• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Canımm benimm.Ne kadar içten dua ediyorsun buradan ürperdim içtenliğinle..Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.Allahım hiçbirimizi bekletmesin daha fazla.Bütün gün buradayım ama inan kafamı meşgul edecek o kadar çok uğraş edindimki.Dün 4444 tane salavatı tefriciye duasına başladım.Bebeklerim için değil ama ev sahibi olmak için.Namazlarımın ardından okuyorum yavaş yavaş.Ezberleyince daha çok okurum inşallah.Meşguliyet insana bütün sıkıntılarını unutturuyor.Misafir davet ediyorum sürekli.Puzzle aldım pazar günü.Çok eğleniyorum onu yaparken.Koşturmaca iyi geliyor.Her sabah vakıa suresi okuyorum.Akşam da Allah izin verirse Yasin okuyacağım.Dolu dolu geçsin istiyorum günlerim.Beyin meşguliyeti çok önemli benim için.

Canım çok inançlı ve Allah yolundasın ve doru yoldan gidiyorsun sen ne yapman gerektiğini biliyorsun ve inşallah sonuç olacak ama harika olacak. :) Allah 'ım tüm dualarını kabul etsin.. Amin..

harikasın canım enerjine bayıldım ben yerimden kalkmaya üşenir oldum
Senin için normal hamilesin :16:
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...igi-yerdi.html (Umudun tükendiği sözün bittiği yerdi ama..)
Tüylerim diken diken oldu yemin ederim.Muhteşem bişey bu..Mucizenin ta kendisi.YARANADIMIN MUCİZESİ....

Canım çok inançlı ve Allah yolundasın ve doru yoldan gidiyorsun sen ne yapman gerektiğini biliyorsun ve inşallah sonuç olacak ama harika olacak. :) Allah 'ım tüm dualarını kabul etsin.. Amin..

Annen dahil hiç kimse ama hiç kimse insana Allah'tan daha yakın olmamalı...Başı açık biriyim ben.Ama Allah yoluna anamı babamı feda etmem gerekirse gözümü bile kırpmam.Yüreğimdeki Allah sevgisinin tarifi yok bende.Ben bu duygularımı anlatamam hiçbir zaman.Nefesim tükenir,kelimelerim yetmez..Gözlerimden yaşlar süzülür...Hani bu kadar ayrıntıya girmemin nedeni birebir karşılıklı yaşayamadığımız için birbirimizi..Yüreğimi gözlerimden okuyamadığınız için kelimelerimi aracı yapıyorum.Hiç beceremiyorum bana göre.Çünkü O'nun varlığı benim için neler ifade ediyor bilemezsiniz...İçimde şelaleler çağlıyor sanki dua ederken..Huzurun anlamı yetersiz kalıyor namazlarımın ardından...O yüzden yürekten ettiğim hiçbir duanın geri döndüğünü görmedim ben...İnşallah ikiz oğullarım da olacak.Hayırlı,sağlıklı,Allah yolunda ölmeyi göze alabilecek evlatlarım olsun istiyorum...Rabbim biliyor kalbimi...Anlatmaya çalıştıklarımı,anlatamadıklarımı....ALLAHIM BİZLERİ YOLUNDAN ALIKOYMASIN....

hihihi dün burda dedim ki pera ya falan siz kalın ben sizin canınızı çektiririm kocalarınız diyarbakıra gider kışın ortasında karpuz almaya :52::52: kocalara eziyette üstüme yuktur da :D:52::52:

Allah nasip eder hamile kalırsamm herhalde bende erik aşeririm bayılırımmmmmm . Yazıkkkk gııı kocalarımızaaa amaa hamile kalmamız onların eseri. Biraz çeksinler demiiii :51:

Son düzenleme:
kızlar sabah test yaptım ben negatif.. İşe gittim sonra eve gelir gelmez yazayım dedim bat 2 gün geçti , adet belirtisi de yok göğüslerim 10 gündür felaket zaten bite o .. Bekliyorum kırmızıları :(:(:(:( Allahım hayırlısını versin dicek bişey yok .. Doğru zaman değilmiş

Kızlar bende test yaptım tek çizgi.Bata 2 gün kaldı. Bu ayda olmadı. Bir dahaki aya inşallah hamiş kalırırm. Allah herkese versin. amin.

kızlar sabah test yaptım ben negatif.. İşe gittim sonra eve gelir gelmez yazayım dedim bat 2 gün geçti , adet belirtisi de yok göğüslerim 10 gündür felaket zaten bite o .. Bekliyorum kırmızıları :(:(:(:( Allahım hayırlısını versin dicek bişey yok .. Doğru zaman değilmiş

canım herşeyde bir hayır vardır.Üzme tatlı canını.Bak bende az önce test yaptım herzamanki gibi tek çizgi. Allahtan umut kesilmez. Bir dahaki aya beraber bekleriz.

ama sana bişi diyim mi?

