kocacık 7de geliyor.O gelinceye kadar gezebiliyorum.O da gelince eşlik ediyor bazen bana.Evim çarşıda zaten sorun olmuyor ulaşım.Kafaya koydum ama bugün alacağım çanta.Tabi ağrılardan eve kendimi zor atmazsam.

:) en guzeli alişveriş ya ayakabı canta dmi?

Yok kız ben hiç sevmem alışverişi.Zorda kalmadıkça bişey almam.Hani yumurta köte dayanacak öyle En son çantamı yazın almıştım.O da mecburiyetten.Benim ilgi alanım genelde kitaplar,ev dekorasyonu falan.El yapımı işlere hastayım.Hatta size bikaç foto getiriyim yarına kendi yaptıklarımdan :)

hmm ne guzel canım.. benımkı 8de gelcek bugn mesayi gnu yarın ızınlı oldugu ıcın.... inş gecerde alırsın...

hmm ne guzel canımda bende olmuyor eltim var o mayısta evlendi ama hamiş 3 aylık herkezden saklıolarmış o gelıo aklıma moralım bozuluyor...

kaç aydır istiyorsun kaç yıl oldu evleneli boşver sana sırrını vermeyeni ne kafana takıp güzel moralini bozma. Allah sanada verir sende saklarsın ödeşirsiniz :)

Allah razi olsun ya biraz rahatladim cook saolun

phia bu sabah regl oldum yine... Durum bu...Çok umutsuz, ve üzgünüm...

Kızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..

Kızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..
canım ne diyosunnnnn(((((( çook geçmiş olsun dikildi mi peki ne oldu sonrasında???çok üzüldümmm inşallah tez zamanda iyileşirsin dualarım seninle canımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…