iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım
şuan oğluşum yanımda oturuyor ve karnımı okşuyor nedendir bilmem arada bir hızla gelip karnımla oynayıp gidiyor
iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım
Valla mı ya acaba seninle oynaması mı hosuna gidiyor canim benim totoşunu ısırırım ben onu YAV
hissediomu kardeşini acaba günahsız yavru melek
bilmiyorum canım benimde aklıma o geldi rabbim hepimizin bebişlerini korusun
canım dr randevumuz 4 ocakta o zamana cinsiyeti belli olurmuki rabbim sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizi ama kız olsun istiyorum
HosgeLdin sanada iyi aksamlar tatlım iyi idare ediyoruz bulantilarla tiksintilerle beraber inşallah canim benim en kısa zamanda sende bizden olursun beraber paylaşırız bulantilari
sağol canım çok şükür benimki iyi geçiyor rabbim tez vakitte sağlıcakla bebeğini verir inşallah
hoşgeldin canım nasılsın biz iiyiz çok şükür
hoşbuldum kızlar..dualarınıza aamiiinnn diyorum. Allah iyiylik versin hepinize.
ben de iyiyim şükür. iğnelerle yumurtaları geliştirme aşamasındayız bakalım. kolum morardı iğnelerden
sıkıntılı yaa.....ama dr. a kontrole gittiğimde yumurtaların inci gibi dizilmiş dedi , bana da gösterdi, ona bile mutlu oldum yaa..bebeğimin kesesini görsem kimbilir nasıl sevinecem...
dularınızı bekliyorum canlarımm, hamilenin duası kabul olurmuş, bol bol dualarınızda yer almak istiyorum
Yaa canİm benim inşallah tez zamanda hamişler arasında senide görürüz Allah yardimcin olsun Rabbim aratmasın tatlım dualardasin her daim inşallah kafaya takma mevla ol dediyse muhakkak senindir bebişin
amin canm amin inşallah. duaların için teşekkür ederim Allah razı olsun.. Rabbim senin de gönlüne göre versin
kolay bir hamilelik ve doğum hayırlı ve sağlıklı evlat inşallah...
masallah canım tebriklerallah kucağımıza almayı nasip etsin
gözn aydın masallahallahım meleklerimizi bize bağışlasın
canım ben fortel ile yaptım çıkmadı 3 liralık testlerle çıktı hemde battan 1 gün önce
sağol tatlım darısı sizlere 2iz 3üz inş beşiz bile dğurabilirsiniz bu bilgilerle valla phiaya bak bir gelicek pir gelicek yeminle :) öpüldünüz
hala çok az pembe kan var umutlanmak istemiyorum yaaaa:2: bu arada yerleşme kanaması ne demek? ha bu arada bu kanamanın cinsel ilişkiyle bir bağlantısı olabilir mi? bana adet donemine yaklaşınca ilişkiye girilmez gebeysen düşük olur dediler de bu öyle bir şey mi acaba?
Günaydııııııııııııııııııııınnnnnnnnnn....
günaydın canım bu ne ya daha ayın ortası kimsecikler yokkk be aysem ne kadan ıssız kaldı böyle
günaydın canım bu ne ya daha ayın ortası kimsecikler yokkk be aysem ne kadan ıssız kaldı böyle
taze annecik nasılsın, nasıl gidiyor hamilelik :))
Bilmiyorumki neden kimseler yok.Akşamüstü canlanıyor topik.Günün stresini atmaya geliyor millet
iiyim canım sen nasılsın ne yesem diye düşünüyorum canım hiç bişi istemiyo ama
ya ebsonum olaydı şurda nasılda belli yokluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?