Kasım ve Aralık Ayına Bomba Gibi Hazırlanıp Hamile Kalmak İsteyenler Parmak Kaldırsın

• Konu Sahibi Konu Sahibi phia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ne kadar süredir hamile kalmaya çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    431

bilmem ümitlendirmek gibi olmasında onun 4 gün sürmüş üstüne görmesi rabbim ol derse olur biliosun normalde kaç gün sürüo benim 7 8 9 bazen seninde öleyse 2 gün çok azzz buarada teyzem 5 ay adet gördü üzerine karnımda ur var dedi durdu meger gebeymiş

Sen nerden biliosun kıs sen hamişmisin yoksa

Bi de olurmuşum.Yarın sabah bi gebelik testi yapayım kız ben.Belli mi olur.Benim 5 gün normal şekilde gelir.6.gün kahverengi akıntıya döner ve biter.7ye çok nadir sarkar.Ama en az 5 gün sürerdi.Geçen ay 3 gün sürdü.Bu ay da 2...Kahverengi lekeler 3.gün geldi bitti.Yine bekledim 4.gün ben.Belki havalardandır ilaçlardandır diye ama olmadı.Heyecan yaptım kıııızzz
Sen nerden biliosun kıs sen hamişmisin yoksa
Yok anam nerdeee...Bende yara varmış önemsiz dedi doktor.Fitil verdi.Bebeği etkilemez kullan dedi ama ben 2-3 gün kullandım sonra bıraktım.

Yok anam nerdeee...Bende yara varmış önemsiz dedi doktor.Fitil verdi.Bebeği etkilemez kullan dedi ama ben 2-3 gün kullandım sonra bıraktım.[/COLOR]

Hayırlısı olsun canım.İnşallah en kısa zamanda bebeğin gelir. Dr. anlattı da ben heyecandan pek anlayamadım bir daha sormadım kullananlar varsa anlatsa bana iyi olur uzun bişey kırıp vajinaya sokçam galiba makata sokarmışım

Eşinden yardım iste zor olacaksa

hoytt o olmaz utanırım
2 yıl oldu evleneli ben hala eşimin yanında tam soyunamam Eşim de güler,alay eder.Allahım utanma duygumuzu almasın bizden...

Haklısın aslında.İkiz gebelerle sohbet ettim biraz da orda duyduklarım hoşuma gitti.Biri 9 ay çok rahattı sadece çok aç kalınca midem yandı ama uzun sürmedi,eltim tek doğurdu 9 ay hastaneye taşındı neler çekti neler demiş.Bünyeden bünyeye değişiiyor.Zaten kusma yoksa mide bulantısı psikolojikmiş doktorlar diyor.Hani beynimizde hamileyim midem bulanır düşüncesi varya.Vücut onu uyguluyor resmen.Ben kendimi hazırlıyorum bütün belirtiler psikolojik ben çok rahat olacam diye.Hayırlısı artık.

kızlar selamm uzun zmandır gelemiyorummm işlerim dolayısıylaaa... Hamiş olanları tebrik ediyorum darısı önce isteyen arkadaşlarıma daha sonra bana olsun inşallah ..
Benimde gecen hafta adetimin üstünden beş gün geçmesine rağmen kanamam oldu korktum doktora gittim hormon dengesizliğinden olabilceğini söyledi adetleirm zaten düzensiz benim..
Rahimime flan baktı temiz olduğunu söyledi .. pregaston ve folik asit yazdı gebe kalmama yardımcı olması içinmiş şimdi ilaçlarımı kullanıyorum hayırlısı bakalım..

Pregastonu neden verdi ki?Kanama yüzündenmi?Düşüğün falan oldu mu?Ne zamandır istiyorsunuz?Çok soru sordum değil mi?Merak ettim hapın nedenini.Gebeliği hızlandırıyorsa ben de sorsammıki eczaneye dedim.:44:

Progestanı benim arkadaşımda kullanıyor. Gebelik düşündüğü için verdi doktoru. Rahmi hazırlıyormuş.

Progesteron yumurtlama ve adet döngüsünün düzenlenmesinde rol alan, önemli bir kadın cinsiyet hormonudur.

Progesteron henüz menapoza girmemiş ancak vücuttaki progesteron eksikliği yüzünden adet göremeyen kadınlarda adetin gerçekleşmesi için kullanılır. Progesteron ayrıca menapoz sonrası östrojen yerine koyma (replasman) tedavisi gören kadınlarda rahim astarının aşırı büyümesini engellemek için kullanılır.

Alıntıdır.....

kızlarrr ben gidiom poçalarımı attım fırına kocişimin halacıgına gidicez kayınpederimde bir hafta evde onada ugrarım poça veririm öptüm siziii ayşeeee ölücem meraktan eve gelene kadar yaaa özel msj falan at bana aratma beni eve gelince sonucu hemen ögrenim tamm

Allah iyiliğini versin emi seninBişey çıkmayacak eminim ben.Sende sakin ol Mesaj atarım sana 1-2 saat sonra .Öpüldün şeker..

Günaydin kizlar,naber,nasilsiniz?

var mi yeni haberler?

Bende ne var bende bilmiyorum bakalim taktiri Ilahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…