Normal bi adetti ama ilk iki gün.Miktarı da rengi de normaldi.Az olsa bende şüphelenirdim ama değildi.:44:Yani değildi sanırsam.ay seyide niye kafamı karıştırıyon ?:44:Ovulasyon testi var yanımda çıkarmıki yapsam.Suya dikkat edeyim de 2-3 saat öyle yapayım.Ayyyy Bi de çıkarmışDDDD Ama adetten 2 gün öncesine kadar çıkmadı idrarda.Ateş de diplerdeydi son günlerde.Sanmıyorum olacağını.
Günaydın canımm.Dikkat kendine artık.Fitilimin adını hatırlamıyorum ama benimki hap şeklindeydi.Jeli üstüne sürüp yattığım yerde rahme yerleştiriyordum.Doktorum tarif etti bunu.Yatmadan önce yapıyordum sabaha kadar kalıyordu.Birazı çıkıyordu sabah kalkınca ama içerde eriyordu hap.Sen de sor doktoruna.
bilmem ümitlendirmek gibi olmasında onun 4 gün sürmüş üstüne görmesi rabbim ol derse olur biliosun normalde kaç gün sürüo benim 7 8 9 bazen seninde öleyse 2 gün çok azzz buarada teyzem 5 ay adet gördü üzerine karnımda ur var dedi durdu meger gebeymiş
Yok anam nerdeee...Bende yara varmış önemsiz dedi doktor.Fitil verdi.Bebeği etkilemez kullan dedi ama ben 2-3 gün kullandım sonra bıraktım.Sen nerden biliosun kıs sen hamişmisin yoksa
Yok anam nerdeee...Bende yara varmış önemsiz dedi doktor.Fitil verdi.Bebeği etkilemez kullan dedi ama ben 2-3 gün kullandım sonra bıraktım.[/COLOR]
Bi de olurmuşum.Yarın sabah bi gebelik testi yapayım kız ben.Belli mi olur.Benim 5 gün normal şekilde gelir.6.gün kahverengi akıntıya döner ve biter.7ye çok nadir sarkar.Ama en az 5 gün sürerdi.Geçen ay 3 gün sürdü.Bu ay da 2...Kahverengi lekeler 3.gün geldi bitti.Yine bekledim 4.gün ben.Belki havalardandır ilaçlardandır diye ama olmadı.Heyecan yaptım kıııızzz
ayyy ayşemmm hadi inş kızzzzz bak yarın sabah ilk idrarla yap garanti olsun gebelik testin bittimi 4 tane aldın 2 sini yaptın die hatırliorum :) bide başka marka al 2 tane yap bide hemen atma ablam hamile oldugu ay akşam yapmış çıkmamış banyoda aynanın önünde bırakmış sabah bi bakmış 2 ci çizgi silik sonra tekrarladı bir kaç gün sonra doruşkomuz geldi
Hayırlısı olsun canım.İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir. Dr. anlattı da ben heyecandan pek anlayamadım bir daha sormadım kullananlar varsa anlatsa bana iyi olur uzun bişey kırıp vajinaya sokçam galibamakata sokarmışım
Bi de olurmuşum.Yarın sabah bi gebelik testi yapayım kız ben.Belli mi olur.Benim 5 gün normal şekilde gelir.6.gün kahverengi akıntıya döner ve biter.7ye çok nadir sarkar.Ama en az 5 gün sürerdi.Geçen ay 3 gün sürdü.Bu ay da 2...Kahverengi lekeler 3.gün geldi bitti.Yine bekledim 4.gün ben.Belki havalardandır ilaçlardandır diye ama olmadı.Heyecan yaptım kıııızzz
ayyy ayşemmm hadi inş kızzzzz bak yarın sabah ilk idrarla yap garanti olsun gebelik testin bittimi 4 tane aldın 2 sini yaptın die hatırliorum :) bide başka marka al 2 tane yap bide hemen atma ablam hamile oldugu ay akşam yapmış çıkmamış banyoda aynanın önünde bırakmış sabah bi bakmış 2 ci çizgi silik sonra tekrarladı bir kaç gün sonra doruşkomuz geldi
Çıkarmış bi de İşte sürpriz diye buna derim ben.Doğru hatırlıyorsun 1 tane kalmıştı ama ovulasyon testlerimle 6 tane daha geldi Birini yarın sabaha yaparım ilk idrarla.Atmıyorum 1 gün duruyor test.Burada da öyle olanlar olmuş o yüzden saklıyorum eşimden ilk ben göreyim diye. Bugün 3'te ovulasyon testimi yapacaktım.Zaten varsa ovu testi de koyu çıkıyormuş.Kız ovu testlerimi boşa almış olurmuşum bi de Anam sabah sabah piyangomusun kız sen?Nerden çıktı bu muhabbet şimdi?Heyecan yaptım valla.Ateşim diplerdeydi adet günüm.O yüzden pek ümitli değilim aslında.Ama yine de acaba mı diyor insan
