• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
hepsini hayırlısıyla yaşayacağımız günü bekliyoruz

umarım senin günün bugündür

öğleden sonra güzel haberlerinle bekliyoruz seni

test sonucuna göre hamilesin, ama çıkabilecek diğer sonucu da hiç aklından çıkarma olur muu??

cimcikne canım malesef sonuç negatif neden böyle oldu anlamadım,geçen hafta hatta aynı testten yapmıştım ama negatifti erken yaptım demiştim,hiç bi şey yoktu ama bu test 1 dk sürmeden hemen silikte olsa çıktı niye oyun oynuyo bu testler bizee...

kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm. :(((

Hayırlısı olsun canım.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...

canım sende yanıltıcı idrar testı kurbanı olmussun..bende gecen öyle olmustu üzme kendını...neden cıkarmıssalar su ıdrar testını...kırmızıların gelmedımı daha

canım yok gelmedi daha kırmızılar ,bat bugündü ama ben geç yumurtladığım için 2 gün sonrada olabilirim ....malesef sonuç test aldatmacası,hakkımızda hayırlısı ama ümitlenmek kötü oluyo.......

arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım dün kontrole gittim..dr yumurtaların istediğim boyutta değil dedi ve yarın tekrar gitmemi söyledi..sizce yarına kadar gelişir mi?:(((

canım yok gelmedi daha kırmızılar ,bat bugündü ama ben geç yumurtladığım için 2 gün sonrada olabilirim ....malesef sonuç test aldatmacası,hakkımızda hayırlısı ama ümitlenmek kötü oluyo.......

bılıyorum canım anlıyorum senı ben cok üzülmüs ve aglamıstım bende öyle oldugunda...sen takmamaya calıs umarım gelecek aylarda gelır bebısın

aynı durumdayım canım...benımde bat 22 aralıktı gelen gıden yok...sımdı test yaptım negatıf ama ben kendımı negatıf hıssetmıyorum..:) senın akıntın varmı

öyle şarıl şarıl bir akıntı yok. Normal günlük olan akıntılardan. Sarı kokusuz.
Akıntıda mı belirtilerden ? Bak bunu bilmiyordum.
Yarın alıcam kan sonucunu inşallah :)

cimcikne canım malesef sonuç negatif neden böyle oldu anlamadım,geçen hafta hatta aynı testten yapmıştım ama negatifti erken yaptım demiştim,hiç bi şey yoktu ama bu test 1 dk sürmeden hemen silikte olsa çıktı niye oyun oynuyo bu testler bizee...

üzülme canım yaa :((

biliyorum şok etkisi olmuştur ama zamanı diilmiş demek

hayırlısıyla en yakın zamanda yaşarsın inşallah

kızlar laboquickin erken gebelik testi az önce yaptım elim ayağım titriyor .... nolur bi cevap yazın sizce durum nedir ?yanlış çıkmış olabilirmi karnım ağrıyo adet olcam gibi batım bugün...

canım bende aynı testten adetim bir gün gecikince yaptım ve tertemizdi t çizgisi,sendeki gibi bir çizgi yoktu yani negatifti velasılkelam ertesi günde adet oldum,büyük ihtimalle hamilesin canım şimdikten tebrik ederim.:46:

canım bende aynı testten adetim bir gün gecikince yaptım ve tertemizdi t çizgisi,sendeki gibi bir çizgi yoktu yani negatifti velasılkelam ertesi günde adet oldum,büyük ihtimalle hamilesin canım şimdikten tebrik ederim.:46:

efsun canım kan tahlilim negatif çıktı malesef değilmişimmmm :(( geçen hafta aynı testi yaptım ve negatifti bunu görünce ümitlenmiştim ama olmadı.hayırlısı diyorum...

hakkaten de şok etkisi olduuu...hayırlısı bakalım canım sağol...

hayırlısıyla en sağlıklısından, tez zamanda olur inşallah

benim oldu,7. haftada kalp atışı beklerken gitti

olsun canım benim, elbet olucak Rabbim bize de vericek

sen kalbinii ferah tut

kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm. :(((

canm sayfaları ancak okudum.sonucunıu şimdi gördüm.ama enteresan ya.ama idrar testlerinde negatif sonuçlar yanlış olabiliyor deniyo,pozitiflerde yanılma payı olmaz diyolar ama bu nasıl olduki.neyse boşver üzülme canım bi sonraki aya inşallah bebişin gelecek.bende 2,5 senedir bekliyorum umarım en kısa sürede gelir yavrum.

canm sayfaları ancak okudum.sonucunıu şimdi gördüm.ama enteresan ya.ama idrar testlerinde negatif sonuçlar yanlış olabiliyor deniyo,pozitiflerde yanılma payı olmaz diyolar ama bu nasıl olduki.neyse boşver üzülme canım bi sonraki aya inşallah bebişin gelecek.bende 2,5 senedir bekliyorum umarım en kısa sürede gelir yavrum.

inşallah efsuncum enkısa zamanda bebişlerimize kavuşmak dileğiyle...tek bi ihtimal laboratuvar testi yanlış çıkarmış olması o ihtimalde çokk küçükkk....hayırlısı böyleymiş canım..

hayırlısıyla en sağlıklısından, tez zamanda olur inşallah

benim oldu,7. haftada kalp atışı beklerken gitti

olsun canım benim, elbet olucak Rabbim bize de vericek

sen kalbinii ferah tut

Allah hayırlısını versin inşallah sağlıklı bebekler nasip etsin canım,öbür türlü daha üzücü oluyodur eminim ,sanada çok geçmiş olsun inşallah bidaha öylesini yaşamazsın da sıkı sıkı tutunur ...şimdi daha iyiyim şükür canım çok sağol gerçekten :))

Kızlar selam,bir süredir giremedim.. Güzel haberleri okudum sevindim...Hayal kırıklıkları da var tabii gördüm ama inanıyorum teker taker vericez günü gelince güzel haberleri inşallah:emir_bebek:
Benim iki aydır şaşmıştı adet günleri..Hesaplamalara göre 30-31 Aalık bat görünüyor...Belirti bakmıyıcam dedim ama işte gün yaklaşınca ister istemez dinlemeye başladım kendimi malesef...Bu ay da sıkı çalıştık yanii:39:
Sarı beyaz gibi ama beyaza yakın bir akıntı var şiddetli...Onun dışında bi de artık gaz mıdır nedir bilemedim iki yanımda dün gece adet sızısı gibi sızı vardı... Ayy ayyy beklemek zoorr:49:

rica ederim canım. :))) Kız ben 2 paket aldım ya. Eşime diyorum 40 tane ovulasyon 12 de gebelik testi. ohh ohh hergün birini yapsam 2 ay yeter :33::33::33::33::33: gülüşüyoruz evde. kırmızılar bitsin tam teşekküllü çalışmalara başlıyoruz bacım :34::34:

canım bende 1 tane almıştım ama şimdi satıcı aradı beni o markayla anlaşması bitmiş başka bi marka yollucak çok daha pahalı ama fiyata yollıcakmış .. Bende bakındım nette gerçekten kutusu 2 , 3 katı fiyatında diğerinin iyi tamam dedim iptal olmasın bari diye .. Hayırlısı inşallah ocak ayı bizim ayıız olur :)

Back