- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Hmm anladım canım .. Geçici bir durumdur bence birde bebek konusunu çok takma dicem ama zor tabi..
Kocanı seviyorsan herşey düzelicektir üzülme ..
Yatmadan önce 3 kez mi okuyacağım? Gerekirse 1000 kere de okurum.((
evet canım 3 kez oku ( bu benım yorumumbırdeeee yattıgında esın uyudugunda esınıle neden evlendıgını ve esını neden sevdıgını düsün ve ınan cok sey gelecek aklına ve ıcın yıne huzurla ve sevgıyle dolacaktır ben öyle yapıyorum...bazen dıyorum benım degerımı bılmıyor ve ızlıyorum dıyorumkı ben svıyorum onu ya su sebeblerden dolayı...ıcımdekı vesvese gecıyor...sende kendını cok dınleme dönem dönem olur böyle...önemlı olan bu zor günlerı bırlıkte gecırmek....sen toparlayacaksın buna emınım canım
Sağol ebbi.Çok sağol....
inşallah :)canım üzülme ınsallah yakın zamanda her ıstedıgın olur
kızlar bısey sorcam..namazımı kılmak ıstıyorum ama akıntım cok sık oluyor..acaba her seferınde boy abdestımı almalıyım yoksa normal abdest yeterlımı bılen varmı canlar
inşallah :)
sen yapmadın değil mi hala kan testini?
merhaba kızlar,nasılsınız...
giremiyorum kaç zamandır işler çok yoğun...bu ay ben free takılıyırum hiç düşünmüyorum bebişi olacagı varsa olur zaten diye bakıyorum,psikoloji cidden cok etkılıyo cunku...hamile kalırsam da aaa hiç düşünmüyodum yaa nerden cıktı fln yapıcambıde böyle deneyelim bakalım..sizde nevar ne yok?
Ben günlük ped kullanıyorum bu dönemde.Her abdestte yeniliyorum.Normal abdette tabi.Boy abdestini bozmaz akıntı.Sadece temiz çamaşır olsun diye ped kullanıyorum ben.Onu da her gün kullanan kuzenim mantar oldu dr pedden demiş o yüzden sadece akıntı fazla olduğunda kullanıyorum ben.Yoksa günde 5 çamaşır değiştirebilirim o derece çok gelir bende.
Seviyorum.Hemde çoookk..O da beni seviyor adım gibi eminim..Düzelmezse olacakları düşündüğüm de gözyaşlarımı tutamıyorum.Düşünmesi bile beni mahvediyor.Bi an önce düzelirim inşallah
kızlar bısey sorcam..namazımı kılmak ıstıyorum ama akıntım cok sık oluyor..acaba her seferınde boy abdestımı almalıyım yoksa normal abdest yeterlımı bılen varmı canlar
heheheh iyi fikir tabi ama nedense ben bi türlü o moda giremiyorum :26: psikolojik olarak nasıl etkiliyo,onuda aklım mantığım almıyo ya neyse...
canım seviyorsan ve seviliyorsan ne mutluuu .. düzelirsin bol bol dua et şeytanın vesvese vermesie izin verme..
ebbicim nasılsın cnm görüşmeyeli ?
bildiğim kadarıyla boy abdestine gerek yok .. akıntı biz kadınlarda hep oluyor .. bende günlük ped kullanıyorum..
canım günlük pedler bıle bana fayda vermıyor..bu günlerde cok akıntım var su gıbı bırazda rahatsız oluyorum epey...ben ıyım canım sen nasılsın..batımı 5 gün gectım ve kırmızılardan hıc haber yoksen nasılsın canım
hehe oh oh ne güzel inşallah güzel haberlerini alırızzz aminnnnnnnnnnn
bende nasıl olayım çok şükür Rabbime öncelikle..
yazdım biraz durumumu okumuşsundur belki ..
walla sana şöyle sölim cnm hiç geçikmeyen adetim gecen ay tam 6 gün gecikti...neden olabilir stersten cok düşünmekten...tabi bende bi ümitler fln kaç tane test yaptım sonuç 0.bide çoğu arkadaşm artk vazgecip yaa nasılsa olmuyo dedikten sonra pat diye hamile kaldı.onun için ben de böyle yapmaya karar verdim.hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?