- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi
iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi
herkesler nerede acep? sadece biz varız galiba?e nasılsın bakalım?
valla nırde bu mıllet..herkez bosladı buraları...ben ıyım canım batımı beklıyorum ıste...sen nasılsın neler yapıyosun
ben de yumurtlama dönemindeyim işte.ateş tablosunu takip etmeye başladım,ona göre daha yumurtlamamışım heralde
Arkadaşım aylarca yordum kendimi armı oldumu olacak mı ne zaman ki kaderime razıyım artık yorumldum ne olursa olsun yaa uff dedim oldu.. Koca ay düşünmedim adet yaklaşınca yine başlamıştım belirti aramaya. Belirtiler günden güne oluştu. Biz kadınların derdi tasası bitmez olana kadar bi telaşeydi, olduktan sonraa gelişiomu bişey oldumu bitmio arkadaşım bitmio..
Diyeceğim o ki düşünme demiyeceğim olmuyor ama en azından aza indir o kadar sıkma kendini bir uğraş bul oyun oyna arkadaşlarınla çay iç ailenle sohbet et ne bilim gez dolaş çok düşünme tamam mı canım.. Rabbim inşallah isteyen herkese vericek. Burada herkesin sırası var..
hmmm ıstersen bı yolla bakım ates tablona...düzenlı adet görüyosan atesınden bellı olabılıyor..akıntındanda bellı olabılır onuda takıp et canım
oldo oldu canım..güzel görünüyor..sen bu günlerde calısmanı yogunlastır tatlım..yumurtluyosun hemde epey belırgın :) hadı hayırlısı dıyelım..tutar bebegın ınsallah
sağol canım senin bat ne zaman?
3 gün sonra cok heyecanlıyım canım
of çok heyecanlı,inşallah hamişsindir.var mı belirti peki?