Ben 2 yıldır kalıplı çantalara takmış durumdayım.Portföy de kullandım yazın.Şu an elimdeki kum rengi büyük bi çanta.Kalıplı.Beğeniyorum bu tarz şeyleri.Ama spor giyimde çok uyumlu olmuyor.Kot-kazak-hırka-bot giyiminde uyacak bişey istiyorum.Genelde tek renk giyinirim.Sade renklerde.Pazarları falan gezerken kullanabileceğim çok şık durmayan bişey istiyorum.Kadınsı ama sade.Çok büyük yada çok küçük olmasın.Kokoş şeyleri hiç sevmem ama çanta dediğinde kadınsı olmalı:44:
Krem ekoselilerden mi?Onlar benim de dikkatimi çekiyor.
canım olmasa beline koysaydın....
bende oyle bi şey arıyrm ama daha bakamadm canım ...
işteym ya akşam 5te cıkıyrm ondan sonra eve gdyrm pek gezmeye vaktm olmuyr yani...
Koydum şimdi.Ama baya kötüyüm.Sesler çıkarıyorum ağrı girdikçe iş arkadaşım garip garip bakıyor.Erkek de
:) en guzeli alişveriş ya ayakabı canta dmi?
Benim kocacık 7de geliyor.O gelinceye kadar gezebiliyorum.O da gelince eşlik ediyor bazen bana.Evim çarşıda zaten sorun olmuyor ulaşım.Kafaya koydum ama bugün alacağım çanta.Tabi ağrılardan eve kendimi zor atmazsam.
inş geecer canım,ne iş yapıosun? az kaldı akşama kdr dayana bilirmisn???
Muhasebeciyim ben.Çıkarım aslında şimdi de.Hastayım dediğimde açıklamam ne olacak onu düşünüyorum.
hmm ne guzel canımda bende olmuyor eltim var o mayısta evlendi ama hamiş 3 aylık herkezden saklıolarmış o gelıo aklıma moralım bozuluyor...
Üşütmeden kaynaklıysa mide bulantın sadece nane demle sıcak suya.Kaynatma.10 dk ağzı kapalı demle iç.Şeker-bal-limon karıştırma.Ya kusarsın rahatlatır seni ya içini bastırır bulantın geçer.Hep yaparım ben işe yarar.Mide ağrın için de 1 tatlı kaşığı bal yut.Market balı bile olsa işe yarar.Yaramazsa 2 yudum ılık süt iç.Mide benim ve eşimin en büyük problemi olunca uzman olmaya yaklaştık bu konuda...
Kızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..
geçmiş olsun canım allah şifa versin çokmu azmı koptu şuan durumun nasılKızlar herkese merhaba. Küçük bir kaza geçirdim parmak ucum koptu dualarınıza ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?