[/QUOTE]Hoşgeldin nikiyy.18 yaşında anne olmak benimde hayalimdi.Ama şimdi düşünüyorum da iyi ki olmamış diyorum.Gençliğimi,deliliğimi yaşadım.Doyasıya gezdim,eğlendim,kendimle ilgilendim.Annelik hissi yerleşince yüreğimize mantığımız hiçbir hayırı kabul etmiyor zaten.Senin hormonal vücut dengen bile tam oturmamıştır yaşın çok genç olduğundan.
.Bekleme süren uzun olabilir.Ama olmayadabilir :) Rabbim gönlündekini versin inşallah.Doktora göründün mü bebek için?
Evet gencligi yasamak guzel ama ben pek gezemiyorum hep evdeyim ailemden uzaktayim .ben duzensiz adet oluyorum doktara gittim biseyin yok dedi bi kere klomen kullandim ama olmadi bu ay da olmazsa esimle gitmeyi dusunuyoruz sperm testti icin ama biraz esim cekiniyo nasil olacak diye eger tecrubesi olan varsa biraz bilgi verebilir mi. Bu arada yanimda oldugunuz icin cok saolun...
Kızlar herkese iyi akşamlar kimseler yok benden başka ama:)
Otomatik yumurtlama hesaplayıcısına göre yumurtlama günüm dündü. ben dünü maalesef değerlendiremedim. sizce halen şansım varmı bu akşam için. batım 9 ocak.
selam kızlarrr ben yokken döktürmüşsünüz yineee
nasılsınız bakalım?
ben şu an çok iyi sayılmam.miğde bulantım azalmıştı ama her nedense elma asla miğdemde kalmıyor.heleki kabuklu yediysem çıkarken o kabuklar bogazı ne hale getiriyor siz düşünün.tahriş oldu ve cayır cayır yanıyor şu an komple boğazım
Rabbim şu 12. haftayı çabucak atlatmayı nasip etsinçok zormuş yaa...
sizleri çok özledim kuzucuklar.
boll bebişli günlerrrrr
Günaydın kızlaar
Batıma 2 gün kaldı...Nasıl geçecek şu iki gün...Her sızı da aman adet mi oluyorum diye paniklemeye başladım dünden beri...
Hiç belirti falan yok...Beklemek zooor
Uğraş bul kendine.Kafanı meşgul edecek bişeyler.Zor günler...İnşallah güzel olur sonucu..
ben kitap okurken uyuya kalıyorum . bir bakmışım gün bitmiş :)
Bugün için baaya bi uğraş buldum çok şükür:))Bİrazdan sir ağda yapma olayına girişicem..Şööyle baştan aşağı bakım yapıcem:108:
Sonra da ütüm var biraz..İşte böyle..
Bu arada böyle zamanlarda bol bol kitap okuyorum, kafam dağılsın diye..Valla kaç kitap okudum saymadım
Hakkımızda hayırlısı
Geçmiş olsun eşine.İnşallah güzel haberle iyi edersin adamı :)Güüüüüüünnnnnaaaaayyyyyyddddddıııııınnnn hanımlar
Eşim grip olmuş .Adamın hali içler acısı :2: korkuyorum bana da geceçek diye. Geçerse ilaç filan da almak istemiyorum neolur ne olmaz diye. Papatya çayı bal filan idare ediyorum işte. Gerçi papatya çayını içe içe fazla relax oldum sanırım
Bugün 8.Gün. Büyük bir sabırla 10. Günü bekliyoruz bakalım :18:
sizde ne var ne yok bugün
hayırlı sabahla kızlar ne haber nasılsınız?
Geçmiş olsun eşine.İnşallah güzel haberle iyi edersin adamı :)
Hayırlı sabahlar sule25. Çok susadım ama 1 saat daha dayanmalıyım ovu testi içinSağ kasığımda batmalar oluyor.Sanırım çatlıyorum...Silikleşirse test bugün...Doğru tahmin etmişim demektir
Benim bu ay da olmazsa eşim doktora gidecek.Bende doktor takibine başlayacağım büyük ihtimal.4 ay oldu doktorum gelecek ay gel olmazsa demişti.İnşallah olur da kesemizi görmeye gideriz.
Tubilooooshhhh nasılsın canımmmgünaydın kızlarrr...
HAYIRLI CUMALAR HEPİNİZEEE
bugün ilk işim eşime galeta aldırmak inşallah bulantıma faydası olur yaa.
denemediğim şey kalmadı.
hepinizi çok çok öpüyorum kuzularrr
çok sağol Ayşecim. İnşallah veririm güzel haberleri .Bu aralar o kadar ihtiyacı var ki güzel haberler almaya :)
dayan dayan az kaldı. 1 saat nedirki :)
Tubilooooshhhh nasılsın canımmm
Bugün için baaya bi uğraş buldum çok şükür:))Bİrazdan sir ağda yapma olayına girişicem..Şööyle baştan aşağı bakım yapıcem:108:
Sonra da ütüm var biraz..İşte böyle..
Bu arada böyle zamanlarda bol bol kitap okuyorum, kafam dağılsın diye..Valla kaç kitap okudum saymadım
Hakkımızda hayırlısı
eşin önce gitsin onun sonuçlarıyla beraber dr takibine gidersin..ama bunlara gerek kalmaz inşallah..biz de sorun olmadığı halde 13 aydır bebek yok..inşallah bu ay olur..
bu arada meryem suresini okuyacağını söylemiştin 26.ayetten itibaren..bende okuyorum ama ilk sayfasını..ilk sayfada zekeriya as mın duası var..bence sende ilk sayfayı oku..tedbir bizden takdir allahtan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?