• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
kızlar laboquickin erken gebelik testi az önce yaptım elim ayağım titriyor .... nolur bi cevap yazın sizce durum nedir ?yanlış çıkmış olabilirmi karnım ağrıyo adet olcam gibi batım bugün...

canım teste göre gebelik var bence hemen kan ver..hayırlısı olsun...

ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün :16:

butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh

tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.:16:

evet canım çok şükür dün keseyi gördük..ama doktorum korkuttu beni hemen dış gebelik olabilir diyince haftasonum sürekli ağlamakla geçti..şimdide iğne verdi 5 gün aryla iğne vurulucam düşük olmasın diye...

Bir kadın vardı. Her yıl doğurur, çocukları ise, altı aydan fazla yaşamazdı. Kadın yirmi çocuk doğurmuş yirmisi de ölmüştü. Her çocuğun ardında feryat ederdi.
Sonunda, "Ey Allah'ım! Bu çocuklar bana dokuz ay yük olur, bense onlar altı aydan fazla sevemem. Altı ay geçmeden elimden alırsın" diyerek canını yakan ıstıraptan şikâyet etti.
O gece rüyasında cenneti gördü. Cennetteki sayısız nimetlerin arasında kendi adının yazılı olduğu bir köşk vardı. Kadına, "Bu köşk acılara katlanan, ıstıraplara tahammül eden, Allah sevgisiyle her şeyini feda edenindir. İbadetlerinde gevşeklik gösteren kullarını, Allah musibetleriyle sınar" dediler.
Cennet nimetlerini görmenin sarhoşluğuyla kadın, "Allah’tan gelen başım gözüm üstüne" dedi. Yavaş yavaş cennet bahçesinde ilerleyip köşküne girdiğinde, bütün çocuklarının orada olduğunu gördü.

Bir hadis-i şerifte şöyle buyrulmuştur:
Bir annenin çocuğu ölünce Allah (c.c) meleklerine,
"Kulumun çocuğunun ruhunu aldınız mı?" der. Melekler,
"Evet" derler.
Cenâb-ı Hak, "Onun kalbinin yemişini, hayatının meyvesini kopardınız mı?" der.
Melekler, "Evet" derler.
Allah Teâlâ, "Kulum ne dedi?" diye sorar.
Melekler, "Sana hamdetti. '‘Biz Allah’a teslim olmuşuz, ancak ona döneriz' dedi” derler.
O zaman Allah Teâlâ, "Kulum için cennette bir ev yapın, o evin adını da, hamd evi diye koyun'' buyurur.

Canımmm ya ümitlendirmek istemem ama senin belirtiler baya ciddi , akıntının cinsi filan .. İnşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir .. üzülüceksen test yapma bence sık dişini ama çokta uzatma .. Ben akşam yaptım olmadığını görünce sabaha hastalandım .. psikolojik olarakta gelmesin gelemesin dedikce gelmiyo heralde :) 5 gün olursa yap bence ..

Ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyoooo :):):)

insallah canım arkadasım...sende üzülme canım bızde bu ıstek varken bız hamıle olacagııızz ha bugün ha yarın..bızı kım tutar

ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün :16:

butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh

tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.:16:

tubiloshum canım gögüsde hıc degısıklık yok..sankı bu ay kırmızılar benı es
gectı :) sen nasılsın canıkom

aayy tatliebbi inşalalh bu ay hamiş kalırız sen test yaptırmadın mı daha :) ya eşim bı kaç gun daaha bekleyelım dıyo ama karnımın içinden bişiler cekılıo sankı off ya da kafayı yedım :(

tatlım sorma kasık agrısı yok ama batma var dün aksmak istemıyorum cünkü ben heralde gec yumurtladım canımçıyorumı bugün dayanamayıp test yaparım :D ım..belkı bugün dayanamayıp test yaparım :D

Merhaba Hanımlar,
BAT ım 20 Aralıktı ama hala adet olmadım çok şükür .Ama arada karnım sancıyo korkuyorum :18:
duramadım dün eczaneden test aldım yaptım ama tek çizgi çıktı .İkincisi silik bile değil :14:
Bu sabahta poliklinikte kan verdim.Sonuç yarın öğleden sonra çıkacak inşallah.:53:
Burda bazı hanımlar yazmıştı idrarda çıkmadı , kan da çıktı veya ikisinde de çıkmadı ultrasonda çıktı diye. Bir ümit dedim bende yaptırdım kan testini

Dua edin hanımlar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :emir_bebek:

kızlaarr günaydınnn testımı yaptım mı yaptım rahatladım mı rahatlamadım hala bi ümit var mı var :) kan testını negatıf görmeden inanmam :)

aynı durumdayım bende şu anda. kan testinin sonucunu almadan inanmak istemiyorum.
Allah yardımcımız olsun hepimizin

Merhaba Hanımlar,
BAT ım 20 Aralıktı ama hala adet olmadım çok şükür .Ama arada karnım sancıyo korkuyorum :18:
duramadım dün eczaneden test aldım yaptım ama tek çizgi çıktı .İkincisi silik bile değil :14:
Bu sabahta poliklinikte kan verdim.Sonuç yarın öğleden sonra çıkacak inşallah.:53:
Burda bazı hanımlar yazmıştı idrarda çıkmadı , kan da çıktı veya ikisinde de çıkmadı ultrasonda çıktı diye. Bir ümit dedim bende yaptırdım kan testini

Dua edin hanımlar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :emir_bebek:

aynı durumdayım canım...benımde bat 22 aralıktı gelen gıden yok...sımdı test yaptım negatıf ama ben kendımı negatıf hıssetmıyorum..:) senın akıntın varmı

Size de merhaba. Kendi adıma endişeli bir bekleyiş içindeyim :)
Siz nasılsınız?

Bende iyiyim canım. Valla hepimizde var o endişeli bekleyiş. Gerçi benim batıma daha var ama.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..

Kızlar bu arada elle muayne forumununu okuyordum. Burdan deneyen var mı bunu?

kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm. :(((

kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm. :(((

canım sende yanıltıcı idrar testı kurbanı olmussun..bende gecen öyle olmustu üzme kendını...neden cıkarmıssalar su ıdrar testını...kırmızıların gelmedımı daha

Back