tmm çalışmalar başlasın o halde
sabaha kadar kalkmıyorum ben de... inşallah olur bu ay.. test destekli olacak mı bakalım.. çoooooooooooooook sağol canım
bende öyle yaptım canım akşam oldu sabaha kadar yattım öylece rabbim ol dedi ve oldu rabbim hayırlısıyla bebişini verir inşallah
inşallah canımmmm inşallah hayırlısıyla gelsinnnolursa eğer senin de sayende olacak bak yardımcı oldun bana bilgisiz olduğum bu konuda
canım benim böyle düşünmen bile güzel bende ilk defa geçen ay kullandım ovü testini düzensiz olduğum için yumurtladığım günü tam bilmiyordum ve rabbim nasip etti oldu sadece şunu söyleyim sana ben bu 5 gün ve ilerki günlerde foruma fazla uğramadım aklıma fazla takmadım kendimi dinledim canım sen rahat olursan daha kolay geliyor bebişin dualarım seninle canım
ayyy çoook sağolll canımmmmm iyi ki sizin gibi arkadaşlar var burda
İkiniz için çok sevindim hayırlı olsun kızlar , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ..
Ben de bugün başlayacağım testleri yapmaya.Çizgi koyulaşıncaya kadar çalışma yapmayacağım ben.Koyulaştıktan sonra başlayacağız.Çok çalışınca olmuyor sanki.Rabbim "OL" dese bu ay da benim bebeklerime....evet canım silikleşince çatlamış oluyor bende geçen ay yapmıştım benimki 3 gün koyu çıktı 4.gün silikteşti kocişle 5 gün çalışma yaptık ve bebişim geldi canım rabbim inşallah tez vakitte sağlıcakla senin bebişinide verir
Doktorlar da günaşırı ilişkiyi tavsiye ediyorlar zaten.Spermlerin kalitesi açısından 48 saat geçmesi önemli diyorlar.Allahım istediğinde oluyor günaşırısı,hergünü yok bu işin...kızlar merhaba bu ay ovulasyon testi kullanmadım ama tahmini yumurtlama günleri olan hafta içerisinde gün aşırı çalışmamız oldu...ve normalde göğüslerim öyle acımazken bu ay garip bi ağrı var... sürekli elimle yoklayıp evet evet agrı var deyip kendimi hamilelik belirtileri içine sokmaya çalışıyorum:))):/((((( iyice psikolojim bozuldu bat a 6 gün var ve başka hiç bir belirti yok ilk defa bu ay bu kadar ciddiye alarak çalıştık... acaba gün aşırı deneme sprm kalitesini düşürmüşmüdür???
Canim arkadasim phia ne guzel anlatmissin cok opuyorum seni.
Omerim bugun normal odaya Gecti Allaha sukur biraz sikintilari var tabi ama olsun sag tarafi cok calismiyor ve pek konusamiyor ama olsun ANNE dedi ya duzelicek insallah sag ya daha ne isteyim Rabbimden ayaga da kalkacak insallah.dualarda unutmayin dostlar....
Niye farketmeyelim kııızzz....Kimsecikler yokki 2-3 gündür.Çok sıkıldım ben buradagünaydınnn yoklugumu kimse farketmemiş bile:2: inş yeni hamiş haberleri vardır benim kırmızılar tam gazla gelmeye hazırlanıyolar son 2 gün bakalım
Niye farketmeyelim kııızzz....Kimsecikler yokki 2-3 gündür.Çok sıkıldım ben burada​Ümit yok mu bu ay?Belirti falan?
Kızlar cok şukur Rabbıme sonunda bende hamıleyım darısı ısteyen herkese insallah:)))
kızlar kan sonucumu aldım çok şükür değerim yükselmişş maaşallahhhh hamileyimmmmmmmm ..ALLAHIM sen bizi koru...isteyen herkese de nasip et...
canım ben fortel ile yaptım çıkmadı 3 liralık testlerle çıktı hemde battan 1 gün önceselam kızlar bat yarın dayanamadım eczaneye koştum bugün :) yapmıcam ama testleri .. Eczacı bana aldığımız ucuz gebelik testlerinin 28 günlük bi çocuğu gösterebileceğini söyledi .. Çok daha erken öğrenen var ama testlerden .. Sizce mantıklı mı bu ???
Haklısın valla dün doktorumu aradım adetim yine erken geldi ve 2 gün sürdü diye psikolojik diyor.Beklenti içinde olduğunuz için oluyor dedi.7günden fazla olmamak şartıyla değişir adet günleri dedi.ben artık belrtilere inanmıyorum ayşemm hepsi kuruntu kendini dinlemekten oluo kesin gelcek kırmızılar hiççç ümit yok hiççççç hayırlısı bakalım allah verirse başımızın tacı olmazsada yapçak bişey yok ama gene geldigi gün bunalıma girerim kesin biliorum
Haklısın valla dün doktorumu aradım adetim yine erken geldi ve 2 gün sürdü diye psikolojik diyor.Beklenti içinde olduğunuz için oluyor dedi.7günden fazla olmamak şartıyla değişir adet günleri dedi.Bunalım yok bunalım yok.Beraber doğuracağız o eşek sıpalarını.Kür falan yaptın mı bu ay?Ben bugün ovu testlerime de başlayacağım Allah'ın izniyle.BTÇ kürümü de yiyorum.Kociş de kudurdu zaten çakşı otundan
Normal bi adetti ama ilk iki gün.Miktarı da rengi de normaldi.Az olsa bende şüphelenirdim ama değildi.:44:Yani değildi sanırsam.ay seyide niye kafamı karıştırıyon ?:44:Ovulasyon testi var yanımda çıkarmıki yapsam.Suya dikkat edeyim de 2-3 saat öyle yapayım.Ayyyy Bi de çıkarmışbi dk durrrrr 2 gün sürdü ve bittimi normalde kaç gün sürerki anammmm eltim gibi üstüne görme sakın kızzzzz ben kür mür yapmadım daha başlasın kırmızılar 2 ci günü başlicam
Günaydın canımm.Dikkat kendine artık.Fitilimin adını hatırlamıyorum ama benimki hap şeklindeydi.Jeli üstüne sürüp yattığım yerde rahme yerleştiriyordum.Doktorum tarif etti bunu.Yatmadan önce yapıyordum sabaha kadar kalıyordu.Birazı çıkıyordu sabah kalkınca ama içerde eriyordu hap.Sen de sor doktoruna.Günaydın kızlar..
Çok yoğun olduğum içi günlerdir siz yazamadım. Misafirlerim geldi yatıya çok yoruldum sonra kanamam oldu dr. ilaç verdi fitil folic asit felan.. 2gün sonra kontrolüm var dr. yerleşme kanaması olabilir diyor. Bu fitil nasıl kullanılacak bir fikri olan var mı? crınone vajinal jel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?