Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
Hoşgeldin tattlıımmm....Güzelmiş 9 ay tabirin....:) Bende her ay belki gelecek aya lazım olmaz diye küçük paket ped alıyorum. İnşallah gelmez kırmızıların....Phia ekler seni listemize...

sorma o belkideler yokmu ... ayşunu yapmıyım belki bu ay hamileyimdir ,şunu yapmıyım belki..., başım ağrıya ama bu ilaç olmaz belki...., ağır kaldırmıyım belki...., uzanmıyım belki...., Allahın izniyle belkilerin gerçek olduğunuda görürüz inşallah . inşallah bu ay herkesler kırmızılarını görmez her isteyen hamile kalır, doğum haneler dolup dolup taşar ( tabi isteyenlerle) :)

Hadi kıııızzzz...Güzel bi test paylaş bizimlee.....[/QUOTE]

Korkuyorum yaa çıkmazsa üzülücem diye , silik çıkarsa yine kimyasal diye. benim hayalim kıpkırmızı iki çizgi .. :) muallakta kalmak beklemekten daha zor , duramıyorum herkese haber veriyorum bi de

İyi insan lafının üstüne gelirmiş.Nerelerdesin yaaaa

Selaammm

Geçmişi okudum geldim canım.
Şu sıralar epey yoğunum canım yaaa, o yüzden çok fırsat bulup gelemiyorum.
Bugün bu bir iki saatimi topiğimize ayırdım.
Bakayım, geçmişi yanıtlayayım azcık

Sen nasılsın, neler yapıyorsun?

yemeğimi yedim oğlumunda karnını doyurdum fındığım şimdi mışıl mışıl uyuyor bende buraya geldim

valla bende tam bugün topiğimize kimse gelmiyor diye üzülüyordum gelmişsin tekrar hoşgeldin

Canımcım, bugün doktoruma gittim, senin hamiş olduğunu da söyledim, çok sevindi, inşallah sen de olacaksın dedi
Arkadaşın gelmedi ama sanırım hamile olunca dedi, ben de daha yeni öğrendi, gelir sanırım yakında dedim

bugün itibariyle klomene başladım..var mı başka klomen kullanan?

Ben de kullanıyorum canım. Bugün kontrolüm vardı 10. günüm idi, 2 büyük yumurta var şu an, 21 mm ikisi de. Bakalım 12. günümde bir daha gideceğim...

adetn kaçıncı günü başladın? ilaç bittikten sonra kontrole gidecekmsn
geçmiş olsun umarım geblikle sonuçlanır
bnmde yarın ilacın son günü
buarada yan etkileri oldumu sende?

Canım, sen önceden sormuşsun bana, ben geçen ay klomen ile birlikte BTÇ kürü de yapmıştım, bende sorun olmadı, kist falan olmadı çok şükür. Ama bu ay BTÇ yemediğim halde yine geçen ayki gibi yumurtalarım oldu, belki de yeseydim daha çok olurdu bilemiyorum...

Canım, çok sevindim, şükürler olsun, artık normal odada. Gün be gün de iyileşecek inşallah senin bakımınla ve dualarımızla

evet evet evet...phıaya ne oldu canlarrrr...herkez kayboldu valla

Canım, şu sıralar yoğunum biraz, koşturmaca geçiyor, o yüzden uğrayamıyorum..

Phia fazla takılmak istemiyor sanırım buraya.Geriliyordur belki bat yaklaştıkça.Girdiğini görüyorum ama fazla sohbete katılmıyor bizimle.

Takılmak istememekten ziyade vaktim çok olmadı bu sıralar. Aklımı bu ay bebeğe vermemeye çalışıyorum, biraz rahat olmaya çalışıyorum hepsi bu. Girdiğini görüyorum demişsin ama ben zaten girdikçe hep yazıyorum canım, yanlış hatırlıyorsun sanırım
... Belki ben gelip geçmişi okuyup yanıtlamaya çalışırken sen çıkıyorsundur

neden acaba..bızemı küstü morelınımı bozuyoruz acaba ???ınsallah batı yaklasırda gelır sohbet ederız bırazcık

Yok ayol ne küsmesi yaa, aşkolsun Ebicim

valla bende tam bugün topiğimize kimse gelmiyor diye üzülüyordum gelmişsin tekrar hoşgeldin

Hoşbuldum canımm, nasılsın?

Canlar, ben biraz listemize el atayım, güncelleyeyim geliyorum ok?

Hadi kıııızzzz...Güzel bi test paylaş bizimlee.....

