güzelim gecen gunde konuşmuştuk biz senle suanda hamilelik belirtileri üzerine psikolojik olarak etkileniyosun belkide en verimli gunlerini kaçırmış olabilirsin test yapmak cok kolay eczaneden al hemen yap bitane rahatlayın ilk ay bu şekilde yanılgılar cok fazla oluyor
ama sana tavsiyem sakın morelini bozma dediğim gib ilk denemede sanki butun belirtileri yaşıyosun dilerimki hamilesindi bunu canı gönülden sölüyorum ama kafanda sürekli hamilemiyim düşüncesi bile seni kötü etkiler..nacizane ufak ayrıntılar payaştım seninle cunku görüyorum ki tedirgin olarak bekliyosun böle huzursuz olmana üzüldüm
Aktarda bulursun canım.Çekilmiş çörekotu da var aktar da.Evde uğraşmacok tsk ederim canım alıp deniycemde o çakşır kökünun nerden bulcam arkarda varmı ki?
nasılsın ayşe? ben birazdan doktora gidicem. dün mr çekildim.sonuçları göstericem nöroloğa. başağrım vardı çok.belki kortizon veririm dedi
günaydın kızlar
özledim sizii(
son 5 gün
ateşe düşüş var ama 5 gün varken de erken konuşmak istemiorum 40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sanırım umudumu kaybettim bu ay içinde
eeee sizde ne var ne yook tatlıebbi test yapmadı mı hala?
ayşem napıoo??
çoook sinirlerim yıprandı bu ara haşır huşur ağlıorum
boyumdan büyük işlere kalkıştım demekki kaldıramıyorum
üzülüyorum çoook
sakinleşemiyorum, 2. ayım bu ay
serophene için son 2 ayım
sonralarını düşündükçe içim ürperio, rahim filmleri,iğneler,üzüntü,uğraş
çoook mutsuzum
1 ocak mı senin de
sende belirti var mı cnm? belirti aramıyorum ama var işte canım ister istemez
gönül ister ki psikolojik olmasın,hayırlısı olsun:44:
hadi bakalım aynı gün müjdeli haber verelim
ehee bildiğin hamilesin :))
benmde ilk gebeliğimde bat günü böyle çıkmıştı
3 gün sonra çift çizgi olmuştu
bence bekleme git kan testi yaptır
hayırlı olur inşallah
tşk ederim cevabın için.. deneme süremiz 6 ay oldu((
canım erken gebelik testi ya ondan acaba çıkarmı diyorum....çok telaşlandım ben şimdi inşallah yanlış değildir canım .öğleden sonra bi gidim ben ozaman acilde yaptırim.
İyiyiz çok şükür canım. Çok uslu benim oğluşum.Anneyi üzmüyor hiç.
Sen nasılsın teyzesi?
Canım arkadaşıma aynısı oldu. Adetinden 5 gün sonra kanaması oldu. Onun doktoru bazı kadınlarda yumurtlama döneminde bu tarz kanamaların olabileceğini söyledi.
Kaldı ki bende korunmayı bıraktığım ilk ay yumurtlama dönemimde minicik bir kan gördüm iç çamaşırımda. Kadir Gecesiydi değerlendiremedim. Okumuştum bir yerlerde yumurta çatladığında bu tarz kanamaların olabileceğini.
Bir sonraki ay ilişkiden 4-5 saat sonra aynı minik kan yine vardı iç çamaşırımda. Ve ben o ay hamile kaldım.
Yani yalnızca hormon dengesizliğinden değil yumurtlama zamanında da bu tarz kanamalar olabiliyor. Hem arkadaşım hem bende test edip onaylandı.
Ayrıca progestanı arkadaşımda kullanıyor şu an hamilelik düşündüğü için. Doktoru başlattı.
önce bi sakinleş derin nefees al panik halinde beyne yeteri kadar oksijen gitmediği için zor durumda kalıyorsun
silik olan ikinci çizgi pozitif anlamı taşır
ve ben 7 haftalık düşük yaptığım gebeliğimi böyle öğrendim
önce bat günü silik çizgi , 3 gün sonra 2 net çift çizgi
bi sakinleş, hazırlan çıık testini yaptır
inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir
canım bence gebesinnn kan testi yaptır değerin düşük olabilir ondan bu kadar silik çıkmıştır ..
çok sağol canım teşekkür ederim ,öğlene eşime bişeyler hazırlicam ,ona söylemeden yaptırırım kan testini artık olursa kesin olduktan sonra söylicem.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah o duyguyu herkese yaşatsın mevlam,şu çizgi bile bukadar heyecan yaptırıyo diğeri kimbilir nekadar sevindirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?