- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
canlarım nasılsınız nasıl gidio çalışmalar yumoşlara iyi bakıosun dimi :)
Ben balla çörekotuyla besliyorum onları.Ayaklarıma da sıcak su torbası koyuyorum işyerinde.İncirlerini de eksik etmiyorum.Gözüm gibi bakıyorum.Canavar gibi de spoş büyütüyor kocacım onlara.Daha ne istesinlerki
bu arada canlarım bi uyarıda buluncak bu halimle başıma geldi aman sizler daa çok dktt edin idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor dedi bu aylarda çok olur rahim çabuk üşütülüo mtlaka koruyucunuz olsun çamaşırınzda ve pamuklu olsun kasık ağrısından öldüm 4 gndr tam idrar tahlili verdim sabah enfeksiyon almışım peehh nasıl geçicekse
bu arada canlarım bi uyarıda buluncak bu halimle başıma geldi aman sizler daa çok dktt edin idrar yolu enfeksiyonu oldum doktor dedi bu aylarda çok olur rahim çabuk üşütülüo mtlaka koruyucunuz olsun çamaşırınzda ve pamuklu olsun kasık ağrısından öldüm 4 gndr tam idrar tahlili verdim sabah enfeksiyon almışım peehh nasıl geçicekse
gvn cim dün akşam kopkoyu çıkan ovu testim bu sabah tavan yaptı çooook koyu çıktı canım:)
helal kız azmine sen bu gidişle birini doğurur 2.ye hamile kalırsınsıcak su torbası mükemmel bişi belinide sıcak tut rahminide tabi ki
canlarım nasılsınız nasıl gidio çalışmalar yumoşlara iyi bakıosunuz dimi :)
gvn cim dün akşam kopkoyu çıkan ovu testim bu sabah tavan yaptı çooook koyu çıktı canım:)
Ayakları üşütünce de olur mu ki?Benimkiler şu an sıcak su torbasının üstünde altları sıcak üstleri buzzz gibi...10 dk namaza gidiyorum buz gibi oluyorlar.Offf nasıl ısıtacağım ben bu ayaklarımı yaa....Ayak ısıtıcıyı almam lazım benim yaa
kuzucum geçmiş olsun kendine çoook dikkat et bu arada canımmm
inş dün ve ondan önceki gün ilişki olmuştur cnm ya yumurtlamanın bir gün öncesi ilişki iyi oluo tutma ihtimali yksek oluo spermler hazırda bulunduğu için şmdi sen bu gecede hatta sabahta çarp adamı yat şöyle bi saat üzerinide ört vajinal duş yapma bi süre suyla temas olmasın inş allahh emeklerinizi boşa çıkarmasın (AMİN) bugün çok önemli yumuş çatlamıştır kesin bel ağrın olucak bu 3,4 gün ve snra geçicek korkma nie ağrıo die ayaklarına su trbası koy sıcak tut kendni
Ben ikisini birden doğurma planları yapıyorum şekerim inşallah topiğimizin ilk ikizleri phiadan gelecek.İkinci ikizlerini de ben doğuracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?