Hayırlı aksamlar canim tekrar hosgeldin bı cee dedin kayboldun valla
bulabntı gibi değilde bi iç kalkma durumu iştahsızlaştım ben ama limon olayınıda biri yazmış okudum aklıma düştü iştahımı kabarttı bilmiorum işte acemiyim
aşerme ne bilmiorum ama benim yiyecklere karşı ilgim azaldı hiç bişi ifade etmio acıkıyorum zorla yiyorum ama turşu limon çok tatlı geldi bana 3. limonu yicem şimdi
bilmiorum aserme bumu oluyo 3 tane yedim tuzlu tuzlu ohh rahatladım tamam canım dikkat edicem
inş canım olmaz ve rahat geçer annemin öle bulantısı falan olmamış ama tiksinmiş bazı yiyeceklerden aysem geliosa elbiseye talibimmm unutmadımay kuzummm bu dönemler kendi yaptıkların felan sana iştah açıcı gelmezken diğer gördüğün veya duydugun şeyler daha güzel geliyor.
ama hamileliğin ilk ayları harbiden zor.
inşallah bulantın artmaz kuzum.
çünki ben wc ye yetişemiyorum bile.bugün fenayım.
Rabbim tüm hamileliği zor geçenlere yardım etsin inşallah...
ye sunbalım yeeeee kızımız gelioooooo
ye ekşiyi çıkar ayşeyi
oğluşum uykudan kalkmıştı canım karnını doyurdum babamız geldi yemeğini yedi şimdi çay keyfi yapıyor öyle canım sen ne yapıyorsun
iyilik sağlık şükür pericimmm :)) sen nasılsın nası gidiyor ? bide bişi sorcam sana perii şimdi benimde 19. veya 20. gün çatladı ya yumurtamm sence varsa hamişlik ben ne zaman öğrenebilirim sence? seninde öyleydi ya hani canım ne zaman öğrenmiştin sen?
canım 19.gün koyu çıkmıştı o günle sayarsam aradan 11 gün geçti idrar testi yaptım 2 defa silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırmıştım 140 çıkmıştı tatlım canım bebiş varsa 10 gün geçtikten sonra silikte olsa çıkıyor pahalı testte almadım 3 liralık testten aldım öyle canım
Ohh ohh afiyet olsun canim benim iyi yaptım bende seksenler dizisine bakıyorum bı yandanda buralarda takılıyorum iste Allah bagislasin oğluşum ne kadar oldu
sağol canım teşekkür ederim benimde 19-20-21 hep pozitifti ama 20. gün çatlamıştır sanırım ,5 gün sonra yaparım ozaman bi test haırlısıyla :))
hayırlı akşamlar canlar nasılsınız
Sende mı tatlım ya Rabbim kolaylık versin mide bulantisi cok kötu oluyor kac haftaliksin ben 13+4 haftalığım doktorum 4.ayda biter demişti inşallah o günleri görürüz
o gün usg filmine bak demiştinya benimki ikiside sağdaymış yanlış söylemişim doktor muhtemel doğum tarihi olarakta o gün 20 temmuz demişti değiştirdim bende senin bulantılar geçmemiş geçmiş olsun bu konuda iyiyim kenanda olmuşmuydu bulantın
inş canım olmaz ve rahat geçer annemin öle bulantısı falan olmamış ama tiksinmiş bazı yiyeceklerden aysem geliosa elbiseye talibimmm unutmadım
oğlum 2.5 yaşında canım onla ilgileniyorum çoğu zaman buraya gelmeyede çalışıyorum abi olacak oğluşum birde kızım olursa rabbimin izniyle çok iyi olur
ooo yeterki sen iste yafrim
öncelikle sağlık önemli ama kız olursa tabiiki elbise senin kuzuu
Ohh masallAh canim ya Allah nazarlardankorusun gönlünde versin inşallah Allah bagislasin anali babali büyüsünler inşallah tatlım boşver iyi bak oglusuna biz buralardayiz kaçmıyoruz
canım dr randevumuz 4 ocakta o zamana cinsiyeti belli olurmuki rabbim sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizi ama kız olsun istiyorum
şuan oğluşum yanımda oturuyor ve karnımı okşuyor nedendir bilmem arada bir hızla gelip karnımla oynayıp gidiyor
iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?