- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Soruma cevap verebilir misiniz? Bir ay önce klomen kullandım ve kist oluştu bu ay kullanmadım ve doktora kontrole gittim yumurta oluşmamış dedi.
Yumurta neden oluşmaz ne yapmam lazım oluşması için yardım edin lütfen.
Çok geçmiş olsun canım, şükürler olsun ki sorun çıkmamış...
Canım, muhtemelen bugün çatlamşısın. Yarınki ateşin ve sonraki günü girdiğinde çizginin bugüne çekildiğini göreceksin, çünkü bugünkü ateşinde anlamlı bir düşüş olmuş. Bugün ve sonraki 3 günü ardarda değerlendir mutlaka, kaçırma sakın
Ben de geldim ama, kimsecikler yok, herkes kuluçkaya yatmış galiba Ayşecik
sağol canım yorumların için.ben çok anlayamıyorum bu yumurtlama olayından.ama malesef dünü değerlendiremedim.eşimin işi vardı çok geç geldi eve(
şimdi bi şey sorcam bugün ve sonraki günler peş peşe olur mu? kalite açısından? valla artık kaçırmak istemiyorum bi de eşim ocak ayında varikosel ameliyatı olacak, en azından 3 ay sahalardan uzak kalıcam(
Kalite düşer diyenler var ama hamile kalanlar hep yumurtlama günlerinde peşpeşe ilişkiyle oldu diyor.Karışık bi durum:44: Ben yumurtlayınca peşpeşe yapmayı düşünüyorum.Hep günaşırı deniyorduk bu ay da böyle olsun bakalım
ayşem sonunda bir araya gelebildik:)) hep ben giriyorum sen çıkmış oluyordun.nasılsın görüşmeyeli? bu ay ben de peşpeşe deniycem olmazsa zaten en az 3 ay beklemede olucam(
Ben giriyorum sürekli de uzun süre yazmayınca atıyor site otomatik olarak.O yüzden arada bi bakıyorum kimse yok dönüyorum işimeÇok şükür iyiyim canımcım.BTÇ ve çakşır otu kürlerimizle hazırlanıyoruz.2 gündür de ovu testi yapıyorum akşamları.Daha çok silik testler.Koyulaşınca çalışacağız biz.Öyle karar kaldık.Erkek bebek ihtimali daha yüksekmiş o zaman Rabbim gönlümdekini versin inşallah sağsalim KISA ZAMANDA... Bende durumlar durgun şimdilik.Sen nasılsın?
ben de iyiyim işte.yumurtlama dönemindeyim ateş tablosunu takip ediyorum pek anlamasam da:)) çalışmalara devam ediyoruz beklemeye devam yani.
ya forumdan atmaması için şifreni girdkten sonra "beni hatırla" kutucuğu var onu işaretle ,ben de yeni öğrendim bunu.o zaman atmıyo.
ben de bi şey sorcam ya şimdi ben bu topiği takip ediyorum ya buradan ayrılınca tekrar buraya dönmek istediğimde hemen dönemiyorum.yeni mesajlardan falan seçiyorum.bi kolay yolu yok mu hemen buraya girmem için?biliyo musun sen? bayağı b izamanım gidiyo
ben de iyiyim işte.yumurtlama dönemindeyim ateş tablosunu takip ediyorum pek anlamasam da:)) çalışmalara devam ediyoruz beklemeye devam yani.
ya forumdan atmaması için şifreni girdkten sonra "beni hatırla" kutucuğu var onu işaretle ,ben de yeni öğrendim bunu.o zaman atmıyo.
ben de bi şey sorcam ya şimdi ben bu topiği takip ediyorum ya buradan ayrılınca tekrar buraya dönmek istediğimde hemen dönemiyorum.yeni mesajlardan falan seçiyorum.bi kolay yolu yok mu hemen buraya girmem için?biliyo musun sen? bayağı b izamanım gidiyo
Bende aynen öyle geliyorum.Profilimden en sonyazdığım mesajdan Öğrenirsen bana da haber et.
bak ben onu da bilmiyordum.yarım saatte yeni masajlardan arıyorum topiği ,yeni mesaj yazılmışsa giriyorum veya bildirimlerinizden beğenilenlerden seçiyordum. ne bileyim sürekli takip ettiğin topiğin bi ayarı olmalı sık kullanılanlar gibi.
neyse benim kalkıp biraz ev işi yemek falan yapmam lazım.kendine iyi bak,görüşürüz :))
Ben vardımmmm
Kiz Ayşe'nin sen her daim Burdasin zaten masallAh zamanın bol galiba
Duymasın mesai arkadaşlarım.Benim mesleğim çok sıkıntılı.Sık sık kafa dağıtmaya ihtiyacım var.Sürekli açık sayfa.Ama onlarca sayfanın içinde Hep burdayım ama yazmayınca atıyor.Boş sayfaya bakılmıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?