• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Çok teşekkür ederim topikte gezerken en güzel topiğe rastladım sanırım :)

Dün hastaneye gittik doktor yumurtlama olmamış diyince eşim her ay mı yumurtlama oluyo niye oluşmamış önce gittiğinde yumurtalarda sorun yok demişlerdi diye bir sürü soru sordu verecek cvp bulamıyorum çünkü bende bilmiyorum ondan sorma gereği duydum neden yumurtlama olmaz diye.

Soruma cevap verebilir misiniz? Bir ay önce klomen kullandım ve kist oluştu bu ay kullanmadım ve doktora kontrole gittim yumurta oluşmamış dedi.
Yumurta neden oluşmaz ne yapmam lazım oluşması için yardım edin lütfen.

canım beyindeki hipofiz bezinden hormonlar salgılanır
yumurta gelişmediği zaman hipofiz daha fazla hormon salgılayarak yumurtanın gelişmesini
sağlar fsh yüksek çıkarsa yumurta gelişemediği için beyin buna önlem olarak hormon seviyesini artırır
yani beyin fsh ve lh hormonlarını uyararak yumurta gelişimine yardımcı olur
işte bu klomende hipofizde hormon salgısını stimüle eder.
bazen kist oluşumunada neden olur ama tedaviye ara verildikten sonra bu kistler spontan olarak geriler
umarım anlatabilmişimdir.
bnde bu ay kullanmaya başladım bakalım hayırlısı
hormon tahlilleri yaptırdınız mı fsh kaç çıktı?

Çok geçmiş olsun canım, şükürler olsun ki sorun çıkmamış...

Canım, muhtemelen bugün çatlamşısın. Yarınki ateşin ve sonraki günü girdiğinde çizginin bugüne çekildiğini göreceksin, çünkü bugünkü ateşinde anlamlı bir düşüş olmuş. Bugün ve sonraki 3 günü ardarda değerlendir mutlaka, kaçırma sakın :34:

Ben de geldim ama, kimsecikler yok, herkes kuluçkaya yatmış galiba Ayşecik :1::1:

sağol canım yorumların için.ben çok anlayamıyorum bu yumurtlama olayından.ama malesef dünü değerlendiremedim.eşimin işi vardı çok geç geldi eve :((
şimdi bi şey sorcam bugün ve sonraki günler peş peşe olur mu? kalite açısından? valla artık kaçırmak istemiyorum bi de eşim ocak ayında varikosel ameliyatı olacak, en azından 3 ay sahalardan uzak kalıcam:((

sağol canım yorumların için.ben çok anlayamıyorum bu yumurtlama olayından.ama malesef dünü değerlendiremedim.eşimin işi vardı çok geç geldi eve :((
şimdi bi şey sorcam bugün ve sonraki günler peş peşe olur mu? kalite açısından? valla artık kaçırmak istemiyorum bi de eşim ocak ayında varikosel ameliyatı olacak, en azından 3 ay sahalardan uzak kalıcam:((

Kalite düşer diyenler var ama hamile kalanlar hep yumurtlama günlerinde peşpeşe ilişkiyle oldu diyor.Karışık bi durum:44: Ben yumurtlayınca peşpeşe yapmayı düşünüyorum.Hep günaşırı deniyorduk bu ay da böyle olsun bakalım:17:

Kalite düşer diyenler var ama hamile kalanlar hep yumurtlama günlerinde peşpeşe ilişkiyle oldu diyor.Karışık bi durum:44: Ben yumurtlayınca peşpeşe yapmayı düşünüyorum.Hep günaşırı deniyorduk bu ay da böyle olsun bakalım:17:

ayşem sonunda bir araya gelebildik:)) hep ben giriyorum sen çıkmış oluyordun.nasılsın görüşmeyeli? bu ay ben de peşpeşe deniycem olmazsa zaten en az 3 ay beklemede olucam:((

ayşem sonunda bir araya gelebildik:)) hep ben giriyorum sen çıkmış oluyordun.nasılsın görüşmeyeli? bu ay ben de peşpeşe deniycem olmazsa zaten en az 3 ay beklemede olucam:((

Ben giriyorum sürekli de uzun süre yazmayınca atıyor site otomatik olarak.O yüzden arada bi bakıyorum kimse yok dönüyorum işime :34: Çok şükür iyiyim canımcım.BTÇ ve çakşır otu kürlerimizle hazırlanıyoruz.2 gündür de ovu testi yapıyorum akşamları.Daha çok silik testler.Koyulaşınca çalışacağız biz.Öyle karar kaldık.Erkek bebek ihtimali daha yüksekmiş o zaman :1: Rabbim gönlümdekini versin inşallah sağsalim KISA ZAMANDA...:16::16::16::16::16: Bende durumlar durgun şimdilik.Sen nasılsın?

