Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

kızlaarr günaydınnn testımı yaptım mı yaptım rahatladım mı rahatlamadım hala bi ümit var mı var :) kan testını negatıf görmeden inanmam :)

nasılsın ayşe? ben birazdan doktora gidicem. dün mr çekildim.sonuçları göstericem nöroloğa. başağrım vardı çok.belki kortizon veririm dedi

cok tsk ederim canım alıp deniycemde o çakşır kökünun nerden bulcam arkarda varmı ki?
Aktarda bulursun canım.Çekilmiş çörekotu da var aktar da.Evde uğraşma

nasılsın ayşe? ben birazdan doktora gidicem. dün mr çekildim.sonuçları göstericem nöroloğa. başağrım vardı çok.belki kortizon veririm dedi

Çok şükür merinos1.Migren mi acaba ağrıların?İnşallah değildir.Tedavini aksatma ama çok fazla da üstüne düşme ilaçların.Bütün sebep stres biliyorsun...

çoook sinirlerim yıprandı bu ara haşır huşur ağlıorum

boyumdan büyük işlere kalkıştım demekki kaldıramıyorum

üzülüyorum çoook

sakinleşemiyorum, 2. ayım bu ay

serophene için son 2 ayım

sonralarını düşündükçe içim ürperio, rahim filmleri,iğneler,üzüntü,uğraş

çoook mutsuzum

Senin namaz kılmaya ihtiyacın var..Git bi abdest al sakinleş.Sonra da Kur'an'ımızı al herhangi bi sayfasını aç ve mealini oku.Göreceksin saba yol gösterecek kitabımız...Bugünlerde en sık yaptığım şey..

1 ocak mı senin de

sende belirti var mı cnm? belirti aramıyorum ama var işte canım ister istemez

gönül ister ki psikolojik olmasın,hayırlısı olsun:44:

hadi bakalım aynı gün müjdeli haber verelim

evt canim benimde 31-1 :) yani ya yılbaşına kırmızı kartla gircez ya bebişle :)
ama ben bu a pek umitli deglm acıkcası... belirtide yok sadece sol tarafımda batma oluyo ama adet oncesindeki gbi degl bi degişik goguslerimdede pek bi şey yok sende varmi peki?
inşallah güzel haber alırız ikimizde...

kızlar laboquickin erken gebelik testi az önce yaptım elim ayağım titriyor .... nolur bi cevap yazın sizce durum nedir ?yanlış çıkmış olabilirmi karnım ağrıyo adet olcam gibi batım bugün...

kızlar laboquickin erken gebelik testi az önce yaptım elim ayağım titriyor .... nolur bi cevap yazın sizce durum nedir ?yanlış çıkmış olabilirmi karnım ağrıyo adet olcam gibi batım bugün...

ehee bildiğin hamilesin :))

benmde ilk gebeliğimde bat günü böyle çıkmıştı

3 gün sonra çift çizgi olmuştu

bence bekleme git kan testi yaptır

hayırlı olur inşallah

ehee bildiğin hamilesin :))

benmde ilk gebeliğimde bat günü böyle çıkmıştı

3 gün sonra çift çizgi olmuştu

bence bekleme git kan testi yaptır

hayırlı olur inşallah

canım erken gebelik testi ya ondan acaba çıkarmı diyorum....çok telaşlandım ben şimdi inşallah yanlış değildir canım .öğleden sonra bi gidim ben ozaman acilde yaptırim.

canım erken gebelik testi ya ondan acaba çıkarmı diyorum....çok telaşlandım ben şimdi inşallah yanlış değildir canım .öğleden sonra bi gidim ben ozaman acilde yaptırim.

önce bi sakinleş derin nefees al panik halinde beyne yeteri kadar oksijen gitmediği için zor durumda kalıyorsun

silik olan ikinci çizgi pozitif anlamı taşır

ve ben 7 haftalık düşük yaptığım gebeliğimi böyle öğrendim

önce bat günü silik çizgi , 3 gün sonra 2 net çift çizgi

bi sakinleş, hazırlan çıık testini yaptır

inşallah hayırlısıyla bebişin seninledir

İyiyiz çok şükür canım. Çok uslu benim oğluşum. Anneyi üzmüyor hiç.
Sen nasılsın teyzesi?

Oğluşunu yesinler senin .. maşallah size hep iyi sağlıklı olun ..

Canım benim kananmam 3 gün sürdü ve adet kanaması gibi bişe oldu anlamadım bende ama pregastonum bugün bitiyo işte bakalım kısmet herşey nolcak bilmiyorum ..

çok sağol canım teşekkür ederim ,öğlene eşime bişeyler hazırlicam ,ona söylemeden yaptırırım kan testini artık olursa kesin olduktan sonra söylicem.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah o duyguyu herkese yaşatsın mevlam,şu çizgi bile bukadar heyecan yaptırıyo diğeri kimbilir nekadar sevindirir...

canım bence gebesinnn kan testi yaptır değerin düşük olabilir ondan bu kadar silik çıkmıştır ..

hepsini hayırlısıyla yaşayacağımız günü bekliyoruz

umarım senin günün bugündür

öğleden sonra güzel haberlerinle bekliyoruz seni

test sonucuna göre hamilesin, ama çıkabilecek diğer sonucu da hiç aklından çıkarma olur muu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…