seni o kadar iyi anliyorum ki... herşeye dikk edip denemeler ve her ay husran o kadar zor ki... ama gecicek inşallah bendede kendi kendime belirtiler buldum.. mesela dun balik yaptm hedim ama gelde bna sor nasil midem bulandi hala o balik kokusu burnumda sanki şu an işteyim ama hala o koku var sanki.. boş ver bat gnu sbh test yap bakarsin ki gelmedi ertesi gun kan ver bekleyip kendinide harab etme o daha cok yipratiyor... uzulme tmm mi bebişlerimiz gelcek
Geçmiş olsun eşine.İnşallah güzel haberle iyi edersin adamı :)
Hayırlı sabahlar sule25. Çok susadım ama 1 saat daha dayanmalıyım ovu testi içinSağ kasığımda batmalar oluyor.Sanırım çatlıyorum...Silikleşirse test bugün...Doğru tahmin etmişim demektir
Lutfen mide bulantima ve agrimasi icin bi sey soyleyin
kızlar günaydınnbata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
kızlar günaydınnbata 5 gün kala test yapmıştım negatif çıkmıştı.. bugün sabah test yapayım tekrar dedim tuvalette sonra vazgeçtim.. ilk idrarım güme gitti yani.. sonra 2 saat daha uyumuşum.. içimden bir ses yap dedi veeeeee silik de olsa çift çizgi çıktı ilk 1-2 dakika içerisinde..... elim ayağım titriyo.. çok kötüyüüümmmmm
ayşecim haber harika olabilir çok sağol canım ama daha kesinliği yok, ya sonuç yanlışsa diye içim içimi kemiriyo şimdi yapsam zaten çıkmaz bol su içtimyarın sabah tekrarlıycam testi inşallah kimyasal değildir..
Bu topikte uzun zamandır güzel haberler alınmamıştı mis gibi geldi.
Eklesene testini gözümüz gönlümüz açılsın. Bence idrar testi bir kere pozitif çıktı mı tekrarlamak manasız. Hemen git bir acile kan ver, için rahatlasın. Rahat rahat yap kutlamanı.
tatliebbi den haber varmı? Ben kaçırmadım değil mi?
Ebbi beklemede hala.Pazartesi kan verecek 10.gün yani.İnşallah güzel haberlerle gelir bu ay o da...Sen nasılsın?Nasıl gidiyor hamilelik?
İnşallah önce ondan sonra senden güzel haberler gelecek.
Ben iyiyim çok şükür 5 gündür çektiğim siyatik ağrısı bugün hafiflemeye başladı henüz. İlaç kullanamadığımdan öldüm dirildim sanırım bu 5 günde. Rabbim kimselere yaşatmasın.
Sessiz sedasız dursamda sürekli okuyorum topiği. Seninde haberlerine çok sevindim bu arada.
Yarın BAT günüm
Ooofff offf delirmemek zor yahu...Belirti diye bakarsanız bir tek akıntım var o da adet için de olabilir...Göğüslerim de ne şişkinlik ne bir hassasiyet...Durumum budur kızlar
Yarın BAT günüm
Ooofff offf delirmemek zor yahu...Belirti diye bakarsanız bir tek akıntım var o da adet için de olabilir...Göğüslerim de ne şişkinlik ne bir hassasiyet...Durumum budur kızlar
İdrar testi yaptın mı?Belirtisiz bir hamileliktir belki seninki..
delirme tatlım benim bat ıım pazartesi gunu
beklemek cok zor
benimde göğüslerimde hiçbişi yok
başka belirti dersen de ara ara ksıklarım sızlıyobatıyo bişiler oluyo ama
adetle ayırt etmek cok zor bide daha evelde ldu bunlar ama hep negatifti
bat gunu yapıcam test bakalım nolucak
Bende yarını bekliyorum.İnşalah kırmızıları testlerde görürüz çifter çifter
Bugün kendime uğraşlar bulmam lazım ama biraz da üşütmüş gibiyim pek Halim yok. Nasıl geçecek bakalım bugün...
Pazartesi büyük gün desenize...Tatliebbi 10.günü olduğundan kan testi yaptıracak.Fidele de pazartesi yapar.Tuğra da pazartesi yapacak.Perakedisi de kan tahlilinde kesinleştirir gebeliğini. Hafta çok güzel başlayacak 2013 için.İnşallahhhKızlar bizleri bırakıp gitmek yok tamammı diğer topikte.Ağlarım bak ardınızdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?