Korkuyorum yaa çıkmazsa üzülücem diye , silik çıkarsa yine kimyasal diye. benim hayalim kıpkırmızı iki çizgi .. :) muallakta kalmak beklemekten daha zor , duramıyorum herkese haber veriyorum bi de[/QUOTE]

O zaman yapma canım benim.Sıkıntı verecekse yapma.
yemeğimi yedim oğlumunda karnını doyurdum fındığım şimdi mışıl mışıl uyuyor bende buraya geldim
Hoşgeldin..Bir gün bende oğlanları uyuttum geldim kızlar diye yazacakmıyımki burda
İnşalllahhh
Seni gördüm daha iyi oldum.İçine kapandın sandık bizde..İşin varsa iyi tabi.Meşguliyet bebeğin stresinden uzaklaştırıyor insanı.Ben ne yapayım işte.Adet 2 gün sürünce bugün karpuz kabuğu soktular kızlar aklıma.Ama ovu testim silik çıktı.Yarın sabah ilk idrarla yapacağım gebeliği.Sanmıyorum ama yine de yine işteOnun dışında kocacım bomba gibi oldu.Her an patlayabilir Kürlere devam...Önce bögg falan diyordu benimki şimdi koşa koşa gidiyor yemeye.Ovu testleri koyulaşınca çalışma yapacağım ben.Sen ne diyorsun bu duruma?Öncesinde çalışma yapmayacağım..Senin fikrin önemli benim için..:44:

rabbime çok şükür iyiyim canım fazla bir sıkıntım yok rahat geçiriyorum hamişliği şükürler olsun bulantımda az oldu geçti tubiloşda doktora gitmişti güzel haberler verdi bulantı hapı vermiş oda 2 gündür uğramıyor merak ettim

canım 12. gün niye gideceksin tekrardan..birde ben druma btç kürünü sordum klomen zaten yumurtaları geliştiriyor ve tıbben kanıtlanmış bir kür olmadığını bu sebeble yapmamamı söyledi..sen çatlatma iğnesi vurulacak mısın?

yazarsın canım hemde ikiz erkeklerimi uyuttum geldim dersin ay düşünüyorumda ikizler olunca senin halini biri memene yapışır biri saçını yolar bizim evde şimdilik 1 tane ama babasınıda benide çok yoruyor tabi tatlı yorgunluk bunlar rabbim tez vakitte senin bebişlerini versin canım

İnşalllaaaahhh versin canım Rabbim.O'ndan istiyoruz ellerimizi açtık.Eşim her namazının ardından dua ediyormuş sağlıklı ikizler diye....

Canım, bomba gibi hazırlanıyorsun sen de ne güzel
Ovu testin silikse yoktur canım yaa
Canım ovu testlerini yapmaya devam et ama ilişkiyi de bırakma, gün aşırı olmasa bile 3 günü aşmayın bekleme süresi olarak. Çünkü spermlerin hareketliliği azalır bu defa.
Sonrasında ise ovu testin tavan yaptığında kesin beraberlik ve sonra silikleştiği anda ise 3-4 gün arka arkaya es geçme sakın ok?
Unutma, sık beraberliğin sayıyı azalttığı söylense de hareketlilik artıyor canım ok?

son 3 gün. Hatta bugün saymazsak 2 gün kaldı. 21 aralık bende kıyamet kopacak Göğüslerimde hiç şişlik yok. Adet belirtisi de yok. Neyse bekleyip görecez.

Canım takip için gideceğim yine. Yumoşlara bakacak doktor yine. Belki çatlamış olur o gün. Duruma göre de çatlatma iğnesi, bakalım bu ay nasıl olacak

Bu arada geçen ay iğneden 2 gün sonra da çağırmıştı doktorum yumurtalar çatlamış mı diye. Yani anlayacağın gün aşırı takip şart canım

Şimdi ben yeni bişey öğrendim o yüzden ovu koyulaşınca başlayacağım ilişkiye.Y spermler Xlerden daha hızlı hareket ediyorlar ama daha kısa süre yaşıyorlar.Çatlama öncesi ilişkide Xler yumurta çatladığında yanında fakat Yler çoktan ölmüş oluyorlar.O yüzden çatlama gününde ilişki olursa Yler daha hızlı olduğundan dölleme yapma ihtimalleri daha yüksek.Doktora da sordum bunu olabilir dedi.Allah'ın işine karışılmaz tabii.O ne derse o olur.Tedbir alma şansım varsa bende elimden geleni yapayım diye düşünüyorum.Kız olursa sevmeyecekmiyim asla öyle bişey yok.Ama keşke erkek olsaydı demeden de edemeyeceğim.Hatta doğuma kadar ümidim olacak belki yanlıştır diye.Dualarımda da söylüyorum.Senden gelecek herşeye razıyım hayırlısını verirsin eminim diye.Ama gönlümdeki erkek.Eşiminki de öyle...Rabbim aratmasın kimseye ne kızı ne de erkeği.....

sabah test yaptım eşim banyonun kapısı önunde bekledi ve tek çizgi yineeeeeeeeeeeeeeee cok uzulduk ama adetime 2 gun var goguslerim de şişti şimdide çok az pembe renkli kan geldi yine hamiş olmadım galibaaaa :2:

sabah test yaptım eşim banyonun kapısı önunde bekledi ve tek çizgi yineeeeeeeeeeeeeeee cok uzulduk ama adetime 2 gun var goguslerim de şişti şimdide çok az pembe renkli kan geldi yine hamiş olmadım galibaaaa :2:

Üstüne görmüşsündür belki.Devam etmediyse ve açık renkse bekle bence.

Canım ümidini kaybetme. Daha adet olmamışsın. Gününede var. Bende tam tersi göğüslerde şişlik filan yok. 2 aydır hiç şişmiyorlar. O yüzdende belirtilerede takılma.

Ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama hepsi foss çıktı.Çok üzüldüm. Toparlandım. Ümidini kaybetme. İnşallah hepimizin bebişleri olacak.

Anneliliği bizde tadacaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…