ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün
butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh
tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.
Canımmm ya ümitlendirmek istemem ama senin belirtiler baya ciddi , akıntının cinsi filan .. İnşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiir .. üzülüceksen test yapma bence sık dişini ama çokta uzatma .. Ben akşam yaptım olmadığını görünce sabaha hastalandım .. psikolojik olarakta gelmesin gelemesin dedikce gelmiyo heralde :) 5 gün olursa yap bence ..
Ama içimden bi his hamile olduğunu söylüyoooo :):):)
ah be kuzum 1500 ü geçmeden alttan görünmez kii
göbekten görünmesi için de 2500 ü geçmesi gerekiyormuş canım.
doktorum demişti..inşallah bugün keseyi görürsün
butter cim. canm hayırlısı böyleymş.birdahaki ay ov. testiyle yumurtlamanı tam bilerek çalışma yaparsın.
sende faydasını görenlerden olursun inşallahhh
tatlı ebimm kuzum inşallah sen güzel haberler verirsin kuzum.
belirtilerin güzel..göğüs agrısı bende e olmadı.hatta şu an halen yok.
kimse yok mu kızlar???
nerdesiniz ben geldim....
aayy tatliebbi inşalalh bu ay hamiş kalırız sen test yaptırmadın mı daha :) ya eşim bı kaç gun daaha bekleyelım dıyo ama karnımın içinden bişiler cekılıo sankı off ya da kafayı yedım
günaydın,
tatlıebbi bugün test yapacaktın.yaptın mı? bizi merakta koyma...
yapmadım canım daha..bıraz beklım dıyorum amaheralde gıdıp bırazdan gebelık testı alacam cano
Herkese merhaba kızlar nasılsınız?
kızlaarr günaydınnn testımı yaptım mı yaptım rahatladım mı rahatlamadım hala bi ümit var mı var :) kan testını negatıf görmeden inanmam :)
Merhaba Hanımlar,
BAT ım 20 Aralıktı ama hala adet olmadım çok şükür .Ama arada karnım sancıyo korkuyorum :18:
duramadım dün eczaneden test aldım yaptım ama tek çizgi çıktı .İkincisi silik bile değil
Bu sabahta poliklinikte kan verdim.Sonuç yarın öğleden sonra çıkacak inşallah.
Burda bazı hanımlar yazmıştı idrarda çıkmadı , kan da çıktı veya ikisinde de çıkmadı ultrasonda çıktı diye. Bir ümit dedim bende yaptırdım kan testini
Dua edin hanımlar
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Size de merhaba. Kendi adıma endişeli bir bekleyiş içindeyim :)
Siz nasılsınız?
Canım merak ettim yapta haber ver :)
kızlar acilde kan testi yaptırdım sonuç negatiff 0.100 diyo ya sabahki testi yayınlamıştım niye böyle olduki anlamadımmm.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?