Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...valla cogu kez bu akıntı ve bılmedıgım abdest yüzünden namazım gecıkıyor..bende bır yerde okumustumkı günlük gelen akıntı boy abdestı gerektırmez...camasırın temız olması zaten sadece namaz ıcın degıl kadın saglıgı ıcınde temız olmalı dııye düsünüyorum...sagol tekrardan canım

canım kusuruma bakma epeydır gıremıyordum ara ara gırıyorum bu ara o yüzden gözümden kacmıs olabılır..neler oldukı

canım bu ay bi kanamam oldu adetimden 5 günsonra .. dr gittim pregaston ve folbiol verdi kullanmaya başladım
dün hapımın son günüydü ve 3 tane kalmıştı fakat sancıyla birlikte kanamam oldu ..
kanama çok değildi yalnız acaip sancım vardı dayanamadım ağrı kesici içtim..
araştırdığıma göre hap bittikten 2,3,4 gün sonra adet görülüyomuş gebelik yoksa..
kafama takıldı öle adet gibi kanamamda yok.. şimdi neydi bu adet mi? ara kanama mı ?
yoksa ilişkimizin arasından 11. gündü dün gebelik belirtisimi ?
yani öyle olcağını sanmıyorum ama içtiğim ilaçlar gebeliğe yardımcı ilaçlar olduğundan birazda ümitleniyor gibiyim
bnmde kafam çok karıştıııı nie böyle oldum

Son düzenleme:

canım kafanın karısması cok dogal..valla bu konuda benım hıc bır bılgım veya tecrübem yok maalesef ama ınsallah güzel seyler olur dıye umuyorum...bı doktora danıssaydın dıger türlü arastırmalar cok emın olunmuyor

iyi bi doktor araştırıyorum bayadır bi tane buldum c.ertesi ona gidicem inşallah biraz tuzlu ama napalım diğer doktorlar hep başından sağıyolar

eyız canıkom sen nasılsın

hamd olsun canım iyiyim bugün.serum iyi geldi sanırım.
agız tatsızlıgı bulantımı tetiklese de önceki günlere nazaran çok daha iyi hissediyorum.
senin de kırmızılar gelmemiş ebimm
inşallah bebişin seninledir.kan tahlili yaptırsana yaa neden bekliosuunnn

selaaaam kendi adıma söyliyim,iyiyim sen nasılsın bakalım?

iyiyim çok şükür canım. sizleri özledim sadece.
keyifsiz oldugum için çok sık gelemiyordum.inşallah artık daha iyi olur ve daha sık gelirim

Tubiiiii.....Hoşgeldiinnn..Çok özledim ben seni

ayşemm
hoşbuldum tatlışkom
bende seni çok özledim
nasılsınnnn?

İyiyim çok şükür.Eşimle aramdaki problemi düzeltirsem daha iyi olacağım inşallah.Biraz soğuğum ona karşı da:26: Bulantıların hafiflemiş çok şükür.İnşallah bi daha olmaz.

selam canım hoşgeldinn... çok şükür ..sen ve bebiş nasıllar bakalım..

hoşbuldum canımcımm
biz iyi olmaya çalışıyoruz.minik sıpa bana eziyet etmeye devam ediyor.
inşallah 12. haftayla beraber bulantılarım biter.tüm hayatımı etkiliyor
Rabbim size kolay hamilelikler nasip etsin inşallah deepp cimm

minik sıpa yaramaz olcak galiba
inşallah gecer canım bulantıların.. Allah yar ve yardımcın olsun..
Aminnn canım inşallah hayırlısıyla bir görsek o günleri ...

canım benim adetim bu ay 13 gün geçti..bende klomen kullandım..bugün dr a gittim bu kadar gecikmesi normal mi dedim evet dedi..

İyiyim çok şükür.Eşimle aramdaki problemi düzeltirsem daha iyi olacağım inşallah.Biraz soğuğum ona karşı da:26: Bulantıların hafiflemiş çok şükür.İnşallah bi daha olmaz.

düzelicek inşallah canım benim.
yine aynı problemden dolayımı :44:
ah kuzum yaaa sende huzurunu bulsan artık

kızlar bısey sorcam..namazımı kılmak ıstıyorum ama akıntım cok sık oluyor..acaba her seferınde boy abdestımı almalıyım yoksa normal abdest yeterlımı bılen varmı canlar

canım akıntı gusül abdesti gerektirmez..sadece her namaz vakti abdestini tazelemen gerekiyor..allah kabul etsin..

düzelicek inşallah canım benim.
yine aynı problemden dolayımı :44:
ah kuzum yaaa sende huzurunu bulsan artık

Yok canımın içi.Kırgındım biraz ona.O etkilemiş.Bi de üstüne makina gibi bebek çalışması.Beni soğuttu özel hayatımızdan.Onu toparlamaya çalışıyorum 1 haftadır.Bugün de dualar topladım.Allah izin verirse okuyacağım düzelecek inşallah..

allah daha ıyı etsın ınsallah canım... evet tam 5 gün gectı gelmıcekler galıba :) dün ıdrar testı yapmıstım ve negatıf cıkmıstı ama ben gec yuurtladıgımı bılıyorum ates tablom öyle gösterdı..bıraz beleyıp kan test yaptırcam dırek canım :)

Rabbime tevekkül edip ona sıgındıgın zaman merak etme en kısa zamanda tüm sıkıntıların son bulur.
sen dualarını oku namazlarını kıl inşallah.
Rabbim evinize huzur,mutluluk,kazanç,bereket,bebiş nasip etsin inşallahhh

bende geç yumurtlamıştım kuzum.inşallah hayırlı haberlerini alırızz
ama insan hissediyor olmayacagını :)
yok yaa ben adet olmucam diyebiliosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…