Çıkarmış bi de İşte sürpriz diye buna derim ben.Doğru hatırlıyorsun 1 tane kalmıştı ama ovulasyon testlerimle 6 tane daha geldi Birini yarın sabaha yaparım ilk idrarla.Atmıyorum 1 gün duruyor test.Burada da öyle olanlar olmuş o yüzden saklıyorum eşimden ilk ben göreyim diye. Bugün 3'te ovulasyon testimi yapacaktım.Zaten varsa ovu testi de koyu çıkıyormuş.Kız ovu testlerimi boşa almış olurmuşum bi de Anam sabah sabah piyangomusun kız sen?Nerden çıktı bu muhabbet şimdi?Heyecan yaptım valla.Ateşim diplerdeydi adet günüm.O yüzden pek ümitli değilim aslında.Ama yine de acaba mı diyor insan
bana her hamilede olan ama herkezde mutlaka olan tek bir belirti söyle yok öle bişey herkezin başka başka ben kusmaktan öldüm midesi bulanmadan doguranlar var benim hiççç başım dönmedi mesela baş dönmesinden yataktan kalkamayan var rabbim öle güzel veriyoki verdimi kız tüpünü baglatıpta gebe kalan var varmı ötesi tek belirti var sölim sana korunmuyosan her ay gebe gibi yaşiosun adet olana kadar hatta olduktan sonra bileo yüzden umut hep var sen şansını zorla derim azda olsa bi umut var nasılsa
2 yıl oldu evleneli ben hala eşimin yanında tam soyunamamhoytt o olmaz utanırım
bana her hamilede olan ama herkezde mutlaka olan tek bir belirti söyle yok öle bişey herkezin başka başka ben kusmaktan öldüm midesi bulanmadan doguranlar var benim hiççç başım dönmedi mesela baş dönmesinden yataktan kalkamayan var rabbim öle güzel veriyoki verdimi kız tüpünü baglatıpta gebe kalan var varmı ötesi tek belirti var sölim sana korunmuyosan her ay gebe gibi yaşiosun adet olana kadar hatta olduktan sonra bileo yüzden umut hep var sen şansını zorla derim azda olsa bi umut var nasılsa
İlk gün bende düşünürüm acaba üstüne mi görüyorum diye de normal renk ve miktardaysa değildir diye bırakırım ümitlenmeyi.Sabahı iple çekeceğim
2 yıl oldu evleneli ben hala eşimin yanında tam soyunamamEşim de güler,alay eder.Allahım utanma duygumuzu almasın bizden...
İlk gün bende düşünürüm acaba üstüne mi görüyorum diye de normal renk ve miktardaysa değildir diye bırakırım ümitlenmeyi.Sabahı iple çekeceğim
Amin Haya İmandandir biri terkederse digerler durmaz Rabbim neslimizi ve bizden sonrakileride hayali etsin inşallah
kızlar selamm uzun zmandır gelemiyorummm işlerim dolayısıylaaa... Hamiş olanları tebrik ediyorum darısı önce isteyen arkadaşlarıma daha sonra bana olsun inşallah ..
Benimde gecen hafta adetimin üstünden beş gün geçmesine rağmen kanamam oldu korktum doktora gittim hormon dengesizliğinden olabilceğini söyledi adetleirm zaten düzensiz benim..
Rahimime flan baktı temiz olduğunu söyledi .. pregaston ve folik asit yazdı gebe kalmama yardımcı olması içinmiş şimdi ilaçlarımı kullanıyorum hayırlısı bakalım..
Pregastonu neden verdi ki?Kanama yüzündenmi?Düşüğün falan oldu mu?Ne zamandır istiyorsunuz?Çok soru sordum değil mi?Merak ettim hapın nedenini.Gebeliği hızlandırıyorsa ben de sorsammıki eczaneye dedim.:44:
Progestanı benim arkadaşımda kullanıyor. Gebelik düşündüğü için verdi doktoru. Rahmi hazırlıyormuş.
Allah iyiliğini versin emi seninkızlarrr ben gidiom poçalarımı attım fırına kocişimin halacıgına gidicez kayınpederimde bir hafta evde onada ugrarım poça veririm öptüm siziii ayşeeee ölücem meraktan eve gelene kadar yaaa özel msj falan at bana aratma beni eve gelince sonucu hemen ögrenim tamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?