• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Merhaba arkadaslar. Bugun adetimin 12. Gunu. Yumurta takibi icin 12. Gun cagirmisti doktorum.sag tarafimda 19mm yumurtam varmis.guzel buyumus dedi.zaten akintim fazlaydi kac gundur.catlayabilir 1 2 gune dedi.bugun aksam iliski olsundedi. Birde cumartesi gunu.pazarteside kontrole cagirdi.catlayip catlamadigina bakicak.1tane yumurta olmasi gebelik sansimi dusururmu sizce. Bu arada ilac falan kullanmadim. Bu ay yumurtamim gelisimini ve catlamasini gormek icin doktorum ilac vermedi.

Sanmıyorum.Sağlıklı bir kadın zaten ayda bir tane yumurtluyor.Kürlerle veya ilaçlarla birden fazla olabiliyormuş.Çoğul gebelik şansını arttırmak için uğraşıyorum bende kürlerle :1:

Sanmıyorum.Sağlıklı bir kadın zaten ayda bir tane yumurtluyor.Kürlerle veya ilaçlarla birden fazla olabiliyormuş.Çoğul gebelik şansını arttırmak için uğraşıyorum bende kürlerle :1:

Canim rabbim saglikli uzun omur versin 6 yasinda bir oglum var.cogul gebelik rabbim bilir. Bir tanede kiZim olsun isterim Hayirlisi.allah seninde kalbinin muradini versin insallah.

Hoşgeldin canımmmm.Nasılsın?Sen?Ömer Faruk?Ve tabiki bebeğin?

Saol canim ara ara girebiliyorum cevap yazamadan cikiyorum omerim iyi Allaha sukur,tibbi hicbir sikintisi kalmadi psikolojik vevfizik tedaviye ihtiyaci var haftabasi cikacagiz insallah dua edin insallah hepinizi opuyorum

Ediyor şu an.Adet söktürücü veren doktoru da şaşırdı hamileliğine.7.haftasında sanırım şu an.Gayet güzel herşeyi.Sorunu olsa haber ederdi.İnşalllaaahhh odalarını dizayn ederiz eşyalarını konuşuruz.Göbüşlerimizin fotoğrafını koyarız buraya :49: Ne güzel olur.:16::16::16:

13 gündür koyu mu çizgin????:53::53:

İnşallah canım inşallah.. Neler hayal ediyoruz :)

beni hamışlık listesinde :50: yapın :43: yerleşme kanaması filan değil bildiğin adet oluyorummmmm ve de acayip panik durumdayımmmm kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama olmuyor ayrıca dün acayip sancım vardı midem bulandı çok kötüydüm çok kasılmalar vardı bu ayda böyle oldu bakıcaz artıkınnn ne yapsam suan bilemiyorum :43

bak ben onu da bilmiyordum.yarım saatte yeni masajlardan arıyorum topiği ,yeni mesaj yazılmışsa giriyorum veya bildirimlerinizden beğenilenlerden seçiyordum. ne bileyim sürekli takip ettiğin topiğin bi ayarı olmalı sık kullanılanlar gibi.
neyse benim kalkıp biraz ev işi yemek falan yapmam lazım.kendine iyi bak,görüşürüz :))

Kızlar sayfadaki ilk mesajin üstünde küçük bı seçenekler yazısı var .. Ona tikladiginizda bu konuya abone ol yazıyor .. Abone olduktan sonra forum takip kısmına tikliyosunuz en altta aboneliklerim yazıyor orda sürekli bu konu duruyo

Kızlar sayfadaki ilk mesajin üstünde küçük bı seçenekler yazısı var .. Ona tikladiginizda bu konuya abone ol yazıyor .. Abone olduktan sonra forum takip kısmına tikliyosunuz en altta aboneliklerim yazıyor orda sürekli bu konu duruyo

ay canım allah senden razı olsun,kısa zamanda bebeğine kavuşasın inşallah.çok teşekkür ederiz:))))

kızlar mrb ben bu ay belimi çektircem 2.5senedir bekliyoruz bide bunu deniycez bakalım gelişmeleri sizede söylerim siz neler yapcaksınız bakımmm

Kızlar merhaba. Yarın bat tarihim. dün test yapmıştım negatifti. Bugün göğüslerimde bir ağrı hissediyorum dokunuca uçlarına. Ama şişlik yok. İnşallah vardır bebişim. Bir umut bekliyorumm. Dua edelim kızlar birbirimize. :16:

kızlaaaarrr..nerelerdesiniz yahuuu...niye kimsecikler yok burdaaa????????
herkes kuluçkaya mı yattı yoksa:))

Kızlar merhaba. Yarın bat tarihim. dün test yapmıştım negatifti. Bugün göğüslerimde bir ağrı hissediyorum dokunuca uçlarına. Ama şişlik yok. İnşallah vardır bebişim. Bir umut bekliyorumm. Dua edelim kızlar birbirimize. :16:

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz canım:16:

Canım bende seni merak ed,yodum dün konuşmuştukya .. Benim 2 gün geçti demiştim , yanlış söylemişim bat 18 Aralıktı bugün 2 gün geçmiş oluyo :) bende de gelen giden yok bekliyorum bakalım

inci yaa topiğin bu ayki hamişlerinin arasında bizde olur muyuzki :) ???? testim negatif ama bugün bende bi ümit var nerden çıktı anlamadım ..

inci yaa topiğin bu ayki hamişlerinin arasında bizde olur muyuzki :) ???? testim negatif ama bugün bende bi ümit var nerden çıktı anlamadım ..

ahhhh canımm ahhhh. olacazzz inanıyorummmm. bugün 2.ci günün geçiyorsaa senden çok ümitliyim. Hadi hayırlısı. Negatifi pozitif olarak bi görsekkkk

Back