- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
Güüüüüüünnnnnaaaaayyyyyyddddddıııııınnnn hanımlar
Eşim grip olmuş .Adamın hali içler acısı :2: korkuyorum bana da geceçek diye. Geçerse ilaç filan da almak istemiyorum neolur ne olmaz diye. Papatya çayı bal filan idare ediyorum işte. Gerçi papatya çayını içe içe fazla relax oldum sanırım
Bugün 8.Gün. Büyük bir sabırla 10. Günü bekliyoruz bakalım :18:
sizde ne var ne yok bugün
nasıl olayım kuzum yaa keyifsizim halen
bugün galeta ve zencefilli şekeri denicem. bakalım onlar fayda edicekmi.
bir çay koyayım bari. gelirim yine olurmu
oğluşum yeni uyuandı bişiler hazırliim.
sen nasılsın bu arada ayşem?
oh çok şükür herşey yolunda gidiyormuş.çok sevindim :)
çakşır otu mucizesi hee
bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallah canımcım
çok öptümmm
hayırlı sabahla kızlar ne haber nasılsınız?
canım benim eşimde grip oldu..bu ayın boş geçmesinden korktuğum için ıhlamur nane limon çayı c vitamini ne varsa yaptık şimdi iyi maşallah..allah şifa versinn..[/QUOTE
Allah razı olsun canım . ayrıca geçmiş olsun sana da.
pek sevmiyor o tür şeyleri ama mecbur içiricem artık. Akşam eve gidince bende kaynatıyım ıhlamur zencefil filan en iyisi
baya aynı seyleri yapıcaz senle dunle bugun
bende deli gibi kitap okuyorum 1 haftadan fazladır
dün ütümü yaptım
bugunde ağda olayımı halledicem
Günaydın kızlar nasılsınız? Belirtileriniz var mı? Ben iyiyim çok şükür..
kızlaaarııımm ben geldım canlar...nasılsınız bakalım.. bugün batım gecelı 7 gün oldu kesın karar verdım pazartesı günü 10 gün oluyor o gün gıdıp kan testı yapacam...esıme yenı yıla gırerken güzel yemegının yanına sürprız yaparım eger hamıleysem dedım...nasıl??????????????
Süper olur...Hadi inşallah hamilesindir.Haberi var mı adetinin geçtiğinden?
her gün soruyo neden adet olmadın dıyo....ama ınanamıyor..dıyokı sen kesın üsüttün kendını...yanı bos yere ümitlenmek ıstemıyo kocacıgım...bır kez daha bır hafta gecıkmıstı bu yüzden...dıyorum ben bı tuhafım ınanmıyor...kan testımı yapıp ınsalllllaaahh gözeüne gözüne sokacagım sonucu :) :) : )
sen nasılsın tatlım
hayırlı sabahlar canım...ben iyiyim ve de bu ay herzamankinden daha heyecanlıyım..sen nasılsın nasıl gidiyor..
aynı heyecan bendede var canım hayırlısı hakkımızda buarada bugun doğum günümdü iş yerinden arkadaşlar sağolsunlar pasta almışlar hemen dilek tut dediler valla içimden ilk geçen hayırlısıyla bu ay gebe kalaym oldu:)) inşallah hep birlikte hamiş oluruz umreye bebeğimle(
gitmek istyrm rabbimin izniyle olucak inşallah.
kızlaaarııımm ben geldım canlar...nasılsınız bakalım.. bugün batım gecelı 7 gün oldu kesın karar verdım pazartesı günü 10 gün oluyor o gün gıdıp kan testı yapacam...esıme yenı yıla gırerken güzel yemegının yanına sürprız yaparım eger hamıleysem dedım...nasıl??????????????
amin canım allah razı olsun umarım dualarnda banada yer veriyrsn bn bizzat sana dua edyrm rabbim kabul eder inşallahcanım benim yaaa inşallah dediğin olur..nice mutlu yıllara..bebeğin inşallah gelirde annesine doğum günü hediyesi olur..
amin canım allah razı olsun umarım dualarnda banada yer veriyrsn bn bizzat sana dua edyrm rabbim kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?