e canım ne güzel senın ates tablon...zaten bu atesımız dengesız sankı...ben ölcmeyı bıraktım sanki....yanı ıkı gündür uykumdan uyanıp ölçcemıyorum..bı degerde atmak istemıyorumınsallah hamıssındır canıkom benım..senınle sevınırız burda bı güzel
Phia fazla takılmak istemiyor sanırım buraya.Geriliyordur belki bat yaklaştıkça.Girdiğini görüyorum ama fazla sohbete katılmıyor bizimle.
Özlemezmiyim özledim tabi.Çoook silik çıktı ovulasyon testi.seyide_cim boşuna telaş yaptırdı bana.Olmadığından eminim.Kürüm pazar bitiyor.kocacık da azmana döndü maşallah bu ay perte çıkacak gibiyim
bilmiyorum yani elimizden gelenin fazlasını yaptık bu ay, hatta pıtılama günü 20. günü çift dikiş yaptık
ateş ölçtüm,btç kürü yaptım,tükürükle ovulasyon yaptım,15 dk ayaklar yukarı yaptım
kısmetse Rabbim OL derse gerisi boş
hepimize uğur getirsin bu yeni yıl, üzülmeden,daha fazla yıpranmadan gelsin mercimeklerimiz :))
kızlaaar benım ates tabloma bı göz atarmısınız
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>
ınsallah canım..mınıklerımız gelsın ınsallah...canım bır kac gündür de dogumu düsününce acaba vazgecsemmı dıye düsünüyordum vallaallahm herkeze evladını hayırlısıyla saglıkla nasıp etsın ısnallah canım ya
Düşmemesi lazım değilmi bundan sonra.Bata az mı kaldı senin?kızlaaar benım ates tabloma bı göz atarmısınız
<a href="http://www.fertilityfriend.com/home/4099aa/">My Ovulation Chart</a>
Evde 7 tane test var o yüzden almak istemedim.Eczaneler sadece bana test satsa köşe olurlar zatencanım ben bıldıgın aynı akıntım var hala..gögüslerım sıs degıl ama..bırı saga bakıyo bırı sola..degısıtı sankı ama adet öncesı sısme yok anlamadım bende canıkom..yoksa bıldıgın aynı..bıraz bas dönmem var bu ara gözlerımı kapatıyorum durdugum yerde dönüyor bıldıgın ama onu havalara baglıyorum iste bende durum böyle sen neyaptın...takıp edebıldıgım kadar sende belkı üstüne görme olabılırmıs..test yaptınmı canıkom benım
Pilav yapacaz mercimekli.Yada kısırbilmiyorum yani elimizden gelenin fazlasını yaptık bu ay, hatta pıtılama günü 20. günü çift dikiş yaptık
ateş ölçtüm,btç kürü yaptım,tükürükle ovulasyon yaptım,15 dk ayaklar yukarı yaptım
kısmetse Rabbim OL derse gerisi boş
hepimize uğur getirsin bu yeni yıl, üzülmeden,daha fazla yıpranmadan gelsin mercimeklerimiz :))
Yok kız küsme değil de sanırım geriliyor.Bende gerilyiorum belirtileri duydukça aslında.Ama güzel haberler de insana umut veriyor.neden acaba..bızemı küstü morelınımı bozuyoruz acaba ???ınsallah batı yaklasırda gelır sohbet ederız bırazcık
Ben de adetin ilk saatlerinde eşime mesaj attım.Bizim çocuğumuz olmayacak sanırım.Elimizden geleni yaptık olmuyor falan diye.Adam yıkılmış beni öyle ümitsiz görünce.Akşama toparlanıp gidince eve mutlu oldu garibim..Psikolojimiz böyleyken sıpaların gelmemesi çok normal bizeınsallah canım..mınıklerımız gelsın ınsallah...canım bır kac gündür de dogumu düsününce acaba vazgecsemmı dıye düsünüyordum vallaallahm herkeze evladını hayırlısıyla saglıkla nasıp etsın ısnallah canım ya
inşallah bundan sonra o ateş hep yüksek kalır
ne zaman bekliyorsun adetini 22 si gibimi :)
Düşmemesi lazım değilmi bundan sonra.Bata az mı kaldı senin?
Evde 7 tane test var o yüzden almak istemedim.Eczaneler sadece bana test satsa köşe olurlar zatenİşin kötüsü bugün eve 11 gibi gideceğim.Davete gideceğiz.Sabah idrarla yaparım artık.Sanmıyorum ama belki
Pilav yapacaz mercimekli.Yada kısır
Yok kız küsme değil de sanırım geriliyor.Bende gerilyiorum belirtileri duydukça aslında.Ama güzel haberler de insana umut veriyor.
Ben de adetin ilk saatlerinde eşime mesaj attım.Bizim çocuğumuz olmayacak sanırım.Elimizden geleni yaptık olmuyor falan diye.Adam yıkılmış beni öyle ümitsiz görünce.Akşama toparlanıp gidince eve mutlu oldu garibim..Psikolojimiz böyleyken sıpaların gelmemesi çok normal bize
evet canım 4 gün kaldı batıma canım
Offfff ne kadar az kalmışşş....evet canım 4 gün kaldı batıma canım
bende öyle düşünüyorumm
kendim gibi değilim, beynim ne zaman olacaksa o zaman diyo,hayırlısı olsun yeterki elden bişii gelmez dio
ama o kafamın içindeki ses hiç susmuoo, hep dürtüklüo benii
deliricem sonunda diye çok korkuorum ki çok normal sayılmam
canım ben fortel ile yaptım çıkmadı 3 liralık testlerle çıktı hemde battan 1 gün önce
Offfff ne kadar az kalmışşş....Hadi inşallah bu sefer olur.
Dur kız sakin olmaya çalış.Puzzle aldım ben 1500lük.Ona başladım.Acayip kafa dağıtıyor.Dün eşim hadi diyor ben dur şunu da bulayım diye diye 2 saat oyaladım adamı.Puzzle doğurtmaz seni dedi en son
Sınavların daha önemli.Derse odaklan canımcım sen...Beyninle odaklanırsan bebeği de unutursun ders çalışırken.Bi program yap dersine başla bence.1-2 saat de olsa bebek düşünmemiş olursun.Ben koşturmaktan ölüyorum bi görsen halimi.Ev-iş-yemek-ütü-temizlik-koca-gezme-alışveriş-misafir çağır-oturmaya git-sinema-tiyatro-kitap-puzzle...Uyurken ölü gibisin diyor eşim.Eeee bebek düşünmeyeceğim diye kendimi paralıyorum burada.Tabi ölü gibi olurumhahahahaa :))
bizde de var 1 tanesini tamamladım ama 2.yi yapmak istemiorum
5-6 ocakta sınavlarım var son sınıftayım ama derste çalışamıyorum,kafam durulmuyo
8 ocak doğum günüm hediyem gelsin istiyorum(
Sınavların daha önemli.Derse odaklan canımcım sen...Beyninle odaklanırsan bebeği de unutursun ders çalışırken.Bi program yap dersine başla bence.1-2 saat de olsa bebek düşünmemiş olursun.Ben koşturmaktan ölüyorum bi görsen halimi.Ev-iş-yemek-ütü-temizlik-koca-gezme-alışveriş-misafir çağır-oturmaya git-sinema-tiyatro-kitap-puzzle...Uyurken ölü gibisin diyor eşim.Eeee bebek düşünmeyeceğim diye kendimi paralıyorum burada.Tabi ölü gibi olurum
Ev-iş-yemek-ütü-temizlik-koca-gezme-alışveriş-misafir çağır-oturmaya git-sinema ve bide tarçın oğlan bende de var ama
yine de beceremiyorum ben, iki gün önce pıtıladıysam eğer,akşamıda kaçırmiim dedim ve son tarın da ödev yapıp bu ayı kapatmayı planlıyorum
sonra beklemeye Rabbim verirse
slm kızlar benide listeye eklermisiniz BAT ım 29 aralık gerçi benim adetlerim hep geç gelir ama en sonki teşrüfüne göre 29 unda beklemiyoruz kendisini, hatta önümüzdeki 9 ay daha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?