• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
selammmm kizlar nasilsinizzz sunbalimmm sendemi burdasinnn...bende batimi bekliyorum 29 aralik.....asiri derecede gaz doluyummm inanilmaz bazen kendime guler oluyorumm:17::17::17::17:...goguslerim dokununca cok agiriyor ustune yatamaz oldummm...sik idrara cikiyorumm...kremsi beyaz akintim var...egilince ani hareket edince kasiklarim feci bir sekilde agiriyor sonra geciyor...ins bu ay hamileyimdir...buna cok ihtyacm varr...insanlarin konusmasindan skldm...ve en onemlisi annemin az da olsa acisini dindirecek bir yavru istiyorumm...allahim kucaklarimizi bos birakmasin...herkesin gonlune gore versin:16:

Rabbim gönlüne göre versin canım

batına da bişi kalmamış 2 gun istediğin zaman test yapabilirsin

selammmm kizlar nasilsinizzz sunbalimmm sendemi burdasinnn...bende batimi bekliyorum 29 aralik.....asiri derecede gaz doluyummm inanilmaz bazen kendime guler oluyorumm:17::17::17::17:...goguslerim dokununca cok agiriyor ustune yatamaz oldummm...sik idrara cikiyorumm...kremsi beyaz akintim var...egilince ani hareket edince kasiklarim feci bir sekilde agiriyor sonra geciyor...ins bu ay hamileyimdir...buna cok ihtyacm varr...insanlarin konusmasindan skldm...ve en onemlisi annemin az da olsa acisini dindirecek bir yavru istiyorumm...allahim kucaklarimizi bos birakmasin...herkesin gonlune gore versin:16:
tatlım belirtiler çok ii test yaptınmı hiç bata az kalmış inş bebeişin seninledir canım

amın canım ınsallah...cok belırtılere takılma canım..rabbım kucagını doldurur ınsallah..ınsanlar zaten konusmaktan bıkmadılar bız duymaktan bıktıık :d

evet sloganımız belırtılere takılmıyoruzzzzz...bebıslerı goruyoruzzz:52::52::52::52::52:

mrb hanimlar bisi sorucam ama cvp alirmiyim bilemiorumm..batima 3gun kaldi ve bugun sadece 1 2 saat tuttugum idrarla ovu test yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti gebelik tstide yapmak istemiorum simdi ama birde yurtdisindayim pat die dr a da gidemiorum..bilginiz varmi bu konuyla ilgili:26::26::26:

mrb hanimlar bisi sorucam ama cvp alirmiyim bilemiorumm..batima 3gun kaldi ve bugun sadece 1 2 saat tuttugum idrarla ovu test yaptim 2. cizgi silikte olsa cikti gebelik tstide yapmak istemiorum simdi ama birde yurtdisindayim pat die dr a da gidemiorum..bilginiz varmi bu konuyla ilgili:26::26::26:

ovu testi koyu çıkıyor ben denemiştim çünkü

ovu testi koyu çıkıyor ben denemiştim çünkü

biliorum cnm yumurtlama donemimde yaptigimda iki koyu cizgiyide gordum ama simdi 3 gun var diorum acaba mi die cunki bisi olmasa o 2.cizgi bile cikmazdi die dusunuorumm of ya kafam karisti artik..temmuz aynda kurtaj oldum 2 aydir anca duzeldim bakalim artik..

canım zaten yumurtlama olmadığındada ovu testleri silik cıkıyo
bazı kişlerin ovulasyon testleriyle gebelik öğrendiğini duymuştum ama cokta sağlıklı bi sonuc olmadıını dşünüyorum
bi eczaneden gebelik testi alman daha mantıklı adet gununde yaparsın:34:

Bence psikolojik bu belirtiler.Erken yumurtlamış bile olsan çok erken.Göğüs şişliği,su gibi gelen akıntı bile Yumurtlamadan en az 10 gün sonra oluyor.Kafaya çok takmamaya çalış.Öyle bi beklintin yokmuş gibi düşün.Ne zamandır istiyorsunuz?
16 araliktan itibaren istiyoruz
18 & 21 aralik en yuksek ovulasyon tarihiymis o gunlerdede calisma yapmistk o yuzden umitlenmistim bi an goguslerim siskin degil ama hafiften bi agri var dokununca ozellikle uc kisimlarda ben en iyisi adetimin gecmesini bekliym garanti olsun

ben hala geç döllenmedir diye ümitle bekliyorum. bugün 1 hafta oldu geçeli. İnşallah gelmez dedikçe gelmiyor sanırım :)
bugün karnım ağrıyor arada, belimde hiç bişey yok ama devamlı tedirgin bir haldeyim. Ha oldu ha olacak diye . Akıntı filanda yok artık .Offff ne olacak benim bu halim :)

Back