Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Hoşgeldin nikiyy.18 yaşında anne olmak benimde hayalimdi.Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış diyorum.Gençliğimi,deliliğimi yaşadım.Doyasıya gezdim,eğlendim,kendimle ilgilendim.Annelik hissi yerleşince yüreğimize mantığımız hiçbir hayırı kabul etmiyor zaten.Senin hormonal vücut dengen bile tam oturmamıştır yaşın çok genç olduğundan.
.Bekleme süren uzun olabilir.Ama olmayadabilir :) Rabbim gönlündekini versin inşallah.Doktora göründün mü bebek için?

Evet gencligi yasamak guzel ama ben pek gezemiyorum hep evdeyim ailemden uzaktayim .ben duzensiz adet oluyorum doktara gittim biseyin yok dedi bi kere klomen kullandim ama olmadi bu ay da olmazsa esimle gitmeyi dusunuyoruz sperm testti icin ama biraz esim cekiniyo nasil olacak diye eger tecrubesi olan varsa biraz bilgi verebilir mi. Bu arada yanimda oldugunuz icin cok saolun...
[/QUOTE]

[/QUOTE]

merhaba cnmm..eşinin de spermiyogram iyi olur haklısın.valla devlet hastanelerinde şartlar biraz kısıtlı diyye biliyorum.yani örnek verebilmek için rahat bir ortam olmuyomuş.eşim özel laboratuarda yaptırdı istanbulda.özel bir oda varmış bu testi rhatça yapabilmeleri için..benimki stres olmamıştı valla..zaten kendi istemişti yaptırmayı..imkanınız varsa özelde yaptırın derim.ssklıya 60 tl verdik biz ekimde.

selam kızlarr..kusuruma bakmayın geliyorum okuyorum ama yazamıyorum..topiklere yetişemiyorum sanırım..
yenihamişlerimizi tebrik ediyorummmdarısı başımıza inşallahhhh..
aralık ta geçti.benim yeni bat 11 ocak..gelmeyesiceeeee
bu ay ovu test aldım bir de öyle başladık çalışmalara..artık hayrılısı..sevgiyle kalınnn

merhaba cnmm..eşinin de spermiyogram iyi olur haklısın.valla devlet hastanelerinde şartlar biraz kısıtlı diyye biliyorum.yani örnek verebilmek için rahat bir ortam olmuyomuş.eşim özel laboratuarda yaptırdı istanbulda.özel bir oda varmış bu testi rhatça yapabilmeleri için..benimki stres olmamıştı valla..zaten kendi istemişti yaptırmayı..imkanınız varsa özelde yaptırın derim.ssklıya 60 tl verdik biz ekimde.[/QUOTE]

Biz yarin bi devlete gitmeyi dusunuyoruz eger memnun olmazsak ozele gideriz.bu arada o kadar kotuyum ki biraz once arkadasim ve esi bizdeydi ve arkadasim hamile ve o kadar guzel anlatiyorlar ki bebeklerini usgde gorduklerini falan onlar icin cok seviniyorum ama kendim icin coook uzuluyorumm:'((

Olmazmı?İnternetteki hesaplayıcılar BAT'tan 14 gün önceyi hesaplıyor.Yanlış olabilir.Akıntını ve kasık ağrılarını kontrol ederek daha iyi anlarsın yumurtladığını.En iyisi ovulasyon testleri aslında.Benim dün koyulaştı mesela.Bundan sonraki günler full çalışma.O yüzden çalışmaları kesme.Zaten spermler 48 saat yaşayabiliyor vücudunda.Bi önceki gün çalışma varsa boş kalmış sayılmaz.Bundan sonrayı da değerlendir.Ne olur ne olmaz.Belki geç çatlarsın bellimi olur.İnşallah güzel haberlerle 2013e geçeriz...

Off yaa.Allahım tez zamanda kurtarsın seni şu sıkıntılarından.
Dün koyulaştı çizgi Tubiiii Bizde tesadüf bi önceki günü değerlendirmiştik daha silikti o zaman.Dün akşamı da değerlendirdik.Çakşır otu manyak bişeymiş Kudurttu adamı resmen.Bundan sonraki günleri de ful değerlendireceğiz inşallah.Romantik filmler işe yaradı.Dün bi tane daha izledik.AŞKIMIN HEDEFİSİN adlı bi filmdi.Jeniffer Anıston oynuyor.Hastayım o kadına.Kıskandığım 2 kadından biri o.Diğeri de Haifa Wehbe...Onların yanında kendimi gibi hissediyorum:) Neyse film hoşumuza gitmedi.Romantikti ama eşcinseller çoktu o da bize ters olunca garipsedik iğrendik iki erkeğin öpüşmesinden.Iyyy:120: Neyse bu akşam kına var oraya gideceğim.Film izleyemem.Yarın akşamkini de anlatırım Evde 2 tane daha var film.Romantizmin dibine vuruyoruz bu aralar.Sabah sabah ne konuştum yine.Güzeelll bi gün olsun inşallahhh

Herkeze günaydııııııınnnn

Günaydın kızlaar
Batıma 2 gün kaldı...Nasıl geçecek şu iki gün...Her sızı da aman adet mi oluyorum diye paniklemeye başladım dünden beri...
Hiç belirti falan yok...Beklemek zooor

Günaydın kızlaar
Batıma 2 gün kaldı...Nasıl geçecek şu iki gün...Her sızı da aman adet mi oluyorum diye paniklemeye başladım dünden beri...
Hiç belirti falan yok...Beklemek zooor

Uğraş bul kendine.Kafanı meşgul edecek bişeyler.Zor günler...İnşallah güzel olur sonucu..

