- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi
Koca cırcır olmuş takatsiz uyur karşımda.Puzzle yaparım 2 saattir yoruldum.Kızlar kaynatıyordur dedim geldim.Kimsecikler yok.Anam ne oldu hepinize birden?Nerelerdesiniz a komşular
Günaydın eğlenceli Nasılsın bugün?
günaydın canım iiim valla dışarısıı çok sogukkk yenii kendime gelebildim çok üşümüştümmm sen nasılsınnn canım ?
Valla şimdilik iyiyim çok şükür.Biraz yoğun bi gün olacak bundan sonraki 1 haftam.O yüzden mutluyum Çatlama dönemim büyük ihtimal bu hafta.Kafam dolu olursa bebek stresi yaşamadan tadını çıkarırım diye düşünüyorum.Ah 1-2 günlüğüne kaçamak yapabilsek eşimle.Olasılığı bile yok da insan iç çekmeden edemiyor bu konuda
bizimde şu ann en cok ıstedıgım syelrden bıtanesıı bı kacc gunnn dınlenmekkkk ıkımızde cok yoruluıyoruzzz aksamm her sabh kalktıgımızda bu aksam erken uyuyalım tammı dıyoruzzz ama aksam olunca yıneee erkenden yatamıyıoruzz benimdee regl yeni bitti yavas yavas balsıyoruz calısmalaraaa valla bu ayyy doktorun dedgı tarohlerde ve o sekılde uygulayacagım kafam rahatt artık bı sorun olmadıgını bılıyorum oyuzden rahatım bu ayy vee gecenlerde arabada gıdıyoruzzz kocacım gozunu dıkmıs bana bakıooo bende kızdım onune baksanaa araba kullanıyosun dıeee kendı kendıne dedıkı bu ay olucak ney olucak dedım gulerek olunca anlarsın dedııı yanı oda cok umutlu bu aydann baklaım hayırlısıı ıdyorum yınede tabıkııı
Soruma cevap verebilir misiniz? Bir ay önce klomen kullandım ve kist oluştu bu ay kullanmadım ve doktora kontrole gittim yumurta oluşmamış dedi.
Yumurta neden oluşmaz ne yapmam lazım oluşması için yardım edin lütfen.
Soruma cevap verebilir misiniz? Bir ay önce klomen kullandım ve kist oluştu bu ay kullanmadım ve doktora kontrole gittim yumurta oluşmamış dedi.
Yumurta neden oluşmaz ne yapmam lazım oluşması için yardım edin lütfen.
İnşallah canım.Onlar bizden daha çok yıpranıyorlar.Biz gülüyoruz,ağlıyoruz,konuşuyoruz ama onlar etrafla da konuşamazlar bu konuyu.Ben evde açmamaya çalışıyorum konuyu.Gözlerinin içi gülüyor konuşurken ben de stres yapıyorum olmazsa çok üzülecek diye.O yüzden akışına bıraktım.Kürlerimize devam ediyoruz eşimle.Ovu takibimi de yapıyorum testle şimdilik sakinim.Daha adetin 7.günü çünkü Allah korusun bu ay da olmazsa bende doktor takibine başlayacağım. Rabbim bekletmesin artık hiçbirimizi.
Çook teşekkür ederim yardımcı olduğunu için doktor diğer ayda adet olduktan sonra klomen kullanmamı söyledi olmazsa kullanmayıp bu kürü deneyim ilaçlar hormonları bozuyor sanırım.
Cvp verdiğiniz için tşkkür ederim çünkü her topikte kaile alınmayıp cvp verilmiyo nedense.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Çook teşekkür ederim yardımcı olduğunu için doktor diğer ayda adet olduktan sonra klomen kullanmamı söyledi olmazsa kullanmayıp bu kürü deneyim ilaçlar hormonları bozuyor sanırım.
Cvp verdiğiniz için tşkkür ederim çünkü her topikte kaile alınmayıp cvp verilmiyo nedense.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah...