Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bata son 2
hala aynı şikayetler devam etmekte başka bir değişiklik yok :)
sizde nasıl
ayşe? inşallah canım :)
Canim sikayetler ne kiiiiiii
Hadi hayirlisi Insallah
ben beklemekteyim,herhalde bat a 10 gün falan var
10 gün öncesinden başlayan bel ve kasıl ağrıları
göğüslerde ağrı
kabızlık baloncuklar
daha ne sayıyım:)
inşallah:)
Ben ovu testlerine başlayacağım daha bugün.Adetim 2 gün sürdü diyince seyide aklımı karıştırdı.Üstüne görme olabilir diye.Ovu testi silik çıkması lazım bugün.Eğer koyu çıkarsa akşamı nasıl ederim bilmiyorum.Evde 7 tane gebelik testi var.Birini yarın sabah yaparım büyük ihtimalBenimki de çıkmadık candan ümit kesilmez misaliPek ümidim yok ateşim diplerdeydi adet günü...Neyse kısmet.Senin az kalmış maşallah.Hayırlı haberlerin olsun inşallahbata son 2
hala aynı şikayetler devam etmekte başka bir değişiklik yok :)
sizde nasıl
ayşe? inşallah canım :)
ben ovu testlerine başlayacağım daha bugün.adetim 2 gün sürdü diyince seyide aklımı karıştırdı.üstüne görme olabilir diye.ovu testi silik çıkması lazım bugün.eğer koyu çıkarsa akşamı nasıl ederim bilmiyorum.evde 7 tane gebelik testi var.birini yarın sabah yaparım büyük ihtimalbenimki de çıkmadık candan ümit kesilmez misalipek ümidim yok ateşim diplerdeydi adet günü...neyse kısmet.senin az kalmış maşallah.hayırlı haberlerin olsun inşallah
eskisi gibi değil topiğimiz bakıyorumda kimse uğramaz oldu gelen uğrayan arkadaşlar hariç tabi işleri olanlara birşey diyemem önceden daha eğlenceliydi :26:
bizim güzel topiğimize ne oldu kimse gelmiyor uğramıyor artık bende arada girip bakıyorum kimse yok geri çıkıyorum sanırım topiğimiz dağılıyor :26:
Bence herkez giriyor kimse olmayınca gidiyor.O yüzden de kimse kimseyi görmüyor.Ben de sık sık uğruyorum.Bazen sayfa atıyor açık olduğu halde.Ama bende özledim o eski günleri
Topikçi başı Terfi mi etmiş oluyorum ben?Israr ettiler diye topik açtım ben 2013 için.Malum ben başta olmak üzere arkadaşlar var 2013'e sarkan.Burayı kapatınca oraya devam ederiz diye düşünüyorum.Birbirimize yardımcı oluyoruz elimizden geldiğince.Topik sahibi olmanın bi artısı yok aslında.Gelir falan getirse Hamilelere bişey diyemiyorum gelmeyişlerine.Çalışanların daha doğrusu ortamı müsait olanlar da uğruyorlar bazen.Batlar yaklaşsa herkez dökülür gibi sanki :)bilmiyorum ki ne oldu böyle nazarmı değdi topiğimize phia'nın nedenini biliyoruz tubiloşda uğramaz oldu tabi bulantılarla başı dertte değilse sen ne yapıyon ayşe en çok seni görüyorum topikte topikçi başımız olsana
bilmiyorum ki ne oldu böyle nazarmı değdi topiğimize phia'nın nedenini biliyoruz tubiloşda uğramaz oldu tabi bulantılarla başı dertte değilse sen ne yapıyon ayşe en çok seni görüyorum topikte topikçi başımız olsana
ayşeeeemmm beni de özledin miiiiiii ovu testi noldu yapmadın mı daha
ben buralardayım kızlar hep takip ediyorum, kaçırmıyorum ama yazacak bişiim yok
20, günü çatlamış olmam lazım, ateşim 21. yükseldi derken, yine alçaklarda bugün kafam bulandı
bakın isterseniz, çizgi bile yok hala bende hep lıkırtı olmasın diye yazmıyorum
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende özledim eski kalabalık neşeli hallerimizi ama (
Phia fazla takılmak istemiyor sanırım buraya.Geriliyordur belki bat yaklaştıkça.Girdiğini görüyorum ama fazla sohbete katılmıyor bizimle.evet evet evet...phıaya ne oldu canlarrrr...herkez kayboldu valla
ayşeeeemmm beni de özledin miiiiiii ovu testi noldu yapmadın mı daha
ben buralardayım kızlar hep takip ediyorum, kaçırmıyorum ama yazacak bişiim yok
20, günü çatlamış olmam lazım, ateşim 21. yükseldi derken, yine alçaklarda bugün kafam bulandı
bakın isterseniz, çizgi bile yok hala bende hep lıkırtı olmasın diye yazmıyorum
40ec93 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bende özledim eski kalabalık neşeli hallerimizi ama (
e canım ne güzel senın ates tablon...zaten bu atesımız dengesız sankı...ben ölcmeyı bıraktım sanki....yanı ıkı gündür uykumdan uyanıp ölçcemıyorum..bı degerde atmak istemıyorum ınsallah hamıssındır canıkom benım..senınle sevınırız burda bı güzel
Sen ne yaptın ebbi?