Ben giriyorum sürekli de uzun süre yazmayınca atıyor site otomatik olarak.O yüzden arada bi bakıyorum kimse yok dönüyorum işime :34: Çok şükür iyiyim canımcım.BTÇ ve çakşır otu kürlerimizle hazırlanıyoruz.2 gündür de ovu testi yapıyorum akşamları.Daha çok silik testler.Koyulaşınca çalışacağız biz.Öyle karar kaldık.Erkek bebek ihtimali daha yüksekmiş o zaman :1: Rabbim gönlümdekini versin inşallah sağsalim KISA ZAMANDA...:16::16::16::16::16: Bende durumlar durgun şimdilik.Sen nasılsın?

ben de iyiyim işte.yumurtlama dönemindeyim ateş tablosunu takip ediyorum pek anlamasam da:)) çalışmalara devam ediyoruz beklemeye devam yani.
ya forumdan atmaması için şifreni girdkten sonra "beni hatırla" kutucuğu var onu işaretle ,ben de yeni öğrendim bunu.o zaman atmıyo.
ben de bi şey sorcam ya şimdi ben bu topiği takip ediyorum ya buradan ayrılınca tekrar buraya dönmek istediğimde hemen dönemiyorum.yeni mesajlardan falan seçiyorum.bi kolay yolu yok mu hemen buraya girmem için?biliyo musun sen? bayağı b izamanım gidiyo

ben de iyiyim işte.yumurtlama dönemindeyim ateş tablosunu takip ediyorum pek anlamasam da:)) çalışmalara devam ediyoruz beklemeye devam yani.
ya forumdan atmaması için şifreni girdkten sonra "beni hatırla" kutucuğu var onu işaretle ,ben de yeni öğrendim bunu.o zaman atmıyo.
ben de bi şey sorcam ya şimdi ben bu topiği takip ediyorum ya buradan ayrılınca tekrar buraya dönmek istediğimde hemen dönemiyorum.yeni mesajlardan falan seçiyorum.bi kolay yolu yok mu hemen buraya girmem için?biliyo musun sen? bayağı b izamanım gidiyo

:52:Bende aynen öyle geliyorum.Profilimden en sonyazdığım mesajdan :52: Öğrenirsen bana da haber et.

Yumurtlama döneminde ayaklarını ve belini sıcak tutmayı unutma.O çok önemli.Ben sıcak su torbası koyuyorum ayaklarıma.Sıcacık duruyorum 3 gündür:21: İnşallah olur bu ay.Doktora gidip gelmek istemiyorum.Eşimin üzülmesini istemiyorum artık:14:

:52:Bende aynen öyle geliyorum.Profilimden en sonyazdığım mesajdan :52: Öğrenirsen bana da haber et.

bak ben onu da bilmiyordum.yarım saatte yeni masajlardan arıyorum topiği ,yeni mesaj yazılmışsa giriyorum veya bildirimlerinizden beğenilenlerden seçiyordum. ne bileyim sürekli takip ettiğin topiğin bi ayarı olmalı sık kullanılanlar gibi.
neyse benim kalkıp biraz ev işi yemek falan yapmam lazım.kendine iyi bak,görüşürüz :))

bak ben onu da bilmiyordum.yarım saatte yeni masajlardan arıyorum topiği ,yeni mesaj yazılmışsa giriyorum veya bildirimlerinizden beğenilenlerden seçiyordum. ne bileyim sürekli takip ettiğin topiğin bi ayarı olmalı sık kullanılanlar gibi.
neyse benim kalkıp biraz ev işi yemek falan yapmam lazım.kendine iyi bak,görüşürüz :))

:3::3::3::3::3::3:

Kiz Ayşe'nin sen her daim Burdasin zaten masallAh zamanın bol galiba

:52: Duymasın mesai arkadaşlarım.Benim mesleğim çok sıkıntılı.Sık sık kafa dağıtmaya ihtiyacım var.Sürekli açık sayfa.Ama onlarca sayfanın içinde :53: Hep burdayım ama yazmayınca atıyor.Boş sayfaya bakılmıyor zaten :53:

kızlar adetime 10 gün falan var ya bu ay olurmu acaba bilmiyorum heray aynı düşnceler off...

:52: Duymasın mesai arkadaşlarım.Benim mesleğim çok sıkıntılı.Sık sık kafa dağıtmaya ihtiyacım var.Sürekli açık sayfa.Ama onlarca sayfanın içinde :53: Hep burdayım ama yazmayınca atıyor.Boş sayfaya bakılmıyor zaten :53:

Aman duymasınlar aramızda iyi yapıyorsun o vakit ben evdekim ama genede cok kalınca sıkılıyorum gündüz pek kimsede olmuyor zaten

Back