Benim arkadaşım 5 gün geçti test yaptı negatifti. geç döllenmeymiş meğerse. Belki seninkide öyledir. ümidini kaybetme.:16:

canım herşeyde bir hayır vardır.Üzme tatlı canını.Bak bende az önce test yaptım herzamanki gibi tek çizgi. Allahtan umut kesilmez. Bir dahaki aya beraber bekleriz.

ama sana bişi diyim mi?

Benim arkadaşım 5 gün geçti test yaptı negatifti. geç döllenmeymiş meğerse. Belki seninkide öyledir. ümidini kaybetme.:16:

bata 2 gün kala çıkmaması çok normal sen asıl canını sıkma .. Ümidini kaybetme daha 2 gün var .. Benim bat dündü olsa çıkardı heralde .. Dediğin gibi canım Allahtan umut kesilmez .. İnşallah hamileyim haberleri veririz :)

bata 2 gün kala çıkmaması çok normal sen asıl canını sıkma .. Ümidini kaybetme daha 2 gün var .. Benim bat dündü olsa çıkardı heralde .. Dediğin gibi canım Allahtan umut kesilmez .. İnşallah hamileyim haberleri veririz :)

İnşallah tatlım.

şu tek çizgiyi görünce kafa atasım geliyo teste :51: piskopata dönüştürecek bu bebişler beniiii:33:

Kızlar bende test yaptım tek çizgi.Bata 2 gün kaldı. Bu ayda olmadı. Bir dahaki aya inşallah hamiş kalırırm. Allah herkese versin. amin.

:53: Neden bu kadar ümitsizsiniz kızlar yaa...Birinizin daha 2 gün geçmiş,birinizin daha 2 günü var.Belki geç döllenmedir.10 gün sonra öğrenenler var aramızda.Belki daha uğraşıyordur yumoşunuz yerleşmeye.İnşallah ikinizde hamilesinizdir.:16::16::16:

:53: Neden bu kadar ümitsizsiniz kızlar yaa...Birinizin daha 2 gün geçmiş,birinizin daha 2 günü var.Belki geç döllenmedir.10 gün sonra öğrenenler var aramızda.Belki daha uğraşıyordur yumoşunuz yerleşmeye.İnşallah ikinizde hamilesinizdir.:16::16::16:

Ayşecim bata 5 gün kala çalışmaları bitirmiştik biz :) geç döllenmeyse eğer çalışma yapmadığımız için olmıcak di mi ???

Ayşecim bata 5 gün kala çalışmaları bitirmiştik biz :) geç döllenmeyse eğer çalışma yapmadığımız için olmıcak di mi ???

Hayır döllenmiş yumurtanın yerleşme aşaması uzun sürdüğü için geç döllenme diyorlar.Yada çatlaman geç olduysa geç döllenir yumurta.Zaten spoşlar 3 gün yaşayabiliyormuş bazen 4...O yüzden kalbini bozma sen.Dualara devam :54:

kızlar bugüne kadar akıntım yoktu ama şimdi sarı renkli bi akıntı geliyo nedir sizce ? beyaz olması gerekiyo di mi bunun :)

aysecim canım yeni topic de bat tarihimi yazdım beni de eklemeyi unutma sakın;) yeni senede rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah.

Hayır döllenmiş yumurtanın yerleşme aşaması uzun sürdüğü için geç döllenme diyorlar.Yada çatlaman geç olduysa geç döllenir yumurta.Zaten spoşlar 3 gün yaşayabiliyormuş bazen 4...O yüzden kalbini bozma sen.Dualara devam :54:

çok teşekkür ederim Ayşem su serptin yüreğime :) çok yardımcı oluyosun bana ne sorsam bi cevabı var :) çok teşekkür ederim

iyi akşamlar kızlar bugün oğlum evde koşarken düştü hemen kaldırdım kulağından kan geldiğini gördüm apar topar hastaneye koştum çok şükür bütün kontrolleri yapıldı birşey çıkmadı aklıma direk kulak zarımı yırtıldı diye geldi rabbime şükürler olsun birşey çıkmadı düşme sonucu biraz zedelenme olmuş doktor krem verdi

Back