• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım:16:

sağol canım çok şükür benimki iyi geçiyor rabbim tez vakitte sağlıcakla bebeğini verir inşallah:16:

iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım:16:

hoşgeldin canım nasılsın biz iiyiz çok şükür:54:

bilmiyorum canım benimde aklıma o geldi rabbim hepimizin bebişlerini korusun:16:

Canim benim eğer erkek bebek ilgi gösteriyorsa kiz kiz cocuk hamile bayana ilgi gosteriyorsada kiz olurmuş seninki de kiz olmasın canim

HosgeLdin sanada iyi aksamlar tatlım iyi idare ediyoruz bulantilarla tiksintilerle beraber inşallah canim benim en kısa zamanda sende bizden olursun beraber paylaşırız bulantilari :1::1::1:

sağol canım çok şükür benimki iyi geçiyor rabbim tez vakitte sağlıcakla bebeğini verir inşallah:16:

hoşgeldin canım nasılsın biz iiyiz çok şükür:54:

hoşbuldum kızlar..dualarınıza aamiiinnn diyorum. Allah iyiylik versin hepinize.
ben de iyiyim şükür. iğnelerle yumurtaları geliştirme aşamasındayız bakalım. kolum morardı iğnelerden:(
sıkıntılı yaa.....ama dr. a kontrole gittiğimde yumurtaların inci gibi dizilmiş dedi , bana da gösterdi, ona bile mutlu oldum yaa..bebeğimin kesesini görsem kimbilir nasıl sevinecem...
dularınızı bekliyorum canlarımm, hamilenin duası kabul olurmuş, bol bol dualarınızda yer almak istiyorum

hoşbuldum kızlar..dualarınıza aamiiinnn diyorum. Allah iyiylik versin hepinize.
ben de iyiyim şükür. iğnelerle yumurtaları geliştirme aşamasındayız bakalım. kolum morardı iğnelerden:(
sıkıntılı yaa.....ama dr. a kontrole gittiğimde yumurtaların inci gibi dizilmiş dedi , bana da gösterdi, ona bile mutlu oldum yaa..bebeğimin kesesini görsem kimbilir nasıl sevinecem...
dularınızı bekliyorum canlarımm, hamilenin duası kabul olurmuş, bol bol dualarınızda yer almak istiyorum

Yaa canİm benim inşallah tez zamanda hamişler arasında senide görürüz Allah yardimcin olsun Rabbim aratmasın tatlım dualardasin her daim inşallah kafaya takma mevla ol dediyse muhakkak senindir bebişin

Yaa canİm benim inşallah tez zamanda hamişler arasında senide görürüz Allah yardimcin olsun Rabbim aratmasın tatlım dualardasin her daim inşallah kafaya takma mevla ol dediyse muhakkak senindir bebişin

amin canm amin inşallah. duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun.. Rabbim senin de gönlüne göre versin:16:
kolay bir hamilelik ve doğum hayırlı ve sağlıklı evlat inşallah...:16:

amin canm amin inşallah. duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun.. Rabbim senin de gönlüne göre versin:16:
kolay bir hamilelik ve doğum hayırlı ve sağlıklı evlat inşallah...:16:

Ayy canim benim kiyamam Allah razı olsun tatlım benim icime doğuyor inşallah sabrinin karşılığı cok güzel olacak senin icinde ismen dua edeceğim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlatlar versin sana canim ya

masallah canım tebrikler:nazar:allah kucağımıza almayı nasip etsin

gözn aydın masallah:nazar:allahım meleklerimizi bize bağışlasın

canım ben fortel ile yaptım çıkmadı 3 liralık testlerle çıktı hemde battan 1 gün önce

Allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

sağol tatlım darısı sizlere 2iz 3üz inş beşiz bile dğurabilirsiniz bu bilgilerle valla phiaya bak bir gelicek pir gelicek yeminle :) öpüldünüz

:53:Biri ikimizmi dedi:55::55: Benim o benim.:52:Hatta benimki üçüz :55::55::8:

hala çok az pembe kan var umutlanmak istemiyorum yaaaa:2: bu arada yerleşme kanaması ne demek? ha bu arada bu kanamanın cinsel ilişkiyle bir bağlantısı olabilir mi? bana adet donemine yaklaşınca ilişkiye girilmez gebeysen düşük olur dediler de bu öyle bir şey mi acaba?

Döllenmiş yumurta rahme inip yerleştiğinde kılcal damara denk gelirse kanama görülüyor.Tabi döllenmeden 10-15 gün sonra olduğu için adet dönemine yakın oluyor.Adetle karıştırılabiliyor.Normal adetinden daha açık renkte ve daha azsa(bazılarında 3-4 gün sürebiliyormuş) yerleşme kanaması olma ihtimali büyük.Ayaklarını üşütme sen her ihtimale karşı.Ve kendini yorma.Devamı gelmez umarım ve bebeğiniz sana tutunmaya çalışıyordur inşallah :16: Kesilirse 1-2 gün sonra testte çıkar gebeliğin...İdrarda bile çıkabilir...İlişkiye girilen yer ile bebeğin tutunduğu yer farklı alanlar.Videoları izlersen doktor anlatımlı görürsün.İlişkinin zarar vermeyeceğini söylemişti benim doktorum.İlişkiye bağlı olduğunu sanmıyorum.Yumurtanın çatladığı gün olsa olabilir derim bende olmuştu çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
iiyim canım sen nasılsın ne yesem diye düşünüyorum canım hiç bişi istemiyo ama

ya ebsonum olaydı şurda nasılda belli yokluğu

canım benim koca 1 bardak sütle (tabii süt günlük olsun) , çok az yağlı hatta yağsız bi tost yap kendine. Hem mideni de yormamış olursun.. beslenmene dikkat etmeye başla artık.

Back