Uğraş bul kendine.Kafanı meşgul edecek bişeyler.Zor günler...İnşallah güzel olur sonucu..

Bugün için baaya bi uğraş buldum çok şükür:))Bİrazdan sir ağda yapma olayına girişicem..Şööyle baştan aşağı bakım yapıcem:108:
Sonra da ütüm var biraz..İşte böyle..
Bu arada böyle zamanlarda bol bol kitap okuyorum, kafam dağılsın diye..Valla kaç kitap okudum saymadım
Hakkımızda hayırlısı

Güüüüüüünnnnnaaaaayyyyyyddddddıııııınnnn hanımlar

Eşim grip olmuş .Adamın hali içler acısı :2: korkuyorum bana da geceçek diye. Geçerse ilaç filan da almak istemiyorum neolur ne olmaz diye. Papatya çayı bal filan idare ediyorum işte. Gerçi papatya çayını içe içe fazla relax oldum sanırım

Bugün 8.Gün. Büyük bir sabırla 10. Günü bekliyoruz bakalım :18:
sizde ne var ne yok bugün

ben kitap okurken uyuya kalıyorum . bir bakmışım gün bitmiş :)

Geçmiş olsun eşine.İnşallah güzel haberle iyi edersin adamı :)

hayırlı sabahla kızlar ne haber nasılsınız?

Hayırlı sabahlar sule25. Çok susadım ama 1 saat daha dayanmalıyım ovu testi için Sağ kasığımda batmalar oluyor.Sanırım çatlıyorum...Silikleşirse test bugün...Doğru tahmin etmişim demektir

çok sağol Ayşecim. İnşallah veririm güzel haberleri .Bu aralar o kadar ihtiyacı var ki güzel haberler almaya :)
dayan dayan az kaldı. 1 saat nedirki :)

günaydın kızlarrr...
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZEEE

bugün ilk işim eşime galeta aldırmak inşallah bulantıma faydası olur yaa.
denemediğim şey kalmadı.

hepinizi çok çok öpüyorum kuzularrr

Benim bu ay da olmazsa eşim doktora gidecek.Bende doktor takibine başlayacağım büyük ihtimal.4 ay oldu doktorum gelecek ay gel olmazsa demişti.İnşallah olur da kesemizi görmeye gideriz.

eşin önce gitsin onun sonuçlarıyla beraber dr takibine gidersin..ama bunlara gerek kalmaz inşallah..biz de sorun olmadığı halde 13 aydır bebek yok..inşallah bu ay olur..

bu arada meryem suresini okuyacağını söylemiştin 26.ayetten itibaren..bende okuyorum ama ilk sayfasını..ilk sayfada zekeriya as mın duası var..bence sende ilk sayfayı oku..tedbir bizden takdir allahtan..

günaydın kızlarrr...
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZEEE

bugün ilk işim eşime galeta aldırmak inşallah bulantıma faydası olur yaa.
denemediğim şey kalmadı.

hepinizi çok çok öpüyorum kuzularrr
Tubilooooshhhh nasılsın canımmm

çok sağol Ayşecim. İnşallah veririm güzel haberleri .Bu aralar o kadar ihtiyacı var ki güzel haberler almaya :)
dayan dayan az kaldı. 1 saat nedirki :)

Dünkü ile aynı koyulukta çıktı test.Tam net değil kalınlığı ama koyu.Akşama da yapsammıki???:44:

Tubilooooshhhh nasılsın canımmm

nasıl olayım kuzum yaa keyifsizim halen
bugün galeta ve zencefilli şekeri denicem. bakalım onlar fayda edicekmi.

bir çay koyayım bari. gelirim yine olurmu
oğluşum yeni uyuandı bişiler hazırliim.

sen nasılsın bu arada ayşem?
oh çok şükür herşey yolunda gidiyormuş.çok sevindim :)
çakşır otu mucizesi hee
bu ay hayırlı haberlerini alırız inşallah canımcım

çok öptümmm

baya aynı seyleri yapıcaz senle dunle bugun
bende deli gibi kitap okuyorum 1 haftadan fazladır
dün ütümü yaptım
bugunde ağda olayımı halledicem

Başka topikte okudum bunu 26.ayetten sonrasını 7 kere okuyacakmışız bi elmaya.Eşle yenecekmiş.Deneyeceğim bugün.Hyırlısı cumalar vakti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…