hepsini hayırlısıyla yaşayacağımız günü bekliyoruz
umarım senin günün bugündür
öğleden sonra güzel haberlerinle bekliyoruz seni
test sonucuna göre hamilesin, ama çıkabilecek diğer sonucu da hiç aklından çıkarma olur muu??
kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm.((
canım sende yanıltıcı idrar testı kurbanı olmussun..bende gecen öyle olmustu üzme kendını...neden cıkarmıssalar su ıdrar testını...kırmızıların gelmedımı daha
Hayırlısı olsun canım.. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah...
canım yok gelmedi daha kırmızılar ,bat bugündü ama ben geç yumurtladığım için 2 gün sonrada olabilirim ....malesef sonuç test aldatmacası,hakkımızda hayırlısı ama ümitlenmek kötü oluyo.......
aynı durumdayım canım...benımde bat 22 aralıktı gelen gıden yok...sımdı test yaptım negatıf ama ben kendımı negatıf hıssetmıyorum..:) senın akıntın varmı
bılıyorum canım anlıyorum senı ben cok üzülmüs ve aglamıstım bende öyle oldugunda...sen takmamaya calıs umarım gelecek aylarda gelır bebısın
Bende iyiyim canım. Valla hepimizde var o endişeli bekleyiş. Gerçi benim batıma daha var ama.. Allah yardımcımız olsun hepimizin..
cimcikne canım malesef sonuç negatif neden böyle oldu anlamadım,geçen hafta hatta aynı testten yapmıştım ama negatifti erken yaptım demiştim,hiç bi şey yoktu ama bu test 1 dk sürmeden hemen silikte olsa çıktı niye oyun oynuyo bu testler bizee...
üzülme canım yaa(
biliyorum şok etkisi olmuştur ama zamanı diilmiş demek
hayırlısıyla en yakın zamanda yaşarsın inşallah
canım bende aynı testten adetim bir gün gecikince yaptım ve tertemizdi t çizgisi,sendeki gibi bir çizgi yoktu yani negatifti velasılkelam ertesi günde adet oldum,büyük ihtimalle hamilesin canım şimdikten tebrik ederim.
hakkaten de şok etkisi olduuu...hayırlısı bakalım canım sağol...
kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm.((
canm sayfaları ancak okudum.sonucunıu şimdi gördüm.ama enteresan ya.ama idrar testlerinde negatif sonuçlar yanlış olabiliyor deniyo,pozitiflerde yanılma payı olmaz diyolar ama bu nasıl olduki.neyse boşver üzülme canım bi sonraki aya inşallah bebişin gelecek.bende 2,5 senedir bekliyorum umarım en kısa sürede gelir yavrum.
hayırlısıyla en sağlıklısından, tez zamanda olur inşallah
benim oldu,7. haftada kalp atışı beklerken gitti
olsun canım benim, elbet olucak Rabbim bize de vericek
sen kalbinii ferah tut
sonuc tek cızgı ama ben gec yumurtladıgımı bılıyorum beklıyorum herseyın hayırlısı canım...olmazsa cuma günü gıdıp kan test yaptıcam canımm
rica ederim canım. :))) Kız ben 2 paket aldım ya. Eşime diyorum 40 tane ovulasyon 12 de gebelik testi. ohh ohh hergün birini yapsam 2 ay yetergülüşüyoruz evde. kırmızılar bitsin tam teşekküllü çalışmalara başlıyoruz bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?