Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431
millet pazar sendromunu üzerinden atamadı galiba
Galiba
ben burdayım
ev işi ,yemek falan uğraşıyorum arada bakıyorum.nasılsınız hanımlar?
Valla ben çalışıyorum.Adetim 2 gün sürdü şimdi doktorumu arayıp onu soracağım.
Bence yap testi.Varsa çıkar.Yoksa da adeti beklersin.Belki geç döllenmedir..
kızlar kan sonucumu aldım çok şükür değerim yükselmişş maaşallahhhh hamileyimmmmmmmm..ALLAHIM sen bizi koru...isteyen herkese de nasip et...
Hayırlı olsun canım tekrar....Maşallah...

Doktorumu aradım az önce.Adetin erken gelmesi,geç gelmesi,az gelmesi,kısa sürmesi gibi değişiklikler 1 haftadan daha uzun sürmediği sürece normal dedi.Beklenti içinde olduğunuzdan psikolojik olarak etkileniyorsunuz dedi.Sorun yokmuş çok şükür.Abdestimi alayım da başlayım dualarıma bugün ben...

bugün batım belırtı yok göğüsler aynı şişmedi ağrı yok sızı yok gelen gıden yok beynım yıne bana oyun mu oynuyor ne 2 gun oncesınden kan testı yaptırdık çıkmadı ooff (

Kızlar cok şukur Rabbıme sonunda bende hamıleyım darısı ısteyen herkese insallah:)))

kızlar kan sonucumu aldım çok şükür değerim yükselmişş maaşallahhhh hamileyimmmmmmmm..ALLAHIM sen bizi koru...isteyen herkese de nasip et...

Kızlar cok şukur Rabbıme sonunda bende hamıleyım darısı ısteyen herkese insallah:)))

İkiniz için çok sevindim hayırlı olsun kızlar , sağlıkla kucağınıza alın inşallah ..

Ayyy gözlerim doldu.Çok uzaklarda olmasam valla çıkar giderdim bende. Dualarımla yanınızdayım.Tebrikler phia

Aynı şeyleri bende yaşadım cnm ve 2 ay sonra hamile kaldım.Darısı sana

Bugün kontrole gittim.Daha önce demiştim ya yaşadığım yer öyle pek ahım şahım şartları olan bir yer değil.Eşim çalışıyordu yalnız gittim. Doktor bakarken kalp atışı duydum aaaa bu bebek mi dedim evet dedi.Ruhsuzdu yani.Belki de alışmıştır. Ama önceden söyleseydi ilk sesi eşimle duyardım.Kan verdim bir hafta sonra çıkacak sonuçlar. Şimdilik her şey yolunda dedi. Bulantı için ilaç yazmadı.Folik asite devam dedi. 5 ağustos tahmini doğum tarihi dedi.Rabbim isteyen ehrkese hayılısıyla nasip etsin.Dualarım hep sizinle.

kızlaarrrrr selammm... adetimin başladığı günü de sayarsak bugün 11. günnn...................
az önce saat 7 de ovulasyon testi yaptım t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı şimdi napıcam ben yumurtladım mı yani ne demek buuuuuuuuuuuuu yardım lütfennnn

Son düzenleme:

canım yumurtan 24 ve 36 saat içinde çatlayacak sen çalışmalara başla 5 gün çalışma yap bugün koyu çıktıysa yarın veya ertesi gün silikleşir ve yumurtan çatlamış demektir canım

canım yumurtan 24 ve 36 saat içinde çatlayacak sen çalışmalara başla 5 gün çalışma yap bugün koyu çıktıysa yarın veya ertesi gün silikleşir ve yumurtan çatlamış demektir canım
silikleşince çatlamış mı demek oluyor:26: çok koyu şu an kaçırırsam yumurtayı fena olur vallailk defa bugün sabah 10 ve akşam 7 olmak üzere 2 defa yaptım sabahki silikti ama akşam koyu çıkınca şaşırdım. iyiki yapmışım çünkü bugün çalışma yapmayı düşünmüyodum.. gerçi yapsakta yapmasakta Allah isterse olacak di mi canım:18:

Son düzenleme:

evet canım silikleşince çatlamış oluyor bende geçen ay yapmıştım benimki 3 gün koyu çıktı 4.gün silikteşti kocişle 5 gün çalışma yaptık ve bebişim geldi canım rabbim inşallah tez vakitte sağlıcakla senin bebişinide verir

canım Allah tamamına erdirir inşallah
ayıp ama özür dileyerek sorucam sabah akşam mı yaptınız yoksa günde bir mi:18:silikleşince çalışmayı bıraktın mı yani

Son düzenleme:
canım sabah yapmadık hiç hep akşamları oldu yani aradan 24 saat geçiyordu

tmm çalışmalar başlasın o halde
sabaha kadar kalkmıyorum ben de... inşallah olur bu ay.. test destekli olacak mı bakalım.. çoooooooooooooook sağol canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…