• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi

geçmiş olsun canım neyse ki korktuğun gibi olmamış .. Allah korumuş ..

iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi

Çok geçmiş olsun...

Canım çok çok geçmiş olsun....

Arkadaşım aylarca yordum kendimi armı oldumu olacak mı ne zaman ki kaderime razıyım artık yorumldum ne olursa olsun yaa uff dedim oldu.. Koca ay düşünmedim adet yaklaşınca yine başlamıştım belirti aramaya. Belirtiler günden güne oluştu. Biz kadınların derdi tasası bitmez olana kadar bi telaşeydi, olduktan sonraa gelişiomu bişey oldumu bitmio arkadaşım bitmio..

Diyeceğim o ki düşünme demiyeceğim olmuyor ama en azından aza indir o kadar sıkma kendini bir uğraş bul oyun oyna arkadaşlarınla çay iç ailenle sohbet et ne bilim gez dolaş çok düşünme tamam mı canım.. Rabbim inşallah isteyen herkese vericek. Burada herkesin sırası var..

tatlım kafayı dağıtmaya çalışsam da ister istemez aklıma geliyor ama sabaha göre daha sakinim. göğüslerimn ağrısı biraz azaldı. sanırım adet olacağım. zaten başka da belirti yoktu:50:

of çok heyecanlı,inşallah hamişsindir.var mı belirti peki?

ınsallah canım ....herseyın hayırlısı allahtan....valla bu ay ne gögüs sısme ne baska bısey ama yogun sekılde akıntı ve bas dönmesı ıstahsızlık var..gögüslerım hıc sısmedı tuhaf bu durum kız vallaa...adet olacak zamanda bıle gögüslerımın agrısından duramıyordum...bu ay tam tersı gögüslerın bırın anyaya dıgerı konyaya baskıyo :) sen kac aydır ıstıyorsun canım

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz...
Bu gece birinci gecesi.
Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur.
Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir.
Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir.
Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir.
Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah."Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir.

Pericim canim cok gecmis olsun korkulan olmamış Rabbim korumuş evladını cok şükür

Back