Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
bulabntı gibi değilde bi iç kalkma durumu iştahsızlaştım ben ama limon olayınıda biri yazmış okudum aklıma düştü iştahımı kabarttı bilmiorum işte acemiyim

ay kuzummm bu dönemler kendi yaptıkların felan sana iştah açıcı gelmezken diğer gördüğün veya duydugun şeyler daha güzel geliyor.
ama hamileliğin ilk ayları harbiden zor.
inşallah bulantın artmaz kuzum.
çünki ben wc ye yetişemiyorum bile.bugün fenayım.
Rabbim tüm hamileliği zor geçenlere yardım etsin inşallah...

aşerme ne bilmiorum ama benim yiyecklere karşı ilgim azaldı hiç bişi ifade etmio acıkıyorum zorla yiyorum ama turşu limon çok tatlı geldi bana 3. limonu yicem şimdi

ye sunbalım yeeeee kızımız gelioooooo
ye ekşiyi çıkar ayşeyi

bilmiorum aserme bumu oluyo 3 tane yedim tuzlu tuzlu ohh rahatladım tamam canım dikkat edicem

Sanırım canim benim mide bulantım cok olduğu için aserme nasıl oluyo bilmiyorum ama eksiyi oldu bitti severim birde bulantiys iyi geliyor o yüzden yiyorum benim bulantilarim 6 haftada başladı sen kac haftalık oldun canim

inş canım olmaz ve rahat geçer annemin öle bulantısı falan olmamış ama tiksinmiş bazı yiyeceklerden aysem geliosa elbiseye talibimmm unutmadım

oğluşum uykudan kalkmıştı canım karnını doyurdum babamız geldi yemeğini yedi şimdi çay keyfi yapıyor öyle canım sen ne yapıyorsun

Ohh ohh afiyet olsun canim benim iyi yaptım bende seksenler dizisine bakıyorum bı yandanda buralarda takılıyorum iste Allah bagislasin oğluşum ne kadar oldu

canım 19.gün koyu çıkmıştı o günle sayarsam aradan 11 gün geçti idrar testi yaptım 2 defa silik çıktı ertesi gün kan testi yaptırmıştım 140 çıkmıştı tatlım canım bebiş varsa 10 gün geçtikten sonra silikte olsa çıkıyor pahalı testte almadım 3 liralık testten aldım öyle canım

sağol canım teşekkür ederim benimde 19-20-21 hep pozitifti ama 20. gün çatlamıştır sanırım ,5 gün sonra yaparım ozaman bi test haırlısıyla :))

Ohh ohh afiyet olsun canim benim iyi yaptım bende seksenler dizisine bakıyorum bı yandanda buralarda takılıyorum iste Allah bagislasin oğluşum ne kadar oldu

oğlum 2.5 yaşında canım onla ilgileniyorum çoğu zaman buraya gelmeyede çalışıyorum abi olacak oğluşum birde kızım olursa rabbimin izniyle çok iyi olur

sağol canım teşekkür ederim benimde 19-20-21 hep pozitifti ama 20. gün çatlamıştır sanırım ,5 gün sonra yaparım ozaman bi test haırlısıyla :))

benimde öyleydi canım 19-20-21 gün koyu çıktı 21.gün silik çıktı ben zaten koyulaşmadan bir gün önce çalışmalara başladım 24.güne kadar sadece akşamları çalışma yaptık tatlım inşallah bu ay bebişin seninledir tatlım

hayırlı akşamlar canlar nasılsınız

hoşgeldin perimmmm

Sende mı tatlım ya Rabbim kolaylık versin mide bulantisi cok kötu oluyor kac haftaliksin ben 13+4 haftalığım doktorum 4.ayda biter demişti inşallah o günleri görürüz

canım biz 10.haftanın içindeyiz. ama harbiden zor.
gerçi oğluma kıyasla daha iyiyim.
oğlumda yataktan kalkamıyordum.
inşallah bulantılarımızın geçtiği günler yakındır

hayırlısı bakalım canımcım.
demekki doğru değilmiş sağ taraf olayı bunu da anlamış olduk bu sayede.
way bee aynı tarihteyiz hee?
maşallah senin bebiş hızlı gidio

benim bulantılarım geçmedi evet.
sabahları daha fazla oluyor ama gün içinde devam.
bugün ilacı çıkarttım ondan bugün zor geçti.

Kenan'da çok daha fenaydım yaa....
baş dönmesi de çok oluyordu onda.o yüzden yataktan kalkamıyordum.ama onda 6 progestan kullanıyordum. ilaçlar da yan etki yapmış olabilir.

oh maşallah senin kolay geçiyormuş.
aman bulantı olmasın ya... hayattan zevk almaz durumda oluyor insan

birdahaki dr randevun ne zaman kuzu?

canım dr randevumuz 4 ocakta o zamana cinsiyeti belli olurmuki rabbim sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizi ama kız olsun istiyorum

oğlum 2.5 yaşında canım onla ilgileniyorum çoğu zaman buraya gelmeyede çalışıyorum abi olacak oğluşum birde kızım olursa rabbimin izniyle çok iyi olur

Ohh masallAh canim ya Allah nazarlardan korusun gönlünde versin inşallah Allah bagislasin anali babali büyüsünler inşallah tatlım boşver iyi bak oglusuna biz buralardayiz kaçmıyoruz

Ohh masallAh canim ya Allah nazarlardan korusun gönlünde versin inşallah Allah bagislasin anali babali büyüsünler inşallah tatlım boşver iyi bak oglusuna biz buralardayiz kaçmıyoruz

şuan oğluşum yanımda oturuyor ve karnımı okşuyor nedendir bilmem arada bir hızla gelip karnımla oynayıp gidiyor

canım dr randevumuz 4 ocakta o zamana cinsiyeti belli olurmuki rabbim sağlıklı sıhhatli versin bebişlerimizi ama kız olsun istiyorum

canım erkekse belli olur ama kızlar genelde göstermeyebiliyorlar.
hakkımızda hayırlısı.
ama benim oğluşum olursa da üzülmem. sonuçta her ne olursa olsun canından parça.
Rabbim ne verirse her şekilde kabulümüz değilmi kuzu
bence senin kızın olabilir. hani oğlundan sonra.
ama benim 2 düşük oldu.o yüzden pek bişey diyemiyorum açıkçası.
hayırlısı olsun yeter

iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım

şuan oğluşum yanımda oturuyor ve karnımı okşuyor nedendir bilmem arada bir hızla gelip karnımla oynayıp gidiyor

Valla mı ya acaba seninle oynaması mı hosuna gidiyor canim benim totoşunu ısırırım ben onu YAV

iyi akşamlar kızlar..hamişler mi kalmış hep topikte ne:)
bidahaki aya ben de aranıza katılırım inşallah...
hamilelik iyi gidiyodur inşallah sunbalım, pericim, ranacım

HosgeLdin sanada iyi aksamlar tatlım iyi idare ediyoruz bulantilarla tiksintilerle beraber inşallah canim benim en kısa zamanda sende bizden olursun beraber paylaşırız bulantilari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…